Звездни компромати - Юни'21

• 286 143
  • 2 795
  •   1
Отговори
# 2 550
Верно ли се умилихте от тази въртиопашка?
Грам не и вярвам, но прави всички възможно да го върже Михайлов

На Вачкова дъщерята много се е разхубавила!

# 2 551
Да вземе да му роди едно дете Николета, достатъчно й ходи след задника, че и детето й гледа ... Не знам кой кого обича повече ...

# 2 552
Да, аз се умилих. Мисля, че истински обича Михайлов. Виждала съм ги заедно в заведение, чудесна влюбена двойка са.

# 2 553
То пък щото много лесно се връзва мъж с малко сладки приказки. 😁

# 2 554
Не ме трогва мен посланието на Николета, но ми допада как се държи откакто е с Михайлов, не знам порасна ли или просто е в мир със себе си вече. Преди като беше с Божинов вечно пренавита, все с рогата напред, сипеше злоба по Алисия и по кой ли не още и сякаш не беше съвсем изживяла бръмчалския си период. Явно винаги я е влечалало към Ники, така че е хубаво, че в се събраха. В крайна сметка явно е търсила и любовта, не само парите, защото със сигурност е можела да се хване с много по-богат от Михайлов, но си избра него, а не някой шиши.

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 09:01 от Belle25

# 2 555
Много се впечатлих ,особено след целувката и мусаката

# 2 556
Вместо "супата" пробвай  "Un Nuevo Dia" по-забавно и с по-добри клюки Grinning

Дай линк, че не можах да го намеря тоз ден. Smile Излиза ми hoy dia, обаче и там повече САЩ, отколкото ЛА. Smirk

# 2 557
  • София
Не ме трогва мен посланието на Николета, но ми допада как се държи откакто е с Михайлов, не знам порасна ли или просто е в мир със себе си вече. Преди като беше с Божинов вечно пренавита, все с рогата напред сипеше злоба по Алисия и по кой ли не още и сякаш не беше съвсем изживяла бръмчалския си период. Явно винаги я е влечалало към Ники, така че е хубаво, че в се събраха. В крайна сметка явно е търсила и любовта, не само парите, защото със сигурност е можела да се хване с много по-богат от Михайлов, но си избра него, а не някой шиши.
Именно, това имах предвид. Правиха си напук и набъркаха още двама в кашата. Иначе аз мисля, че Михайлов отдавна е готов за дете, както и Николета. Вероятно нещата просто не се получават на този етап. Имат време.

# 2 558
Леля Ванче- нещата придобиват страшен вид
Скрит текст:

# 2 559
Устата и прилича на крайната част на храносмилателната система.

# 2 560
Няма да мога да заспя сега заради снимката на Ванчето.
Веждите са точно по средата на лицето,  устните са 1/4 от него, не бях срещала такава невероятна симетрия.
Както казва д-р Енчев -  красотата е в симетрията, но това е прекалено.

# 2 561
Предполагам на този етап Ванчето вече е лишена от всякакви лицеви мимики и за това на всяка снимка е с изънземната физиономия. Misc Alien Винаги ме е плашила тази жена.

# 2 562
  • София
Добре де, кой им дава акъл да си причиняват подобно нещо? Пълно безумие.

# 2 563
Съжалявам, ако звучи гадно, но я от възраст, я от куршуми - черно на бяло се вижда, че Ваня не е на център! Хубаво де, тя не се усеща, ами дъщеря й къде блее и що не сръчка малко майка си, да не се излага така? 🙄
🙄
Уста, като кокоши гъ*, вежди като на китайски мандарин, вечно гледа като отровена и / или злостно блъска круши във фитнеса, или замечтано рее поглед към синевата...

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 11:39 от Tess d`Urberville

# 2 564
И все пак погледът й все още не е толкова плашещ като на Мадона. Има още накъде да изтрещява.

Общи условия

Активация на акаунт