Искам да кажа ... (183) през юни 2021

• 45 409
  • 822
  •   1
Отговори
# 105
Утре вече ще е добре , щом е получила най-ефикасното лекарство - прегръдката на мама.

Почивката на морето я нагласихме. Сега се оглеждам за планина. Искам някъде в Централен Балкан, но от южната страна. Уж по картата гледам, но не мога да избера местенце. Идеи?

Фонсе, казват, че "от опит глава не боли". Късмет!

# 106
  • Бургас
Тути, бързо да оздравее Монката. Дано сиропът е ефикасен и не се стига до АБ.

# 107
Дано, Маре!
Тя с такава кашлица, кашля със седмици и не знам дали ще може да ходи на училище. Ама това са бели кахъри, здрава да е.

# 108
  • На брега на реката
Добро утро!

Тути, да се оправя бързо, Монката!

Лятната почивка, още не съм я измислила, но вероятно ще е в края на лятото и не знам дали ще е море или някъде другаде!
За днес плана е пране и чистене, но си записах и малко скачанки, че не съм ходила повече от месец и имам нужда. Не съм се качвала на кантара, но мисля, че съм качила килцата и не съм доволна от себе си!

Бел, съчуваствам ти и се надявам скоро да отмине, този период при Мишето. Не търси вина в себе си, всяко детенце е различно. И аз да кажа, че майка, свекърва, близки, предлагат ли помощ, не се прави на героиня, а приеми и обърни внимание на себе си! Казвам го с най-добри чувства, като баба, която обожава да гледа внуците си и не бих си и помислила, че снахите са глезли, ако поискат помощ! Те и двете ми снахи, ми се извиняват, че ме товарели, а всъщност,  за мен е удоволствие и радост и хич не ми тежи!  Heart
Синовете ми, бяха бебета мечта. Внука беше спокойно бебе, но внучката не съвсем, но не е и много ревливо. Лошото е, че при нея след коликите, започнаха да я мъчат зъбки и скоро май ще има поникнало, а е само на 5 месеца!

Бабче Бел, при вас как е?

# 109
Добро утро!

Тарти, честити да сте! Да илядите!

Тути, бързо да се оправя Монката и да пропуснете АБ.

Тук най-накрая пекна слънце, амин!

Фонс, ще намериш своето място!

Фамилията ще идва преди обяд да оберем черешата, че цяла седмица не даде време и накрая ще се бастиса. Аз трябва да окося, че положението е олеле майко след тези дъждове. Редно е и да изгладя и прибера прането,  че вече няма къде да трупам новото 😁

# 110
Добро утро и от мен! ☀

Пия си аз кафето на терасата на село. Пак сме тук от вчера, нашите ги няма. Утре се прибират и мама иска да останем и вечерта, за да може да гледа Мишката. Прави сте, че хич не трябва да отказвам 😃. Притеснявам се, че няма да се наспи за работа, ама тя с удоволствие го прави. Бубе, на нея ми напомняш ☺.

За лятна почивка изобщо не мога да мисля. Морето сме го отписали, но поне на планина ми се ходи. Не ми се вижда възможно, ако Мишката не свикне в столчето.

Хубави почивни дни на всички! 🌺

# 111
  • Euskal Herria
Добро утро!
Хубави събота и неделя!
Ако има болни, да оздравяват!
И аз чакам отпуската, ще видим пак бебчо, ще го нагушкаме, поглезим. Сега се "гледаме" на снимки и видео, с всеки ден расте и се променя, захитрява вече. Ще помагам, когато се налага, поне ме искат, явно не съм била досадна и обсебваща баба  Simple Smile.

# 112
Добро утро!
Слънчево е тук.
Бел, докато беше бебе Монката пътувахме за морето през нощта, за да спи. Ще намерите начин, не се отказвай от почивка. Оттук нататък, все ще е така;)

# 113
Тути, как е Монката?

# 114
Лошичко ѝ е, иначе няма температура, не кашля много тази нощ, глезим се общо взето;)

# 115
Добър ден. Преполових работата, остана още много.
Тути, по-добре да става.
Бел, просто ще ррябва да свикнеш, че си реве и да не се притесняваш. Нуе пътувахме всеки месец при семейството ми, което значеле 1.5 часа рев в едната и в другата посока. Никога не съм го гушкала по време на пътуване, само се правех на маймуна -песни, книжки, играчки, колко да млъкне за 5-6 минути и после отначало. Но и за Мишето ще е добре да смени климата, а около вас планина много.

# 116
  • при моите деца .....
Привет от нощна София!!!!
Уморена съм...
Кой измисля обучения след работния ден 8 часа и после уикенда??
Митето са се гледали добре с баба и дядо, днес към 18 ч ММ се е прибрал, та ще се гледат вкъщи.
Вчера и Марти е била сама...
Ние след вечеря пихме и попяхме, но днес съм уморена...
Сутринта излезнах преди 7, за да се разходя....
Ето снимка...

Лека вечер!

# 117
Добро утро.
Пия кафе и се настройвам за деня. Вчера освен многото работа, ме ухапа и кърлеж, та ходих да ми сложат ваксина срещу тетанус. Късно вечерта се направих като нова - маникюр, педикюр, епилация, маска на косата. Сега намазах и лицето.  Остава чистене, с което никак не ми се занимава и после разходка.
Хубав, слънчев и усмихнат да е денят ви.

# 118
Добро утро и от мен.

# 119
Добро утро!

Вчера от планираната работа нищо не свърших, освен че погладих малко, но има и за днес. Обаче пък брахме семейно череши, малкият реши да остане у дома и цял ден се забавлявахме с него.  И проведохме спасителна акция...

Котката ми външната па се окоти на тавана на кухнята... И едното котенце, незнайно защо, да земе да падне през една дупка (вече запушена) и да се озове в стената ми в кухнята, между картона, ватата и тухлите... И мечи, и се дере и аз нищо не мога да направя, достъп зиро. Накрая не издържах психически и пробих дупка в гипс картона на стената в кухнята, извадих ватата, извадих котенцето.... Сега си имам кратер на чисто новата стена, ама хайванчето е добре....

Днес вече ще доогладя, ще кося и ще чистя къщата.

Общи условия

Активация на акаунт