Искам да кажа ... (183) през юни 2021

• 45 409
  • 822
  •   1
Отговори
# 120
  • Canada
Добро утро!

Ех, Але, имала си приключение! Важното е, че развръзката е хубава!

Тути, скоро да е пушка Монката!

Вчера цял ден селски фитнес, подозирам, че това лято ще е така😁

# 121
Ех, Али, ама, че приключение. Добре че малкото е живо, стената ще я оправиш.

# 122
Али и от мен Браво!
Тази вечер ни е намерило едно бебе коте. Да видим каква ще е развръзката....

# 123
Душа човек си, Алечко!

# 124
Добро утро!
Пека сиренки, че не закусихме, та да обядваме здравословно;)
После съм на спорт и фризьор, на кафе с дружка и денят ще се изниже.
Значи си имаме бебета котета в темата 😘
Съни, как те ухапа, в смисъл заби ли се или го видя като те полази?
Дано всичко е наред!

# 125
  • дядовата ръкавичка
Като сме на котко-селска тема, не мога да не споделя как вчера с котката и кучето хванахме  мишка. Първо котката я беше омаломощила, после се включи каракачанката, която палаво заподскача около мишлето, опитвайки се да го разиграе Simple Smile. Накрая се наложи да арестувам мишката в буркан и да я депортирам на една отдалечена запусната ливада.

Нямаме вода и имам оправдание да мързелувам Simple Smile

# 126
Тути, беше се забил. Аз затова ходих на ваксина. Сега се надявям да няма други усложнения.
Отметнахме разходка и игра. Сега почивка, довечера урок по китра, ама нещо се е спекъл, та два дни говоря как няма как от първи път да засвири.

# 127
  • Бургас
Милото котенце имало късмет, знаело в чия стена да падне. Лято много хубаво го е казала.

Днес пак бях помощник на ММ, но този път ме повиши, не съм чистила Simple Smile

Какво купувахте за госпожите тази година?

# 128
Селесте, този въпрос ми е много непознат. Имаме отговорник, който събира пари. При условие, че той се е нагърбил със събирането аз нямам никакви претенции за подарък. Понякога не ми харесва какво е избрано, но уважавам правото на този, който е приел задачата.

# 129
Селесте, нба шега предложих нещо за ядене, взе, че се прие. Вино и вкусна кошница. Аз нямам претенции с какво ще я пълнят.

# 130
  • Бургас
Лято, аз също предложих красива бонбониера, има с най-различни вкусове и надписи, но не, ваучер да бъдело. Ама за какво всеки мълчи.
Марѝ, и аз искам като теб, но при нас касиерът не се нагърбва с избор. Искам даже изобщо да не се купуват подаръци, но не бивало така, това било уважение. Нищо че после си мият ръцете с тъпи ваучери, голямо уважение. Ако ще изразяваш наистина уважение, седни и помисли какво точно би зарадвало човека отсреща, а не да дадеш едни пари и вече си готов.

# 131
  • Варна
Oх, Але, ще оправиш стената!
Моят мъж ми праща снимки от къщата, как работниците строители обядват, а на раменете им котенца. Една майка котка си е заплюла къщата.
Някой от вас ако е набор 76, да знае, че тази година имаме ваксина против тетанус според нашия календар. Аз си я сложих.

# 132
  • София
селесте, голямо умуване, спорове и претенции в нашия клас, накрая ваучер за екскурзия и картина с отпечатък от децата.Много се радвам, че приключваме с тази госпожа, направо се изтормози дъщеря ми. Аз съм свикнала да уважавам и подкрепям учителя, имам прекрасни впечатления и отношения с бившите учители на сина ми. А сега 4 години стискам зъби и показвам рога, само в крайни ситуации и много ме тормози това положение. Дори днес се ядосвах, заради утрешните снимки за албумчета и изискванията към тях за дрехи и прически Stuck Out Tongue Winking Eye. Дъщеря ми не иска да ходи утре и отново е притеснена, че ще бъде публично критикувана, защото не е със сплетена коса.

# 133
Ееее, Бъни, чак претенции за дрехи и прически ли?

# 134
  • София
мари, това е просто черешката Blush, нали се оплаквах как бях принудена да купя и компютър и нов хипер бърз план за интернет, здраве да е...

Общи условия

Активация на акаунт