Искам да кажа ... (183) през юни 2021

• 45 411
  • 822
  •   1
Отговори
# 135
Представям си на моето момче каква прическа ще му избере, щото той е с по- дълга коса и от мен. Децата на 13-14 години са си индивудалисти- всеки се харесва с определено облекло, опитва се с нещо да изпъкне или да прикрие.... А-ха започнали да подражават на някой и дойде госпожата с гребена.....

# 136
  • София
Представям си на моето момче каква прическа ще му избере, щото той е с по- дълга коса и от мен.
Ааа, абсурд, няма никакъв шанс за нашия клас, щеше да го оскубЕ собственоръчно Joy

# 137
  • Euskal Herria
А ако косата не позволява да бъде сплетена?
Направо не ми го побира ума. Кой ги налага тези изисквания, бъни?

# 138
  • София
янче, учителката се опитва да контролира всичко свързано с децата, всяко неподчинение се третира като           "неглижиране на детето" от страна на родителя Confused. Голяма част от родителите обаче я подкрепят и са й благодарни, че ги отменя във възпитанието на децата им, а останалите предпочитат да премълчат.

# 139
  • Euskal Herria
Хубаво е да има правила и дисциплина, ама специално в тоя случай...

# 140

Някой от вас ако е набор 76, да знае, че тази година имаме ваксина против тетанус според нашия календар. Аз си я сложих.
Не само 76, а всеки набор, завършващ на 6. 16, 26,...76, 86, 96...

# 141
Добро утро.
Тази ваксина срещу тетанус ми разказа играта. Вчера сутрин нищо ми нямаше, след обяд ме почна, тази нощ не можах да спя от болки, сега е буца. Нямам риванол за компрес, днес ще купя.
Селесте, и аз изобщо не смятам, че всяка година трябва да се купува подарък. За края на годината- букет. Но ще са ваучери. Аз не се меся много, че знам в градината каква драма беше.
Бъни, направо ме изуми. И моят син е дългокос с опашка, май и той нямаше да се впише във вашия стил.
Детето и днес е на екскурзия, а го дават дъжд цял ден. Дано им се размиме и се забавляват.
Хубав ден и успешна седмица.

Последна редакция: пн, 07 юни 2021, 07:26 от Sunny29

# 142
Добро утро!

Бъни, тази жена да не би да не е разбрала,  че соца свърши отдавна...

Съни, що пък тъй... Компресът наистина е добра идея.

Аз па да изокам, че не ми се ходи на работа 😁

Спорна седмица,  банда!

# 143
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Кошмарно обучение, дълго, а и на темата за конфликтите беше нажежено....
Директорката е авторитарен тип, с голямо его, не приема чуждо мнение, разби колектива...
Та... Отново се прибрах натоварена и наранена от отношението.
Никога не се поощрява, не се казва браво...
Но... Свърши...
Но без почивен ден започва дълга работна седмица.
Хубав ден!
Щастлива седмица!
Една снимка от София....
Излизах преди 7, иначе нямаше свободно време

# 144
  • гр.София
Добро утро 🍀
Изчетох ви, че от хойкане и компания не съм имала време за форума!
Селесте, да от танците бяхме, толкова не съм танцувала и веселила не помня от кога, страхотно изкарахме, хотела беше супер лукс, стаята ни гледаше към морето, гости бяха Чинари и Райна!
Това е от балкона ☕

# 145
  • На брега на реката
Добро утро!

Много хубаво ми беше да съм в отпуск, но от днес съм на браздата!

Боби, ако някой не знае, че тази снимка е правена през уикенда, ще си помисли, че е месец март! Ама, че пролет-лято имаме тази година!

Али, прочетох за котето! Шапка ти свалям, момиче, златна си!

Ей, че гледка, Деско! Лекинко завидях! Моля,  сподели кой е хотел и в кой курорт? Извини ме, ако си казала и съм пропуснала!

Успешна седмица, на всички!

# 146
Добро утро и от мен!

# 147
  • на Мелмак
Привет, девойки!

ММ ми е рожденник днес, жив и здрав да ми е, да ме слуша Grinning

Хубав ден и седмица ви желая!

Четох ви, хубави емоции, щастливи развръзки Hug

Мари, беше питала за колежката, благодаря ти! Нещата там са от най-лошите на хистология Cold Sweat

# 148
  • Germany
Честит да е мъжа ти, Ети! Да е здрав и да се слушате Simple Smile
Изпратих децата на училище, след 7м вкъщи. Хич не им се ходеше, а на мен сега ми е празна къщата. Малкият с удоволствие бих си го хоумскулвала и за напред. Много добре усвояваше материала вкъщи, имаше време за всичко /и игри с приятели навън и разходки и четене на книжки вечер до късно/ и беше в пъти по спокоен. За големият е много важно да е сред хора нонстоп, та за него ходенето на училище е забавление. Дано не ги натиснат много сега и леко и спокойно да доизбутаме тази година.
Дадох кръв за контролни изследвания сутринта. Стиснете по едни палци, всичко да е наред.
Лека и спокойна седмица на всички!

# 149
  • Бургас
Ети, честит да е рожденикът! Да ти е здрав, щастлив, да те слуша, ама и ти него Simple Smile поне на рождения му ден!
Стискам палци за колежката.

Бъни, то цяла казарма при вас. Няма лошо от правила, но госпожата отдавна е минала границата. Тя, заедно с на Боби шефката и с на Лили бившата такава са като по калъп правени. Тъжното в случая е, че среща подкрепа от родители. Ха дано от следващата година имате късмет.

Деси, близка беше отбелязвана на снимки със същата гледка, а е и ставало въпрос, че танцувате май в една школа, та оттам заподозрях.

Съни, дано след риванола да се успокои мястото.

Мони, стискам.

Спокойна и слънчева да ви е новата седмица!

Общи условия

Активация на акаунт