Искам да кажа ... (183) през юни 2021

• 45 412
  • 822
  •   1
Отговори
# 150
Стискам Мони!
Ети, честит да е рожденикът! Много да те слуша, радва, обича!
Чудо ѝ желая на колежката!

Пуснах детето на училище, че оценки за оправяне има, сега писа, че кашля повече. Явно нещо в препаратите там я дразни.

# 151
  • гр.София
Ети, жив и здрав да е ТМ, много да те глези и обича Kissing Heart
Бубе, хотела е в Свети Влас- Парадайз Бийч Simple Smile
Стискам палци Мони Hands Fist
Селесте, възможно е, много клубове бяха, заредих се определено с приятни емоции Simple Smile
Кажете ми какво да купя за 50 годишнина на мъж, роднина ни е, не го познавам обаче много добре, колани, портмонета, не ми се иска, прахосъбирачки също Grin не знам има ли хоби, абе в голяма чуденка съм! Има си къща в която ходи гледа зайци и градина, мислех за ваучер за спа, но май е прекалено ангажиран с тези си дейности...

# 152
Ети, честит да е ТМ. Да те слуша, на ръце да те носи, да те обича и подкрепя му пожелавам. На колежката ти- много сили, положителна енергия и късмет.
Съни, дано днес положението е по- добре.
Мони, стискам ти палци.
Тути, какъв сироп пие за кашлицата? На момчето много добре му се отразява Димекс, докато кашлицата не стане влажна.

# 153
Ети,честит да е мъжът ти!

# 154
  • София
ети, жив и здрав да е мъжа ти!
съни, можеш да слагаш и от тези лепенки за температура, съвсем леко охлаждат и ще помогнат да се разнесе подутината.

# 155
  • Euskal Herria
Здрав да е рожденика ти, Ети!
Тези дни отмятам изследвания и прегледи, настройвам се за ваканция вече. И в тази връзка - ще съм благодарна, ако някой ми даде телефон, на който мога да попитам за ваксините. Досегашните ми опити удрят на камък - или свободно, никой не вдига, или заето (номерата взех от информационния портал). Понеже и в други теми питах същото, слагам в скрит текст. Повтарям се, но пък не се знае откъде мога да получа информация.
Скрит текст:
Дойде ми реда за първа игла, обаче за втората ще съм си в България. Според информационния портал (бг) мога да се ваксинирам в България. Но искам да съм сигурна, че действително ще е така. Сега тук слагат Пфайзер. Ако има Янсен, ми отпадат тези терзания. Но няма гаранция, че ще има тази ваксина, когато отида. Затова търся информация - за да знам дали мога да се ваксинирам, или да изчакам след отпуската.

Лека седмица!

# 156
Добър ден и от мен!

Лудница на работа, усещам как скоро ще трябва да си търся нова такава, след като дойде още една колежка.
Тъкмо ми хареса тази работа, но...уви...връзкарството навсякъде е на почит.

Честито на имащите повод! Здрави и щастливи да са!

# 157
  • Бургас
Яна, последният пост в темата за ваксините е по твоя казус, дано някой се включи с отговор. Аз по-късно ще имам път покрай РЗИ-Бургас и ще вляза да попитам.

# 158
  • Euskal Herria
Благодаря, Селесте!
Сега ще погледна и темата.

# 159
  • София
Ети, да е честит твоя мъж!
Яна, в Булгария има т. н. зелени коридори, където всеки може да се ваксинирана без предварително записване.
Добре хапнах, сега да видя как ще върви работата на пълен корем!

# 160
  • Germany
Яна, мисля, че няма проблем да си сложиш 2рата доза в БГ, но трябва да питаш в Испания, дали ще ти я признаят.

# 161
  • Euskal Herria
Благодаря, момичета!
Мони, би трябвало да я признаят, нали всички сме в ЕС и уж е единна системата. Точно днес има публикация в тукашната преса, че това е проблем сега. Поканените за ваксина отменят датите си, защото се оказва, че за втората доза няма да са тук. В нашата поликлиника въобще не бяха наясно по този въпрос. Сега слагали Пфайзер, питаха във ваксинационния център. Да проверя по-късно, ако имало Янсен, да ми сложат. И за сертификатите много-много не знаеха - можели да ми разпечатат на лист направените ваксини. Питах за код - вдигат рамене. Както и да е, ще продължавам да търся информация.

# 162
  • София
Яна, в България може човек да си разпечатам QR код ако има две ваксини или е преболедувал с положителен PCR тест. His. bg е приложението, но вчера се беше бъгнало и не успях да отпечатам на ММ.

# 163
  • Бургас
Яни, излизам сега от РЗИ-Бургас, няма проблем втора доза да се сложи в Бг. Ще издадат и сертификат, но ще излиза само партидата на ваксината, поставена в БГ. Вече са правили така на много хора.

# 164
  • На брега на реката
Eти, честит да е ТМ. Здрав, щастлив и късметлия! Много да те глези и по почивки да те води!

Общи условия

Активация на акаунт