Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (111) - юни 2021

• 174 999
  • 2 820
  •   1
Отговори
# 855
В играта на Памперс, в която се регистрираше касова бележка със СМС, като спечелих попълвах такава декларация. Изпратиха ми я, принтирах, попълних, снимах и изпратих обратно на мейла им.
От играта на Head&Shoulders в Лили някой получили обаждане или имейл?

Да, аз писах преди 1-2 дни. Получих имейл, че съм от избраните, каква е наградата и разни документи за подписване.
И аз съм спечелила чанта за фитнес. И ме ядосаха много яко. Получих имейл че печеля, снимах касовата бележка и я изпратих. И изведнъж получавам втори имейл, с прикачен файл "Декларация за обработка на лични данни", която декларация трябва да принтирам, да подпиша, да я снимам и да им я изпратя. Никога досега не съм чувала за подобна тъпотия. В игрите чеквам квадратчето, че съм съгласна с тази декларация и готово. Не отварям прикачени файлове от непознати адреси, а и нямам принтер у дома да им принтирам декларацията. Никой не е споделял тук, че принтира декларации за обработка на лични данни.
Чакам мнението на аудиторията тук, най-вече на спечелилите от тази игра и тогава ще реша дали могат да ме принудят да им върша работата.
Втори проблем с награда. От Боровец така и не получих СМС. А като моя номер, дори приблизителен, не съм виждала никога в игрите. Така че, съм убедена, че е моят. Може ли да споделите номера, от който са ви изпратили СМС, да проверя какво става. Но поради това, че няма имена, няма дори инициали, едва ли ще си признаят че са ме пропуснали. Здраве да е!

# 856
Мелина,+1 за Лили. Мислех,че просто трябва да си взема сака от даден магазин, а не да се занимавам и да си давам личните данни на трето и четвърто лице. Ще пропусна, а ако някой разбира повече да види това задължително условие ли е било - да си даваш данните на Грей нещо си, а те от своя страна на още някаква си фирма?
Да не говорим,че мейлът е с някакво чуждо име с правопис "кАдето". Не бих си дала данните на тези аматьори, сори.

# 857
  • Сливен
Moonlight92 относно чантата на Куинс-първата я спечелих към 14:00.Втората-вчера сутрин,качих снимка тук,даже май се вижда и часа на снимката. Simple Smile

# 858
Точно на тях им дадох данните си. Явно тази фирма организира игрите в Лили.
Мелина,+1 за Лили. Мислех,че просто трябва да си взема сака от даден магазин, а не да се занимавам и да си давам личните данни на трето и четвърто лице. Ще пропусна, а ако някой разбира повече да види това задължително условие ли е било - да си даваш данните на Грей нещо си, а те от своя страна на още някаква си фирма?
Да не говорим,че мейлът е с някакво чуждо име с правопис "кАдето". Не бих си дала данните на тези аматьори, сори.

# 859
Майка ми беше получила имейл от игра, в който искаха да се попълни приемно - предавателен протокол и декларация за обработка на личните данни. Оправда се с възрастта си и че не може да се оправи (което си е истина) и помоли да се попълнят при получаването на наградата. Съгласиха се и стана работата. Не мисля, че трябва да се попълва ППП преди да получи човек наградата си. За да улеснят себе си, затрудняват печелившите.

Последна редакция: ср, 09 юни 2021, 15:02 от Анонимен

# 860
Декларация за обработка на личните данни е,не приемо-предавателен протокол.
Според тази извадка от правилата аз го разбирам като онлайн съгласие (платформа), а не като да се размятат сканирани файлове по мейли:
"13.2 Писменото съгласие на участниците за обработване на личните данни за регистрация (три имена и мобилен телефон) се предоставя при регистриране на касовата бележка в платформата на Партньора, съгласно условията на участие"

# 861
Нова игра на куинс от утре https://promo.queens.bg/

# 862
Първите печеливши от Heinz са качени https://heinz-promo.bg/igra/

# 863
НИКОЙ не се похвали в колата,  нещо взе да ме съмнява тази игра.

# 864
С Термо бутилка съм, от Heinz Simple Smile С една бележка.

Последна редакция: ср, 09 юни 2021, 15:44 от Chris Chris

# 865
  • София
Декларация за обработка на личните данни е,не приемо-предавателен протокол.
Според тази извадка от правилата аз го разбирам като онлайн съгласие (платформа), а не като да се размятат сканирани файлове по мейли:
"13.2 Писменото съгласие на участниците за обработване на личните данни за регистрация (три имена и мобилен телефон) се предоставя при регистриране на касовата бележка в платформата на Партньора, съгласно условията на участие"
Благодаря, HappyHeartbeat! Този цитат от техните условия ли е? Ще им го пратя и ще се разправям с тях. Не си спомням, при регистрацията в играта не сме ли сложили отметка към тази декларация. И подателят ми е много странен с този имейл, такива получавам и дори не ги отварям.
Фино са публикували печелившите и те само с номера.

# 866
НИКОЙ не се похвали в колата,  нещо взе да ме съмнява тази игра.
Има време до утре

# 867
  • София
Качени са печелившите в Якобс, мрън ... , мен ме няма, а много исках поне Чаша. Но засметка на това дежурните са там. Има една дама дето е пълна групата за размяна с нейни постове.

# 868
Качени са печелившите на Тофифи,  най-накрая печеля кутия бонбони,  организаторите ли се свързват с нас за начина на доставка.

# 869
  • Пловдив
Първите печеливши от Heinz са качени https://heinz-promo.bg/igra/
Има ме с термо бутилка, с 1 касова бележка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт