ШЕСТОКЛАСНИЦИ 2020/2021

• 26 681
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте ☺️ Аз вече съм с  ваканционно настроение 😁 Набора ще приключи годината с една 5 по математика и 4 по география за която толкова мрънках тук. Но всичко друго е 6. Днес направих резервация за 11 дена до Каварна, до морето  с басейн и прекрасна гледка...ех... и съм много щастлива 😁 Чакам с нетърпение края на другия месец 😊

# 136
Тя групата ни във ФБ  е абсолютно неактивна.
Изцяло си пишем тук.

Гена, къде резервира, ако не е тайна. /Може и на лични/. От Добрич съм и региона на Каварна ми е познат в детайли.

# 137
Utro77 Аз съм от Балчик, но от 20г. живея в София. Ами резервирах  в
И не е скъпо + че е студио и мога да готвя 😁
Извинете ме, ако трябва ще го махна😊

# 138
Гена - ехххх, че красота, да можеше навсякъде да е толкова хубаво.

# 139
Нашите връщат учебниците поетапно,  дават се на съответния учител в последния час, който имат при него.
Фейсбук групата е не толкова за писане, колкото за по-лесно споделяне на файлове. Като се почне наесен с разните ПИ. Миналата година с големия сигурно събрах поне 50 ПИ. Който където се явеше, качваше в групата. Останалите разпечатвахме и тормозехме наследниците 🤣

# 140
  • Сф
А как се казва групата във фейса, за да се включа?
При нас вчера са готвили пица, спагети , крешвиршки и салата. Голям купон било Wink

6-и клас 2020-2021
Оо, дайте линк към тая група, че не мога се оправъ. излиза ми една с админ от Видин, ама тя ли е, не е ли..

# 141
А как се казва групата във фейса, за да се включа?
При нас вчера са готвили пица, спагети , крешвиршки и салата. Голям купон било Wink

6-и клас 2020-2021
Оо, дайте линк към тая група, че не мога се оправъ. излиза ми една с админ от Видин, ама тя ли е, не е ли..

https://www.facebook.com/groups/1186265908490217/

Интересно, къде изчезна клипчето с бабата и нейната система в която си пълнише алкохола?

# 142
  • при моите любими
И аз се присъединих към групата. Със сигурност ще има полезна информация в нея.

# 143
Гена, много добре изглежда местенцето!

Ами дайте да я раздвижим тая група във ФБ, щом всички сте се юрнали натам!
Поне да се представим кой кой е. Пуснах пост. Моля заповядайте да се представите с няколко думи.

# 144
  • в очите на дъщеря ми
Аз веднага се представих.

# 145
  • София
Здравейте ,вашите деца ще ходят ли на школи в 7 клас ?

# 146
  • в очите на дъщеря ми
Здравейте ,вашите деца ще ходят ли на школи в 7 клас ?
На дълго и на широко разисквана тема! няма еднозначен отговор, зависи от детето, от разстоянията, от финансовото измерение от града, в който живеят!

# 147
  • Варна
Привет, привет, отдавна не съм писала в темата!

Пуснах заявка за присъединяване в групата Flowers Hibiscus

Шестокласничката ще завърши с пълно 6. Няма да ходи на заниманията след 15.06, така че във вторник - край на учебната година.

В спорта също бележи големи постижения. Миналата седмица участва на състезание и спечели два сребърни и златен медал в дисциплини във възрастовата си група и сребърен медал на финал от всички възрастови групи. Тя участва за първи път на това състезание, защото е само за състезатели над 13 г., без ограничение на горната възраст. Участваха почти всички от най-добрите плувци в България, отделно и си подобри значително времената. Сега се готви за републиканското в началото на август, та няма плаж, няма почивка.

По БЕЛ и математика ще ходи на групови занимания, но групите са малки - по БЕЛ - 6 деца, по математика - само 3. По БЕЛ започват с интензивен курс през юли. Срещнахме се с двете учителки, отлични впечатления имаме двете с нея.

# 148
Вече всичко е ясно при оценките
6 - математика, английски, история, ИТ
5 - БЕЛ, ЧП и география
Беше се шашнал за историята. Наобяд като му звъннах, четеше по история, защото като каза "ще се умира"  Simple Smile Освен това, три дена как е на училище, а така и не беше попитал никого какво са правили предните седмици. Имало ли е изходно ниво, на какво е казала учителката, че ще изпитва... За всичко това се сети последния ден. Оцелял е в крайна сметка. Броя ваканцията за започнала и учебната година за успешно приключена.

# 149
  • София
Ston, искрено се надявам да има 6-ца по физическо младежът 😀😘. Страхотен организиран млад мъж е твоят син!
Днес сдадохме учебниците. Тук-там още нямаме срочни оценки, но ваканционното настроение цари...

Общи условия

Активация на акаунт