ШЕСТОКЛАСНИЦИ 2020/2021

• 26 686
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
Сега проверих. Има 6 по физическо.
По ТП има 4 за срока и съответно 5 за година. Този срок има 6, 3, 3. Едната тройка е, че не е писал нищо по време на ДО. Другата е от днес, защото не бил направил някакъв чертеж май и освен това тетрадката му била вкъщи.
По повод тетрадките, снощи съвсем умишлено остави УТ по история вкъщи, защото и там няма много писано.
Свърши се. Оцеляхме и тази година.

# 151
Почти по всичко е оформен моя хубавец. От това, което остава, не очаквам изненади - та по всичко е с 6.
Днес обаче установих, че страдам от нещо като Столкхомски синдром. За утре няма домашни, няма за учене и аз се мотая из къщи и няма какво да правя. Брей, ще си търся хоби за лятото:)

# 152
Pipilota,и аз се чувствам като муха без глава,чак два пъти изведох децата,че и за сладолед се отбих.
Иначе завършва с три 5-ци,останалото е 6.Под въпрос е чп,трябваше да го изпитат,но се прибра днес в голямото междучасие,отпаднал и с болки в гърлото.Утре ще го водя на преглед и ще остане по преценка на г-жата(първият срок е с 6,а оценките от втори са 6,6 и 4,предполагам 5за срока,а за годишната ще е изненада).Аз съм доволна,той също и смятам,че всяко усилие,нерви и притеснение си е струвало.Радваме факта,че и синчето даде всичко от себе си и се надявам да запази мотивацията си и в 7клас.Мисля да го изненадам с нещо за добрият финал,ей така за разкош.

# 153
  • Пловдив
Свърши се момичета. Утре предават учебниците. Край. Днес изходно по мат и география. Снощи в 3 през нощта са нанесени оценките по география-срочни и годишни. Е,питам аз ,защо е това изходно тогава.Сега забелязвам ,имам пропуск-нямаме омбудсман. Все някой трябва да отговаря на такива въпроси.
Проблемното ЧП  е оформено с 6,което би трябвало да значи,по всичко ще има 6. Не ,че знае за толкова. Може би само по английски,математика и ЧП е наистина за шестица.

# 154
Наборката няма нито една срочна оценка за втория срок. Има и преразказ по БЕЛ и проекти по още три предмета, които не са оценени. И това е всяка учебна година, оценките се нанасят в последният монент. Даже имахме два случая, в които оценката се появи след седмица - две след учебната година в shkolo.

# 155
  • Пловдив
Някои завършиха, на други остана още малко. Искам да пожелая на всички наборчета здраве и весела ваканция! Да си починат хубаво преди 7 клас. На майките по-спокойно, не всичко е на всяка цена. В крайна сметка, както четох някъде тук,  желаното училище е само някакво си училище, а децата са си вечно наши ❤️

# 156
  • София
Имат мейл от класната, че връщат учебници на 13 септември... И миналата година ги носиха чак есента.
А брат й ги върна днес и вече е щастлив и доволен.

И двамата са оформени наполовина.
Девойката ще е с 6. Младежът не е мн ясен. Има шарени оценки и въпреки, че се представи добре на четвъртокласните матури, нямам идея какво ще му напише класната.

# 157
  • София, Дървеница
Здравейте, Иван има годишен изпит по специален предмет утре.
Връщане на учебниците и парти за края на годината в понеделник. На 16.06 и на 20.06 има концерти.

# 158
Добро утро ,оцеляхмеее.Днес връща младежа учебници.Завършва с 4по математика и всички останали са 6.

# 159
Вчера Г - на и задал 3 - 4 въпроса по ИТ, обаче оценка още нямаше нанесена, а дали, кога и каква ще е никой незнае, май само при него и по този предмет беше с две оценки, нас до последно ще ни измъчват явно, а по Мат. уч - ката им дала някакви задачи под формата на тест защото писали на лист вместо в тетрадката, теста сигурно е бил от учебника, тъй като видях че на затворените е писала само подточките, от всичките задачи само на една в началото нещо беше поправено, малко след това и допълнено, но след това и самият отговор пак вярно, питах я оценка ще им слага ли, отговора - не, тя не е казала и затова май няма да има оценки, даже тук след класното беше голямо затишие, може би заради 7 - мокласниците.
По НЕ пък уч - ката погледнала в дневника и като стигнала до моята принцеса казала - ааа, теб няма нужда да те изпитвам, имаш си три оценки и няма какво да оправяш, и подпукала предимно децата от др. буква, иначе, щерката докато не и се пишеха думите и в речника, взела че завчера вечерта си ги написала, иначе щеше да излъже че си е забравила тетрадката вкъщи, вчера като ми каза направо се зачудих, явно си държи повече на езиците, а госпожата им го казала предния час в последния момент че искала и там да се напишат, та мойта и стана лека драма и се ядосваше че е в последния момент, важното е че въпреки това е изпълнила заръката.
По АЕ пък казала че ще изпитва слабите звена за да си повишат малко успеха за срока и годината, и тъкмо един - два пъти беше спряла да я пита и вчера я питам дали вдига и нея и тя ми отговаря с да, ееее хич не се кротна таз жена, поне накрая да я остави малко да си почине от тези въпроси, ама къде ти.
Във вторник минахме покрай една книжарница и ми вика - ела да си харесам книга ама на английски, щях да падна, питам я не искаш ли на бг, ми не, на анг. и било по - лесно и разбираемо, в крайна сметка не кепихме, защото нямаше такава литература, хареса уж една друга но я отказах от това и намерение тъй като знам че няма да я прочете, поне не на този етап, а вкъщи имаме подобни, освен да и ги изкарам от дупките където ги е навряла, пък и по Лит. ще има също за четене - списъка ще я чака и това лято.

Сега да честитя не само успешното завършване на уч. година, а и на децата които са се представили добре на състезанията на които ходят, да са живи и здрави, още дълги години да ви радват и да постигат отлични успехи.

# 160
  • Сф
Айдеее и моята нарами учебниците, чипс и кока кола и замина . Каза, че в понеделник ще им дава класната нещо като бележници, не разбрах. Явно е свалила файловете от школо и е оформила нещо, все пак е по ИТ, нямам идея.
Искаме да ходим на море, но лошо се счупи колата, дали ще може да я поправим, че се търси скоростна кутия втора ръка..оф..а не може да тръгнем с рейса, че аз едвам ходя, имам заболяване и не знам как ще го измислим..

# 161
Слава на Бога, свърши и тази учебна година!
Да си починем хубаво лятото, че следващата ще е тежка.

Днес връщаме учебниците. Ще им дадат и списъка с книги за четене. Да видим какво са им подготвили.

Бележниците ще дават в понеделник.
Нашето училище не ползва Школо, а някакъв друг електронен дневник - One book. Имаме и хартиени бележници все още.

# 162
  • Mars Hotel
Нашите нищо не са върнали още, няма и информация дали и как ще се учи на 15.06.
Оценките са готови, с изключение на БЕЛ. Остава с една-едничка петица (по ФВС). Слава Богу, че свърши!

# 163
  • София
Нашите ще връщат учебниците на 15-ти и ще се черпят.

# 164
За учебници и връщане незнам, но сега гледах в школо и какво да видя, по БЕЛ до тук е с 11 оценки, не си спомням досега да е имала толкова много, а можеше и да са повече ако бяха писани и другите от ДО когато бяха, и по НЕ била с 2 оценки освен по ИТ, другите и са от три до пет - шест оценки, аз хубаво си казах че нашите до последно ще се гърчат.
Ще чакам като се прибере да ми каже новостите ако има такива, или на голямото ако реши да звънне, определено ще има училищни изненади.

Общи условия

Активация на акаунт