ШЕСТОКЛАСНИЦИ 2020/2021

• 26 692
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
  • Майничка
В Школо си има опция за генериране на бележник с всички атрибути и запазването му като пдф файл. Може да се принтира, може да се изпрати на родителски мейл, сладка работа! Ако знаете колко писане спестява! 😁

# 166
  • София
Учебната година при моя син свърши още вторник, защото се разболя. Днес върнах учебниците, по доста предмети е оформен за неговия мързел тази година го докара около 5 общо. Догодина да видим. Другата седмица ще ходи в една школа по БЕЛ да видим ще се харесат ли с учителката.

# 167
  • София, в момента в любимото ми село Железница
За малкия ваканцията започна от днес. Събуди се с хрема и гърлобол и реших да не го пускам. Писах на класната, която каза, че е оформен по всичко и да почива активно. Ще го видим до понеделник как е и може да се разходи да си върне учебниците. В сряда щели са ходят на кино, но да видим как ще се чувства.
Иначе очаквано има три петици по БЕЛ, История и География, останалото са шестици.

# 168
  • София
Нина 1:1, но както казах в сряда се завърна със зверски гърлобол и го оставих вчера и днес. От снощи гърлото мина, почна яка хрема. Иначе от друго не се оплаква, има завиден апетит за 30-те си килограма и ми къса нервите цял ден. В понеделник ще връщат учебниците, а неговите половината са в шкафчето в училище. Дано някой от съучениците му, не си "познае" някой липстващ му, че и това ми се е случвало с каката.

Сериозна група се заформи във ФБ. А с това предварително запознанство, ще се знаем като го ударим на пиянски срещи догодина Wink

# 169
Здравейте, аз се включих във фейсбук групата, макар да не съм писала тук. Ще пиша, ще чета, ако мога ще помагам със съвети, но най-вече ме бройте в групата на употребявящите...за сега съм на бира. Девойчето много яко го тресе пуберитета, разсеяна, отговаря...Нищо ново, нали?

# 170
  • в очите на дъщеря ми
И прекрасната е в отбора на хремавите, носът и тече, като чешма....от друго не се оплакала за сега...оценки още не съм видяла, чакам...

# 171
Още вчера всички оценки бяха налични. Нямам идея какво са правили днес в училище, нито какво ще правят в понеделник. Вчера върнаха последните учебници. Във вторник ще ходят само, за да си вземат разпечатания от Школо бележник.
Ще го оставя следващите 2-3 седмици да почива, но през юли ще започнем тестове по математика и БЕЛ. Август ще ми избяга за един двуседмичен лагер. Да не оставяме целия преговор за началото на септември. Разбрахме се, когато сме си вкъщи, да работим по малко.

# 172
  • София
Девойката вече оформена.Ходи на училище,но реално не учат.
Някой питаше за курсове.Баткото ходеше в "Междучасие" и може би за пореден път ще си повторя,че при него беше пари хвърлени на вятъра.Просто го мързи много и ходеше колкото да отбие номера.
Наборката ще ходи на инвивидуални уроци,просто не е за група.

# 173
И моето си е у дома с хрема,отпаднал и болки в гърлото.До лекарката го заведох и това му е за днес,просто няма сили за нищо.Но гледам оценка се появява от устно изпитване от днес(4ка),без отсъствие.Писах на г-жата,но няма отговор.Не е изпитван и препитван в клас,тетрадка всичко е попълнено,или е грешка или ще го запетици и за годината.Здраве да е!Връщат учебниците в понеделник и ваканция здравей.

# 174
queen66, правилно, наистина нищо ново.
Обаче моята пък толкова бързо забравя, одеве говорим, питъм я нещо, а тяяя, какво ме попита, забравила да каже че я изпитвали в сряда по ЧП, гледам школо ми нищо ново двойката станала на 3, добре че поне навърза преди това хубавите оценки та за срока и годината да и остави петица.
Иначе - спори, отговаря, сърди се и всички останали екстри все в тоя ред.
Добре че поне е запомнила че в понеделник учебниците щели да ги оставят в шкафчетата и да връчат ключовете от тях на класната, матеватичката пък им казала за следващата година че ще им бъде на друго издатерство учебникъ но не е решила още на кое, очакваме изненади, гаранция ще ги има, щом щерката ми каза че на сегашните седмокласници по математика им преподавала учителката по история, определено седми клас ще ни е много интересен и шарен, охххх, да можеше хич да не идва, ноооо, няма как, колелото се върти, а нашите глави още повече ще се завъртят есента.

# 175
В края на учебната година чувствам облекчение. Влизах тук, защото имах нужда да бъда сред съмишленици, сред поддръжници, сред майки, които ги боли и искат най-доброто за децата си. Помощта, която си оказваме , ме кара да ви чувствам близки. Децата ни са различни, ние сме различни, но  ни обединява желанието за успех. Желая на всички вас едно прекрасно лято! Нужни са ни сили за предстоящия седми клас, но дотогава се насладете на настоящето!

# 176
  • у дома

Фейсбук групата е не толкова за писане, колкото за по-лесно споделяне на файлове. Като се почне наесен с разните ПИ. Миналата година с големия сигурно събрах поне 50 ПИ. Който където се явеше, качваше в групата. Останалите разпечатвахме и тормозехме наследниците 🤣
Искрено ви пожелавам да е по-полезна от тазгодишната,защото за разлика от миналата година тази се споделяха изключително рядко ПИ.

# 177
И аз ви пожелавам същото. Имам същите наблюдения като Светлето. За пръв от доста  години насам не видях особена полза от ФБ групата.

# 178
Следях и седмокласната тема. Тайничко се надявам да ни предадат информацията, която споделят в пощата си, а ние със здраве да я предадем на следващите.

# 179
Миналата година не съм ползвала нищо от седмокласната поща. Страшно много неща имаше там, но някои бяха по-стари и честно казано на мен ми беше трудно да отсея какво би ми било полезно. Основно ползвах текущите ПИ, които се даваха в различни градове и школи. Имаше обаче много споделящи. Плюс книжките с тестове вкъщи. Сега като знам колко е натоварена програмата на малкия, може да си останем само с книжките. Един тест седмично, ако успее да прави, ще е добре. Училище с уроци и домашни, тренировки по 4-5 часа всеки ден, ще видим какво ще успяваме да свършим събота и неделя.

Общи условия

Активация на акаунт