ШЕСТОКЛАСНИЦИ 2020/2021

• 26 678
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Хмм, май бях добавена в групата. Някога. Тр да проверя.

Пак тест по история за днес. А аз се чудя откъде такъв хъс да се забавлява с учебника.

Още се изчаква със срочни/годишни оценки. И при двамата.

Брат й връща утре учебници. Но щерката нищо не знае за нейните.

Отказвам да мисля за входни нива сега, нека минат изходните Simple Smile

# 106
  • София
Отдавна не съм се разписвала, но поне в края на годината пак да се включа.
Днес Школо бълва срочни и годишни оценки. Вчера се пребори на изпитване за 6 по история. За мен си е за чиста 5, но за ентусиазма и аз бих му писала 6.
Нищо не се знае за след 15 какво ще правят в училище, спомена за някакви проекти, но не било ясно.

Чакам да приключи, да върне учебниците и да започнем да разчистваме стаята му, че иска да я пребоядисваме и да сменя мебелите. Лошото е че имаме доста наши неща в неговата стая, а той иска да ги махаме. Сега разчиствам книгите и давам на по-малки от моите деца или качвам на вилата. А колко пъзели имаме.....

# 107
  • Пловдив
Божеее,и аз съм тая група. Даже не помня.
Утре е последното изходно по география. В петък връщат учебници. Свърши сееее! За сега е оформена само по музика. Очаквам само една 5 по ЧП. Парадоксално там знае най много, но има една 4 и две 6. Четворката е от непълно предадено домашно, защото не беше разбрала, а госпожата не е на ти с технологиите и предава по вайбър.

# 108
  • при моите любими
Аз не пия много и често, ама като знам какво ме чака, ще взема и аз да се заредят с бутилки. Да не вземат да свършат. При нас предават учебниците в петък и приключват. Уж е оформена по всичко, но още няма оценки в школо. Учителката я е изпитала по математика, но има 2 сгрешени задачи и и е писала 5 за срока и 5 за годината. Аз малко се разочаровах, но като видях тя колко е разстроена ми мина и реших, че няма да се ядосвам много. По всичко останало ще има 6. Ще я преглътнем тая петица и ще трябва да се стяга много за догодина. От две години бленува за испанската, но ще трябва да си скъса д...то от учене за там. Обадих се на всички възможни хвалени школи в София и трябва да вземем решение до края на седмицата в коя да я запиша. Таксите варират от 1700 до 2000 лв за двата предмета, цялата учебна година. Някой от вас има ли мнение за " Междучасие" , аз искам в Образователни технологии или Софроний. Тя се е запънала за това Междучасие, защото си е харесала (по име) една преподавателка, която преподава и в Испанската и се е запънала да я запиша там. Не мога да взема решение и с купищата мнения из форумите съвсем се обърквам.

# 109
Снощи младежът решава тест по БЕЛ онлайн. Другите са го правили докато той беше на лагер. 26 въпроси за 30 минути Simple Smile хич не си поплюва учителката му. Въпросите са от целия материал. 23 верни имаше, 88,5% успеваемост без някоя стотна и пак 5 получи. По БЕЛ ще е с петица за годината. Доста са високи критериите на учителката му и все много трудни тестове дава, но пък и по моята скромна преценка той за шест няма знания, така че съм доволна, поне оценката си е реална.
По-интересно ми е музиката. Този срок има 4, 6, 6 и му е поставена петица за срока. Не че ме вълнува особено, него пък още по-малко, но все ми се струва, че този учител прекалено насериозно се взема.
Чакам утре да видя историята и ЧП. Историчката правила някакви коментари, че много отсъствал. Гимнастик ли щял да става или ученик. Ами нищо не пречи да е и двете. Не знам какво се е закахърила, има си достатъчно оценки по история за оформяне.

# 110
Споделяйте важното и тука за такива като мен, дето нямат фейсбуци.

# 111
  • Mars Hotel
И при нас започнаха да се появяват срочни и годишни оценки. Засега се очертава с една петица за годината (по ФВС), но чакаме и оценката по БЕЛ. Много съм доволна - за седмиците, в които се върнаха присъствено нареди общо 17 шестици. Нямам поводи за оплакване, така че сипвам питие и аз. Grinning

# 112
  • София
Контролните и класните свършиха. Успеха е оформен в негова полза, обаче се прибра днес със силен гърлобол и хрема ... а на голямата тежките изпитвания и оформяне започват от 16-ти. Вече и тя била хремава. Дано се разминат само с хремата и гърло, че иначе труда на каката цяла година ще иде залудо.

# 113
  • София
Отивам да си сипя нещо. По БЕЛ 5-ца. Текущи оценки - една 4-ка, една 5-ца и четири 6-ци, включително на класното.
Тамън да се ядосам, получих мейл с резултатите от входното ниво на школата - 70% верни отговори. Ами ..явно не е за шестица. Ще се насвяткам тази верчер...
Но пък по всичко маловажно сме 6 - музика, рисуване, ТП....🤔

# 114
ra2, и ти си в групата Simple Smile

# 115
  • в очите на дъщеря ми
В АДМИНА няма нито една срочна или годишна оценка, до колкото чувам по БЕЛ - 6 по матем. 5, по другото 6 с изключение на ТП -5😏....като цяло съм доволна, при положение, че почти не съм упражнявала контрол, да не кажа хич. Учебниците ще предават на 14.6, а петък спортен празник, божеее и таз година се минА...

# 116
Няма срочни и годишни оценки щерката, но като гледам ще са същите като първият срок. Успех над 5,50, но по БЕЛ, Математика и АЕ ще има 5 - ци. Това е положението, колкото и да не ми харесва.

# 117
ra2, и ти си в групата Simple Smile
Ми не знам да имам регистрация във фейсбук?! Шах с пешките!

# 118
  • Майничка
Като гледам, при момата се очертават петици по математика, география, ИТ, музика и ФВС. Най-смешна е по-география - с такъв кеф я учи, а все не дочита нещо по тестовете. Но госпожата продължава да й е от любимите. Същото е и по ИТ.

# 119
  • Сф
Сидония, по мои наблюдения частните уроци най- вършат работа. Аз ще заложа на тях. И баткото( на мм) в 7 клас с частни само по бел влезна във Френската. Е, верно че дойде от 133 то, където са добре подготвени, но все пак, ако не бяха уроците. .лошо.

Общи условия

Активация на акаунт