Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 76 353
  • 2 908
  •   1
Отговори
# 165
  • France
Яна, току що проверих - пср на по-малко от 72 часа и декларация, че нямаш симптоми и че не си контактен с болен. Можеш да я напишеш на френски или английски върху хартия или друг носител.
PS: кликваш върху линка на страницата "déclaration sur l'honneur", после избираш инглиш вършън и готово. Можеш да го телешаржираш и да си го имаш.

Последна редакция: чт, 03 юни 2021, 10:16 от Philomena

# 166
  • Euskal Herria
Точно това се чудя. За моята група тук са определили Пфайзер, Модерна и Янсен - ако има. Обаче не знам коя ще ми сложат. Ако е Янсен, лесно, боцват и толкова.
Обаче няма да имам 21дни за двете дози в България. Ще го мисля. Ако успея тук първа доза, втора в България, поне на връщане няма да правя тестове. Или пък да се ваксинирам след като се върнем от ваканция. И всичките пътувания да се тествам. С колата ще сме, пътят е доста, ама каквото такова. Ще погостуваме и на дъщеря ни.

Много ти благодаря, Фил!
В една от групите за пътувания бяха писали, че от 09 юни Франция щяла да предлага безплатни ПСР тестове на туристите, обаче дали е вярно...(В Австрия са безплатни)  Друг сподели, че когато спрял да плаща пътната такса, от полицията му изискали теста. Трети каза, че въобще никъде не са го спирали и проверявали. Имаме време, докато тръгнем, кой знае какво ще въведат до тогава.

# 167
Попи, всичко го правя точно както си описала. Явно проблема е в течността за сваляне ( лидълски ацетон 😁). Ще го сменя. Улрабонд слагам само в свободния край. Карето на цялата нокътна плоча без свободен край (оставям няколко милиметра). Аз също използвам безцветен бързосъхнещ лак. Благодаря 🤗

# 168
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Да,точно такава е ситуацията, седя и чакам да вечеряме и да ме отмени с детето за малко.

Хващаш го за ушичките, и спокойно му обясняваш, че детето ви е общо, и че ти през деня "работиш" майка, вечер, за час или два е хубаво да си и "жена и човек", да не се прави на приятно разсеян. Не знам дали имаш баби около себе си? Ако има кой, не се стеснявай, призовавай ги!

# 169
  • софия
Добро утро, моничета. То май вече отива към обяд де. За един ден сте писали,писали...изчетох ви,ама докато измера всичко забравих написаното😀
Аз съм на работа, засега не ми е зор ставането сутрин и преливам от ентусиазъм. Интересно ми е засега. Ама пусто огладнях рано днес и вече се чудя какво да си взема за  обяд.

# 170
Дари, ти сега с “човешко” работно време ли си?

# 171
  • софия
Вече да. От 8 до 17 и от понеделник до петък. Ще свикна и на това работно време.

Оф гледам горе вместо момичета ви пиша моничета,ама ме мързи да се връщам да поправям, а и знам че сте умни и ще се сетите 😀

# 172
Яна, моята майка е бабата. Grinning Иска да си навести къщата в родния град. Без съмнение може да гледа детето, а и то е почти на 6 г., но въпросът е в моето отсъствие. Relaxed

# 173
  • Пловдив
Абе оставяйте ги тия деца щом можете и ги искат Simple Smile

# 174
  • Euskal Herria
Абе оставяйте ги тия деца щом можете и ги искат Simple Smile
На същото мнение съм. Още повече, че те и сега я гледат, не е като да е при непознати хора. А ти ще ги посещаваш, когато можеш.

# 175
  • France
При мен е малко по-сложно, но сигурно ще пробвам догодина.
Янче, честно казано, нищо не мога да ти кажа. Миналото лято никой нищо не проверява (и резултатът не закъсня) декемвр - януари - февруари е имало много проверки. Цялата щуротия, че не искат да сложат ваксинален паспорт заради олелията на антиваксърите. Ще е толкова по-лесно, евтино и ефективно.

# 176
  • Пловдив
М дааа...Яна много правилно мислиш Simple Smile

Айде, че съм на второто кафе...

# 177
Благородно ви завиждам за бабите, моята майка още не е виждала малкия, а за другата знаете. Общо взето само кандидат свеки го "бабосва".Grinning

# 178
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ей ся лекинко се газирах и подпалих...Моя позната, преди години, хареса си мъж, омъжи го за себе си, набързо си родиха бебе, тя от тогава си е "мама и домакиня". Мъжа и работеше на две, места, убеди го, продадоха апартамента му, наследствен, тя пари за жилище не е давала, емигрираха, родиха си второ, всеки ден са постове у фейса за печива, манджи, цветенца, ся дава акъли, че човек трябвало да е свободен и независим, да не става роб на системи и корпорации... Дейб@, знам, че е клюкарско, не и завиждам, ама е тъпо мъжа ти да се разчеква от работа, а ти да го играеш свободна и независима!

# 179
  • France
Е, ти пък! Най-свободни и независими са тези, на които им капе от някъде издръжка Joy Аз се сещам за едно момче, бивш състудент, който също такива ги разказва. Ама мама и тате рентиери, мама е домакиня, тате прави дървени мебели за кеф и се чудят ЩоПък другите търпят кофти работа/шеф/система.

Общи условия

Активация на акаунт