Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 76 020
  • 2 908
  •   1
Отговори
# 2 745
  • София
Карамела е заела името, иначе щях да се прекръстя 🤣

# 2 746
Добро утро!
Честит празник на именниците!
В България не слушах изобщо бг музика, дойдох в Чужбината и прослушах. Увеличила съм си на макс една песен и си пия кафето. Става ми тъжно. С човека, който съм сега не ми липсва нищо, но емоцията, която преди съм изпитвала към БНД едва ли ще я изпитам отново.
Хубав ден на всички, обграждайте се само с положителни хора!

# 2 747
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Панде, аз бих му пуснала съобщение, пък по късно ако се сетя пак бих му звъннала.
Мистик, мърдам Joy Това е най точното определяне за състоянието ми.
Продават го хората, не го пускат под наем. За мое съжаление, този размер жилища в квартала който искам са с покъртителни наеми, двойни и тройни ( луксозните - четворни и петорни) на ипотека.Rolling Eyes

ако финансово те устройва - вземай.
ремонт, когато можеш. на първо време латекс със среърни... там каквото и си готова.

# 2 748
  • Somewhere in the World
Честит празник на всички именници - здраве и хармония да имате Simple Smile
Донсиии , да е жив и здрав, твоя хубостник, да си постига мечтите и да не го ядосваш! Heart
Какви сте майсторици всички - бравос...аз само се облизвам от вчера , разтворила съм прозорци, ма нъцки! Карам на домати и сирене и пак съм +3кг.
Вчера ми беше 6торно критичен ден, а днес само тройно. ... тряя да мина си взема гирички за спорт.
Балонитка, не е лесно , но ще трябва да направиш с нещо компромис...
Аз обикалям да гледам апартамент за наем и да дам моя!
Ма да ви кажа започвам да си мисля, че във входа ми има някаква лоша поличба - всички се разделят. На моят етаж първо се разведе тази от дясно, после аз   и тези дни другата съседка. Тези под нас и над нас също...егати Sunglasses

# 2 749
Карамела е заела името, иначе щях да се прекръстя 🤣
Рен, вчера покрай твоето кулинарстване, цял ден се стресках, че за мен си говорите Joy
А ти се справи блестящо, въобще всички сте върховни кулинарки и Сирос какви шедьоври показа Hug
Аз пък мога да сваря чай Stuck Out Tongue Winking Eye, но понякога и там се дъня. Някой беше домъкнал вкъщи изсушен пелин, в този период мама беше болна, та аз правех закуска - чай с препечени филийки, имахме набрани мащерка и кантарион, но вместо тях, Карамела запарила пелина... а той горчиии, моите се оцъклиха след първата глътка и единодушно решиха, че се опитвам да ги отровя. Stuck Out Tongue Та избягвам да се мотая в кухнята.
Но вие не спирайте, получават ви се нещата и Пандичка хем работи, хем намира време за готвене, супер мами сте, чудя се аз с двете леви  какво правя сред вас. Hug

# 2 750
Ма да ви кажа започвам да си мисля, че във входа ми има някаква лоша поличба - всички се разделят. На моят етаж първо се разведе тази от дясно, после аз   и тези дни другата съседка. Тези под нас и над нас също...егати Sunglasses
Няма лоша поличба, хората станахме много претенциозни (вероятно и глупави), и си мислим, че чуждата кокошка е патка.

# 2 751
  • Пловдив
Карамела, а кой те отменя в кухнята?

# 2 752
А, викаш заради претенции и глупост се разделяме, няма основателни причини.
Да ви кажа, тук са застинали някъде в началото на 19-ти век, разведените жени са парясници и се заобикалят от далеч, че може да е заразно., мислех, че е майтап, но не би. Жените могат да излязат на кафе само през деня и само в женска компания, мъжете се събират в кръчмите, без дамско присъствие. Чат пат се излиза семейно. Покрай ограниченията заради пандемията има бум на разводи, и както беше цяла одисея, въведоха бърз развод по взаимно съгласие за 10 дена при нотариус, а отскоро и онлайн развод.

В кухнята е 40º, нямам намерение скоро да влизам там, караме я на салати, сандвичи и аламинути, в тази жега само сладолед и студена диня ме изкушават.

Да са ви живи и здрави именниците!

# 2 753
Айде на следобедна закуска:

# 2 754
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
лошава жена!

# 2 755
  • София
Ено, и шойлички си имаш о по-добре от моя изглежда.

# 2 756
Ено, бе!!!! Мале мръсТничка ниедна! И Рен и тя, че поведе хорото.

Скания, как в 19 век с он лайн развод? Laughing Парясница вика Laughing

Я другарки, дайте читав сайт за чанти. Трябва ми черна, тип торба. Изръшках фешън дея, обувки бг, абаут ю и нищо.

# 2 757
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Scaniа Преди две години, в Сърбия, влитам в една кафана, гледаха ме като ходеща ядрена бомба Grinning Само мъже, жулят ракии от пладне, аз исках кафе.

# 2 758
Сирос, хаха, е тя идеята за онлайн развод не е дошла от наше село, бъди сигурна Joy

Ени, метни сега отгоре по една топка сладолед, че да не се вижда има ли-няма ли шупли за претенциозните Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 759
Карамела, а кой те отменя в кухнята?
Мистик, мама готви, справя се перфектно, всичко й се получава.
Скания, затвърждаваш мои наблюдения от мястото където ходим, сутрин на кафе са само мъже, няма като в Бг дамски групички, питах мм това норма ли е, той ми вика - ма, те гъркините сигурно спят до обяд , но явно не е прав Stuck Out Tongue Winking Eye
Ениии, нямаш  милост, някои сме с наднормено тегло,а ти като еднин сатана - крем карамел, че и с перфектен вид Heart Eyes

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 16:27 от Caramella

Общи условия

Активация на акаунт