Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 76 024
  • 2 908
  •   1
Отговори
# 2 730
  • София
Моята далеч ми се струва, а и нищо уау не плануваме.

# 2 731
Честити именниците! От здраве да не се отърват!

Панде, много вкусно, хеле гювечът!

Добрееее, дразниш ли ни сега, м?

# 2 732
И моята далеч и план зироу

# 2 733
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Добър потен ден!
 Имам една камара задачи, колегите - единия закъснявал, другия отива командировка, отделно едни неща със склада ни се мотаят, клиент ми дава зор... Сигурно още малко и ще ми излязат пушеци от ушите от яд!
 Адска липса на организация!

# 2 734
Здравейте, момичета!
Тези дни ви чета, но не ми се пише. Сдухано и нервно ми е. Не ми се прави нищо.
Продължавате с кулинарните изкушения. Вчерашният крем-карамел на Ре почти успя да ме накара да спретна и аз един. Ама почти Simple Smile Патладжани много обичам, никога не съм пробвала с канела. Днешните тиквички и гювеч на Пандето изглеждат много съблазнително.
Моята почивка е след месец. Дотогава трябва да приключа голям проект.
Днес или утре най-късно трябва да организирам ремонта на улука, който падна от вятъра. При следващия дъжд терасата се напълни с вода. Преди да действам обаче трябва да говоря със съседа, а нямам никакво желание за това, като знам обичайната му реакция.
Прегръдки и палчета на всички, които имат нужда!

# 2 735
Добри, вчера пробвах Бейлис. Идеален вкус, само не харесвам, че има алкохол вътре. Joy
Предстои ми кратка отпуска ей сега другата седмица! Relieved Няма да е на море, но ще сменя обстановката и съм доволна!

# 2 736
Добър ден!
Честито на именяците- живи и здрави всички!
Първом от днешния ден, подкарах килеша към кабинета за ваксинация. Готов е с първа доза, надявам се тихичко да няма никаква реакция, че няма се траят - и той, и кака му... Минах през аптеката за Нурофен, че нямах вкъщи- да съм подготвена. Ма тъй тюхинку.. без да се издавам 😂
Това с канелата в кайма и прочие го знам още от майка ми. Тя беше кулинар човек и още преди да кажем 20- на години.. ни направи за първи път мусака с канела. Много добре се съчетава. А тя го беше видяла в кулинарно предаване, но по турска Тв. Тогава нямаше превод, както сега има по някои и до ден днешен и се чудя как разбираше рецептите. Но тя беше маниачка, гледаше, записваше и после чудеса на масата...
За днес мусака и таратор ще приготвям -това си пожелаха техни величества.

# 2 737
Ох, завеяна работа е моята.
Да са живи и здрави именниците! Моята майка също празнува днес.
13, браво за ваксината на младежа, да минава без реакции.
Лори, супер, завиждам за почивката. Да си изкараш чудно!

# 2 738
Честит имен ден на всички именници! Да са живи и здрави!
Днес пак съм на огледи писна ми, харесах много един апартамент ама много само че проблемът ми е че вътре се е пушило, ама много се е пушило а знам че само с нов латекс тази миризма няма да се махне, а за голям ремонт парите едва ли ще ми стигнат. Днес събирам последния багаж.. да живее Airbnb щото не знам как щях да се оправя. Мрънкам си... Знам че са бели кахъри ама ми тежи особено с малкия.

# 2 739
  • София
Ама баш Петровден да забравя! Имам много близък приятел Петър. Добре, че ми казахте, та да звънна.
На този същия Петър преди години не помня пак ли беше за имения ден, или за РД, но му звъннах просто да се чуем. Съвсем бях забравила каква дата е. И той нищо не казва. Затворихме телефона и след няколко часа в кухата ми кратуна издрънча мисълта, че той днес празнува. Звъннах отново и честитих. Той си ме познава и не се впечатли. Smile

Ммм, 13, мусака с таратор ми е любима комбинация. И аз се каня мусака да правя в почивните ми дни, ама да видим по кое време точно, че и детето искам да изведа за повече време по парковете. Май за вечеря ще стане мусаката, а на обяд салата, за ужас на баща ми, който е любител на готвеното. Аз пък мога и само на плодове, зеленчуци, сирене и чат-пат скара да изкарам лятото. А, и на таратор. Не мога без него.

Купувам тези дни на майка ми по-леки дрехи за жегите, подходящи за рехабилитационния център - нощници, потници, долнища. Тя много отслабна покрай болестта и сега се чудя да купувам ли предишния номер дрехи, или да рискувам с по-малък.

Балонитке, гадно това с миризмата от цигари. И безкрайните огледи са досадни понякога. Особено когато времето не стига. Дано скоро откриеш жилище, което да ти пасне!

# 2 740
  • Пловдив
Бъбълс, а с крака ти кво стана? Мина ли?
И тоя наемодател как не го е срам такъв омирисан апартамент да отдава?

# 2 741
  • София
Значи, срамота е! Само аз не знаех, че е Петровден. На въпросния Петър не мога да му честитя, защото все заето дава. Народът се надпреварва да го поздравява, а аз щях да изпусна, ако не бяхте вие. И сигурно накрая ще забравя. Отново. Laughing

# 2 742
Панде, аз бих му пуснала съобщение, пък по късно ако се сетя пак бих му звъннала.
Мистик, мърдам Joy Това е най точното определяне за състоянието ми.
Продават го хората, не го пускат под наем. За мое съжаление, този размер жилища в квартала който искам са с покъртителни наеми, двойни и тройни ( луксозните - четворни и петорни) на ипотека.Rolling Eyes

# 2 743
Балонче,дано намериш скоро. Много неприятно.
Панде,прати му съобщение,нека ти звънне като е удобно.
Отивам да джуркам... крем карамел. 😁 Ре е виновна! 🤪

# 2 744
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Кога станахме толкова нетърпеливи, и изискващи всичко да стане на мига?

Общи условия

Активация на акаунт