Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 76 315
  • 2 908
  •   1
Отговори
# 2 265
  • Пловдив
И що тряя се мъчим...?

Сис, сигурно има идея кво да почне да бачка другаде, щото нали, без пари не става...

# 2 266
Мисти,надявам се има!
Лелята на моята приятелка си отиде преди няколко дни ( бях ви споменала,че е в болница в кома)! След направена аутопсия причината за смъртта е ... неизвестна!

# 2 267
О, да, верно, че мн комари тамЕ. Хич и се не сетих..За спалния к- кт се чудя, щото мн не разбирам. Искам да е наистина хубав, но пък до 200 камъка някъде. Чудя се и каква материя да е.. хич ме няма в тези неща. Трябва ли да взимам и завивката... Изобщо не знам как да го стъкмя тоз подарък..
Сиси, дано наистина има резервен вариант мъж ти.
Мисте, за кво се мъчим? Че дремнах малко и ся не мога да Фана нишката..
Кро, белите гуменетки са, за да станат ъъъ.. цветни 😁
Тук капка не е капнало и жега.

# 2 268
Тринайсет, навярно има в Бургас Юск? Купувала съм си хубави завивки. Е, то си зависи и какво имаш предвид "завивка" де. Иначе и Енглиш хоум имат хубави спални комплекти. Но с уговорката, че трябва да се видят и на "живо".

# 2 269
С оплакване влитам, а после ще чета 45! нови отговора. Излязох от салона точно по обед, а отвън 7865 грасуса по Фаренхайт, показвам си фризираната главица извън обсега на климатика и ссссе зачудих, сссега  да изпълзя ли по улиците или да не изпълзя, щот на тия температури само змия мож' да оцелее. Минах през офиса на една дружка да изчакам Карамелов, да ме отнесе до работното ми място, а оназ люта чушка ми вика - Ти си луда, Карамело, наконтена с прическа ще работиш. Ти освен ХХХ* и портмоне друго не бива да похващаш Joy, ама Карамелов е на друго мнение, та досега се потих. Да не се удавя в пот ме спасяваше само мисълта за ледена воТчица с портокал, обаче... Току що установих, че Карамеленият ми е купил сок, в който портокалът е само на картинката, няма такава гадост... Ми... сърбам айрян...

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 18:24 от Caramella

# 2 270
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
О, да, верно, че мн комари тамЕ. Хич и се не сетих..За спалния к- кт се чудя, щото мн не разбирам. Искам да е наистина хубав, но пък до 200 камъка някъде. Чудя се и каква материя да е.. хич ме няма в тези неща. Трябва ли да взимам и завивката... Изобщо не знам как да го стъкмя тоз подарък..
Сиси, дано наистина има резервен вариант мъж ти.
Мисте, за кво се мъчим? Че дремнах малко и ся не мога да Фана нишката..
Кро, белите гуменетки са, за да станат ъъъ.. цветни 😁
Тук капка не е капнало и жега.

а поне дали ли са ти някакви насоки за цвят, материя...
замислих се, че аз за себе си трудно избирам, а ако трябва да зибера зад руг направо бих му дала парите и ...
луксозни https://desito.eu/26-quality?orderby=price&orderway=asc
имат и 3Д, 5Д Simple Smile Simple Smile Simple Smile лягаш си с лъвове или с котки, върху китки и плаж...

# 2 271
Баш в тоз сайт се подвизавам да диря, да.
Иначе очаквам подробности... размер, лебеди ли, костенурки лЯ 😂 ама ме е срам да питам дали искат и завивка. И изобщо трябва ли като ще е спален к- кт като за младоженци, да го стъкмя изцяло. Това ми е размисъла 🤔 Или и възглавки? Или и трите... чудя се. А пари е най- лесно да дам, но искам да е спомен от чинка и/аз/. Ей тъй, да си имва нещо от мене си..  Те са две сестри, на моя бивш, на брат- му деца. На моите дечиня- братчедки. Миналата година омъжиха голямата, тази- малката. А тя е колкото щерка ми 👀 Решили младитИ, хубу. На кака и миналата година взех аквариум 🤪 Тва си пожела. Ама лесна работата.. Сега нещо сгънах.
Карамел и цацата е риба, респективно в твоя случай- айрана - сок 👀

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 19:18 от Thirteen#

# 2 272
Ахой! Пия бъзова лимонада и реанимирам. А трябва и да се готви ...

И да си знаете:
 „На определена възраст жената трябва да избира – лицето или фигурата. Избрах лицето. А останалото… Седя върху останалата част.“
Катрин Деньов

# 2 273
  • Пловдив
13, визирах поста пред моя Simple Smile бъзнах съфорумката дет се крие под друг ник Wink

Ся седнАх аз...решихме утре да ходим утре у свеки, че поне само 1 нощ да се пОтим в жегите. Убу, ам ядене няма...та малко пърж.картофи, пица и стъкмих нещо кат вечеря.
Ся розе...спи ми се, ам ще клепам малко пред тв-то.

# 2 274
Начи така се натъпках, че нито ми се пие, нито мисля, че има място за розето. Бива ли да съм такава будала..

# 2 275
13, визирах поста пред моя Simple Smile бъзнах съфорумката дет се крие под друг ник Wink

Мистик,дай по конкретно,че клюкарската ми душа,сън няма да я хване.Кой,кво що?
Ся ходих в другата тема,ми то аз не съм от тоз форум.Smiley
Само тук стоя и никой неще да се заяжда с мен,ще взема да мръдна на некъде.

# 2 276
Аз съм нещо сдухана. Тъпо ми е,не ми се прави нищо. Дребната иска на разходка,а не ми се мърда.
Лакирах си ноктите на краката с обикновен лак,нема съхнене тва чудо. 🙄 Усещам как след малко ще бъде премахнат.
Кротее,кротувай! 😁 Или да налазиме некоя тема,да оспамим? 🤔
13,писах ти у ИГ. 😋

# 2 277
  • France

Тук е аперативно време. Наздраве!

# 2 278
Фил,  идвам!

# 2 279
Тъкмо се накефих, че заваля едър дъжд със силничък вятър, и той взе, че спря.
СипАх си, все ще го погълна...

Открих един забравен шоколад със стафиди и лешници, завиждайте вие всички, дето нямате запасиииии...
И пак заваля. А небето едно сиво...

Фил, тва истинска снимка ли е? Щото виждам там едни пръстенца да се подават... а и чашите са три, за кого е третата? SmileThinking

Кротал, скучно ти е нещо, усещам...

Общи условия

Активация на акаунт