Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 76 315
  • 2 908
  •   1
Отговори
# 2 280
Хаха,Ени Smile пак ще ни изгонят.

Мързел,не ми е.Цял ден се занимавам с луди.Smiley
Много рядко съм сериозна тук.

# 2 281
  • France
Истинска, от пинтерест Joy

# 2 282
Аз пък имам 3354 нови не прочетени в другата тема. И не ми стъпва крачето там. Как звучи само, "крачето", само дето върнах едни сандалетки 43 номер, защото ми убиват нещо.

Ха добра вечер от мен! Уморих се днес, не се спрях от сутринта... Балончето нещо ми се губи, де зачезна? И комшийката да докладва, не само сутрин едно Дзак само.

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 20:54 от 💜 Clo 💜

# 2 283
Истинска, от пинтерест Joy

Ко,речи?

# 2 284
13, визирах поста пред моя Simple Smile бъзнах съфорумката дет се крие под друг ник Wink

Мистик,дай по конкретно,че клюкарската ми душа,сън няма да я хване.Кой,кво що?
Ся ходих в другата тема,ми то аз не съм от тоз форум.Smiley
Само тук стоя и никой неще да се заяжда с мен,ще взема да мръдна на некъде.
Бившата Yummy mummy,още по-бивша Контеса .
Хора,такъв град валя тук 😱!Без грам да преувеличавам имаше с големината на кокоше яйце.А какъв му е звука от разбиването върху ламаринен покрив и стъклото на прозореца,искам да забравя 🤐.

# 2 285
  • Пловдив
Ренко, и ти ли я разобличи? Simple Smile

# 2 286
Боже, имам забравени шоколади в хладилника. Не си пия Гинкото явно.

Нас дъждът ни заобиколи. Ръсна няколко капки и тъкмо да му се зарадвам и спря. Обаче захладня най-сетне.

Ей, ЦРУ-то на форума не спи. Браво.

# 2 287
Ренко, страшно беше. Все едно някой изсипваше камъни от небето. Бях сигурна, че някой прозорец ще стане на парчета, но удържаха. Сигурно има много пострадали коли.

# 2 288
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Баш в тоз сайт се подвизавам да диря, да.
Скрит текст:
Иначе очаквам подробности... размер, лебеди ли, костенурки лЯ 😂 ама ме е срам да питам дали искат и завивка. И изобщо трябва ли като ще е спален к- кт като за младоженци, да го стъкмя изцяло. Това ми е размисъла 🤔 Или и възглавки? Или и трите... чудя се. А пари е най- лесно да дам, но искам да е спомен от чинка и/аз/. Ей тъй, да си имва нещо от мене си..  Те са две сестри, на моя бивш, на брат- му деца. На моите дечиня- братчедки. Миналата година омъжиха голямата, тази- малката. А тя е колкото щерка ми 👀 Решили младитИ, хубу. На кака и миналата година взех аквариум 🤪 Тва си пожела. Ама лесна работата.. Сега нещо сгънах.
Карамел и цацата е риба, респективно в твоя случай- айрана - сок 👀

ей ти още един Simple Smile лЮкс Wink https://spalnobelio.bg/za-spalny%D0%B0/spalno-belio/luksozno-spalno-belio

има и комплект със завивка
1) https://spalnobelio.bg/spalno-belio-olekotena-zavivka/spalno-bel … anfors-sinio-sivo
2) https://spalnobelio.bg/spalno-belio-olekotena-zavivka/spalno-bel … -zavivka-severina

# 2 289
  • Пловдив
Ам да..тъй е тъмно към балкана и Асеновград, че е страшно...но доде лад, да Simple Smile

# 2 290
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
13, визирах поста пред моя Simple Smile бъзнах съфорумката дет се крие под друг ник Wink

Мистик,дай по конкретно,че клюкарската ми душа,сън няма да я хване.Кой,кво що?
Ся ходих в другата тема,ми то аз не съм от тоз форум.Smiley
Само тук стоя и никой неще да се заяжда с мен,ще взема да мръдна на некъде.
Бившата Yummy mummy,още по-бивша Контеса .
Хора,такъв град валя тук 😱!Без грам да преувеличавам имаше с големината на кокоше яйце.А какъв му е звука от разбиването върху ламаринен покрив и стъклото на прозореца,искам да забравя 🤐.

Хм и кой сега е Контеса/Yummy mummy?

# 2 291
В родопската яка ги е издавило. Малката сега докладва, че баба ѝ била мокра до кости, докато се прибере. А отишла боклука само да хвърли.

# 2 292
Кло,при мен беше сюрреалистично-вали порой,а съседка полива на нивата 🤐.

# 2 293
Разхлади, определено. Преди градушката беше 37-38 градуса, сега е 24, ако може да се вярва на телефона ми.
Кло, дано няма поражения при вас.

Какви са тези бивши и по-бивши? Мернах в другата тема, че и там вадят някакви призраци от гардероба.

Хехе, Ренко, луда жена е съседката ти. Моето съседче се щуряше напред-назад с едно одеяло, искаше да го мята върху колата, но не посмя да излезе изпод терасата, където се беше скрил.

# 2 294
Шах и мат съм!

Общи условия

Активация на акаунт