Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 76 043
  • 2 908
  •   1
Отговори
# 2 595
  • София
Аз нямам проблем, но почти не пия. Ако пия повечко съм пълна щета.

# 2 596
За да не ми е много подтискащо, броя седмиците до отпуската, въпреки, че не е на такова прекрасно място.
Хубава нова седмица!

# 2 597
Добро ви утро.Беше дълга нощ, не се спрях. Сега съм  като чистачка на чалготека, в смисъл събирам море от салфетки, а така ми се иска да съм чалга звездица, да се наконтя и да изпея деня на плейбек.
Ще си взема колдрекс, дайте идея за някакви капки за зверска хрема.

# 2 598
Caramella, не са капки, хапчета са - хранителна добавка. Синулан форте. Пиеш според упътването в листовката. Само не се съгласявай в аптеката на Синулан форте дуо, те никаква не я вършат. Ще забравиш за хремата още утре сутринта. Бързо да се оправяш.

# 2 599
Добро утро! С удоволствие ще отпия от сервираното кафе, мерси Лори.

Карамелко, прочетох те и ми се иска да ти кажа да си дадеш почивка и покой, въпреки твоя Супермен. Сладкодумна си, използвай го. Ходенето на всяка цена на работа и пренебрегване на нуждите на тялото го намирам за една от най-големите си грешки. Прегръдки Hug За съжаление за хремата нямам съвет.

Май съм пропуснала да отбележа колко ми хареса 13 Heart Eyes

Лека седмица на работещите и завид на плажуващите.

# 2 600
  • София
Добро утро
Кармелита бързо са се оправяш,за хрема,хм,нищо май,3,5 дни да минат
13 е яка мацка,ама те в Бс всички са такива де:heart:
Море,чух че било гадно и мокро там

# 2 601
Добро утро!
Вече е жега,баси. 🥵
Закарах Синеочка на ДГ. Стискайте палци да изкара маааалко повече дни. Макар че с влизането чух едно да кашля лошо... ама няма да го мисля ся. 😓
Мисля да ида на кафе до като е хлад.
Хубав ден и умната! 🥰

# 2 602
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Добро утро, общество!
Лято - жега, неспирно потене и пране. Понеделник, детето мрънка, вече не иска с мен на работа, явно му втръсна.
И мен не ме свърта, дупето в офиса, главата на плажа, може  и на басейн, де. Тъкмо във водата съм по лека Grinning
 Живеем за края на седмицата, когато ще отидем да махнат гипса!

# 2 603
Добро ви утро от жегав Пловдив!!

Кротииииик, Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Загадка на месеца: сме ли, не сме ли

Мойто кола... нали беше на ремонт, сменили датчик повреден някакъв, да, ама ся капе повече и от друго мястоооо... Майсторът казал, че тоз път било нещо, наречено "хидравлична рейка" и била за смяна и сега търсят изгодна, щото били скъпи и са ми взели едно масълце да си доливам периодично и да си карам капеща!!! Мъжове!!!!!!!!!!

Вчера на село малката вече призна, че й липсвам и помрънчи малко да си дойде за два дена... но после, като разбра, че по цял ден ще стои в апартамента сама, миряса.

# 2 604
Моята малката е "на заточение". Въпреки, че съм и аз селска, солидарно с нея, душа дава да е затворена по цял ден в апартамента в града.

# 2 605
Морнинг, другарки! Ма как поетично звучи 😂
Карамел, ама твоя шеф мн строг, тц, тц.. Аз болна не мога работя..Чувствам ли се зле, нищо и никой не може ме накара. Но и рядко боледувам, де.
За хремата... съм скептична за всякакви капки аз. И не ползвам, ако изобщо се разхремя.
Оги, абе и аз криво- ляво избутах на другия ден. Не съм веч кат Ино време.. ама се прежалвам още чат- пат.
Преди като бях на осем часов раб. ден.. време за плаж никакво. Да не кажа, че изобщо и не си го и помислях, щото физически хич не ти е... И си бях намислила девиз за лятото. Да се самоуспокоявам- отиди на работа, не на плаж. Бъди различен 😂
Иначе на всите другарки пожелавам плажа да ви се сбъдне!
Децата да не се разболяват. Казах!

# 2 606
Добро утро в неделя.Smiley

# 2 607
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Времето е относително понятие в тази част на Вселената.

# 2 608
  • София
Алоу, на ки хапове си😆. Неделя, къде проспа съботата, а.

# 2 609
  • France
Добро да е утрото. Аз май преживях ваксината. За сметка на това ме хваща гастро вирусът на ММ. Който имаше цели 37.4°, но беше на умиране този уикенд.
Бясна съм. Ковид е. Москва е леш, а ония идиоти мач щели да правят там. RageRageRage Ей, не си научиха урока, значи.

Общи условия

Активация на акаунт