Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 76 040
  • 2 908
  •   1
Отговори
# 2 610
За мен е петък 😂 добра слука, колежке!
Ще подремна още малко аз..

# 2 611
Вчера беше,не съм я спала,попчистих леко и готвих.Smiley

Съни,аз като ви казвам,че във Варна е готино.Smile

# 2 612
  • София
Кроте, аз обожавам Варна. Най-любим ми е след София, а София ми е роден и за това.
МУ го пратих на пазар за олио. Казах и сметана да вземе и яйца. Върна се с някакви форми за мъфини, сирена, пържоли, шоколад и никакво олио. 🤣

# 2 613
Оня ден покрай пържените тиквички в темата се бях сетила за твоя и промишленото количество праз.Smile

# 2 614
  • София
Мани, изядохме го. Останали са 5 стръка. 🤣
Аз мисля, че той нарочно го прави, за да ме откаже да му давам задачи, но не е познал. По-голям инат съм. Само се изхилих днес и го върнах обратно 😂

# 2 615
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
аз съм на обратно броене до отпуска Simple Smile Simple Smile Simple Smile
3-2-1...

# 2 616
Добро утро, момичета!
Не разбрах кога дойде края на този месец.  Искам да съм на море с Бебълс. И цаца и бира искам. Вчера тук ходих на някакъв плаж, но не е същото...
Хубав ден на всички!

# 2 617
Добър ви ден Simple Smile
Оплаквам се че съм будна от неприлично рано, зверо е на черешата след като тази нощ с научи да се вдига и да ходи в кошарата ... Сега мята салфетки и се клати, само че музиката му е грешна Joy И казах ли че чистих в шест сутринта брашно от пода и от.. навсякъде Joy
И аз искам плаж и море, ама няма има бачкане Cry

# 2 618
Потвърдиха ми резервацията за средата на август, как ще го дочакам това море и аз не знам.

Последна редакция: пн, 28 юни 2021, 10:50 от 💜 Clo 💜

# 2 619
  • Пловдив
Начиии...кацнАхме, ам на косъм, хем тръгнах неприлично рано преди часа, щот знам кво е по аутобана и хоп! катастрофа, лека беше, обаче в обходния маршрут...и чакане му е майката. Пристигнахме, де...
Май и климатика се скапа Head Band

# 2 620
# 2 621
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
отранко си почнала Simple Smile

# 2 622
  • София
Ено, да не си убила ТУ и сега да скърбиш или празнуваш?

# 2 623
Добър да ви е денят, момичета! Квото не ви е харесвало - да си остане в миналата седмица!
Аз се оплаквам, че нещо ми се губи една седмица... До вчера живеех с блажената мисъл, че в неделя е 11-ти и за цяла седмица ще съм като медуза. Ми да, ама не. Оказва се, че още цяла седмица има до заветната 11-та дата...
То па да ме питате и на къде съм се втурнала, като не съм си подаала месечните декларации, ама пусти мерак!

п.п. Пропуснала съм човечетата ви, но съм твърдо убедена, че нашите гарджета са най-хубави! Радвайте им се, каквито и палавници да са. Ще остареят, ще поумнеят и ще се кротнат. До тогава нека имат щастливо детство!
И, Сис, най-лесно е да теглиш майната. Престани да се съобразяваш с чуждите капризи. Покажи си рогата и настоявай, че семейството не е мирно съвместно съжителсване на двама, а отговорност и ангажимент.
Ако иска да е ерген - ще му се наложи да плаща стабилна издръжка. А това, че няма да остане нищо за него, ще е цена, която ще трябва да плати, за да си задоволява капризите. Ако иска.
И да приключа с мантрата "Всички болни да оздравяват!"

# 2 624
  • София
Мога ли да поискам идиото устойчива рецепта за крем карамел. Питах свеки, която по принцип го прави, ама тя така я издекламира, че нищо не разбрах.

Общи условия

Активация на акаунт