Какво повече НЯМА да купя - 19

• 100 203
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
  • софия
Моят спомен е за роле с шунка и роле с чубрица. Дали се е казвало кашкавалено или млечно не знам. Тогава пазаруването не е било мой ангажимент.

# 286

Ето такива конци/клечки за зъби от DM успяха да ми счупят един зъб и по принцип като влязат между зъбите после трудно излизат.
Ползвах това чудо за поставяне на очна линия.Супер работа върши за тази цел.

# 287
Сигурно и косата си изправяте с ютия.
Не е нужно да препоръчате опасни практики със слагане на зъбен конец на очите.

# 288
Оо да,изключително опасно е да ползвате конеца като шаблон😂😂😂

Не ,не си изправям косата с ютия,изключително неуместен сарказъм!

Последна редакция: нд, 24 окт 2021, 20:03 от Bobchita

# 289
  • София

Ето такива конци/клечки за зъби от DM успяха да ми счупят един зъб и по принцип като влязат между зъбите после трудно излизат.
Мислех си, че проблемът е в моя ТВ, но явно не е. Същото "дърво" са и тези на Астера. Разкървих си венеца. Не купувам вече този вид "конци".

costa coffee на зърна- препоръчано, с добри отзиви, но у нас не се хареса.

# 290
Много ми е силно кафето на Costa. Но какъв горещ шоколад приготвят в заведенията сииии! Разкошен!

# 291
  • София
Ние взимаме 8-цата на Costa - и мляно с предната машина, и на зърна сега за автомата. Няма не харесал го човек край нас Simple Smile

# 292

Този продукт не мирише, а вони на гадна стара овца.

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 09:25 от Пролетно цвете

# 293
Стара овца, ама свежа 😄
Да не са подправките гадни? В заведение си бях поръчала Ичли - някакъв вид турски кюфтета. Отвратителни бяха и мисля, че не бяха стари, а просто бяха с гадна подправка и месото беше ... не помня какво, но не телешко, пилешко или свинско. А дъхаво гадно месо. Направоооо не коза, ами пръч дърт вмирисан може би 😄

# 294

Мислех си, че проблемът е в моя ТВ, но явно не е. Същото "дърво" са и тези на Астера. Разкървих си венеца. Не купувам вече този вид "конци".

costa coffee на зърна- препоръчано, с добри отзиви, но у нас не се хареса.
На Астера конецът е памучен,  а не корда,  а заостреният край е извит с много удобна форма. Аз без Астера не оставам,  много съм доволна от тях. Не ми се е случвало за друг продукт да предпочета  българско пред немско.

# 295
Стара овца, ама свежа 😄
Да не са подправките гадни? В заведение си бях поръчала Ичли - някакъв вид турски кюфтета. Отвратителни бяха и мисля, че не бяха стари, а просто бяха с гадна подправка и месото беше ... не помня какво, но не телешко, пилешко или свинско. А дъхаво гадно месо. Направоооо не коза, ами пръч дърт вмирисан може би 😄
Не те разбирам. При теб хем подправките са били неприятни, хем месото старо.
Това което публикувам за мен мирише лошо, заради старо месо.

# 296
Питането ми беше дали месото е старо или подправките го правят да мирише лошо. Не зная какво е Адана кебап и допускам, че може да има кофти подправки, от които да мирише на стара коза.
Иначе и аз писах в темата наскоро за пилешко от Лидл в срок на годност, което като отворих, цялата къща се вмириса на развалени яйца, мола ти са!

# 297
  • софия
Дъска за рязане на ИКЕА, няма и два месеца неинтензивно ползване и е с форма на лека дъга вече...

# 298
Явно са им развалили качеството. Аз съм с икейска дъска, купувана по времето, преди да дойдат на нашия пазар. Ами, не е мръднала. А е бяла и редовно минава през съдомиялната. Не си знае годините.

# 299
  • Далечният изток
Стъклени "дъски" от Лидл съм купувала преди 6-7 години. Бяха комплект от два броя в опаковка, шаренки и много красиви. Все още едната ми стои прибрана, а тази, която всекидневно ползвам вече толкова години, изобщо не е мръднала. И е много по-хигиенична от дървена.

Общи условия

Активация на акаунт