Какво повече НЯМА да купя - 19

• 100 007
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
vesi1, и през него минахме, но имаха дълъг период с гадни на вкус калъпи /мек и размазващ се беше, че и на вкус не биваше/. И преминах тогава на "Наше село". Почти няма кашкавал от Лидл, който да не сме консумирали.
Сега ще продължим с едни кръгли питки по 15,99 кг. от Лидл. Не знам на кого са марка, в момента нямам техен етикет под ръка. Дано и те не се издънят.

# 661
Кашкавал Pilos веднъж бях взела, но кръгла питка на промоция.
За мен не ставаше за ядене - нито консистенция, нито вкус на кашкавал.
Може и партидата да е била провалена, но не бих опитала отново.

# 662
Ето за това говоря, нямат постоянство в производството българските производители и нямат продукция, която са готови да бракуват, ако се наложи.  Молиш се да купиш читава партида всеки път. Правят ни на идиоти!

# 663
  • Далечният изток
Тази вечер взех кашкавал Булгарче от Билла. Не е вакуумиран, а нарязан от пита. Отвратителен, нищо общо с кашкавал... Преди години бях вземала вакуумиран и ми беше харесал, но сега е ужасен.

# 664
Тази марка я избягвам на макс. Никога не съм попадала на нещо годно за консумация от Булгарче.

# 665
  • Стара Загора
Аз харесвам кашкавал Булгарче във вакуумирани опаковки, нарязаният от пита според мен има друг вкус, но скоро не съм купувала.

# 666
Аз пък никога не купувам продукти със странни или изкилифинчени имена (да ме прощават пуристите, но не се сещам за по-подходяща за случая дума от „изкилифинчен“). Например споменатите „Белииса“, „Булгарче“ и др. подобни. Много са ми подозрителни.

# 667
Много съм доволна, че наблизо до нас има магазинче на Елби. Почти всичко тяхно ми харесва, без маслото. Купувам овче сирене, кашкавал Витоша и кисело мляко. Сирене понякога купувам и на Съединение. На Лидл ми харесва сирене Чедър, кашкавали и бяло сирене не купувам от тях.

# 668
  • Бургас
Не правете грешката да закупите млечни продукти на САЯНА . Най-ужасните за мен .😂

# 669
Съгласна съм за Саяна. Само кашкавала по БДС става за нещо. Всичко останало тяхно което съм пробвала е било с доста лош вкус и качество.

# 670
  • Далечният изток
Ами Саяна, Верея и Бор-чвор са най-често споменаваните в тази тема.
За мен е закон - никога техни продукти.

# 671
  • Бургас
Ами Саяна, Верея и Бор-чвор са най-често споменаваните в тази тема.
За мен е закон - никога техни продукти.

На Верея ми харесва единствено сиренето .За качвство не знам колко е ок .😅.

# 672
Аз харесвам сирене, кашкавал, прясно мляко Верея. Само киселото мляко не харесвам. Не бих сравнила Верея със Саяна или Бор чвор.

# 673
  • София
Мда, по гнус Саяна и Бор чвор са на едни от челните места. Прясното мляко на Верея също доста се доближава до горните две.

# 674
Не разбирам как тогава съществуват при толкова негативни случаи?

Общи условия

Активация на акаунт