Седмокласници 2020/2021 - Тема 14

• 34 176
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
  • Ланкър, планините Овнерог
И аз мислех да я спра другата седмица, но пустата химия. Има само две оценки и то....2-ки и е важно, ако тогава ще е изходното ( в понеделник имат химия). Предвид, че точно другата седмица г-жата е решила да е, едва ли е от разбиращите. Във вторник със сигурност няма да иде, а в четвъртък ми каза, че така или иначе ще е неучебен.

# 406
  • София
От толкова бъркотия тази година свят ми се зави, секна ми и ентусиазмът за писане на стихове Joy Това, с вътрешни квестори, е нож с две остриета - има и такива, могознайковци, компетентни по всичко - освен, че ще разсейват децата, ако решат да "помогнат", могат и да ги объркат с непоискани съвети. Имахме такъв случай с малкия миналата година - той решил да не слуша госпожата и не сбърка. Аз съответно сигнализирах, не е редно това.

# 407
  • вкъщи
Съмнява ме да са вътрешни, дори на НВо в 10 клас няма да са. Нашият седмокласник грам не се е стреснал, майка му сън не я лови. И аз се чудя да го спирам ли от училище, но така или иначе ще се мота. Всеки ден имат по две контролни по другите предмети, отделно проекти и презентации по всичко. Наистина сега се присетиха другите госпожи, вместо да учат по важните предмети.

# 408
Относно Вектор-при синът ми с един и същ фиктивен номер по БЕЛ има два резултата. Нещо не е наред. Да изкара повече по МАТ отколкото по БЕЛ също ми е нереално. МАТ -90т., БЕЛ-86т. или 88т., като на преразказа е най-ниското, което съм виждала от него. На последния пробен по БЕЛ изкара 97т. И сега това...Ще ходя на място да проверя.

# 409
  • гр.Варна
На нашето резултата му от Вектор е задоволителен. Заради 2-3 изчислителни грешки и не съобразяване на 22зад има 83т и е на 66място от 634 деца. Има шанс за някое от добрите училища в града.Всичко зависи от него и концентрацията му на същинският изпит!
Dive, ysap, вашите са отличници. Браво Simple Smile

Последна редакция: вт, 08 юни 2021, 15:01 от Bonanza

# 410
  • Варна
Бебчо, не губи муза! Имаме нужда от творчеството ти Simple Smile Какво стана с малчовците, доволни ли сте от резултатите?
Това за квестори от същото училище и на мен никак не ми харесва. И точно от авторитетите се притеснявам най-вече. Ако се падне познат учител и той ги подведе (къде може да пишат, имат ли право на още листи чернова и т.н.), никой няма да се усъмни. Но ако е външен, повечето деца биха поставили мнението му под въпрос. Отделен е въпросът, че може да се получат нереални резултати на места, което няма да е честно както спрямо подготвените деца, така и спрямо тези, на които не е помагано. Но както обича да казва една приятелка: той животът не е честен, ти що си мислиш, че на теб трябва да ти е честно?
Относно документите - още преди няколко месеца като се явява на НОМ й прибрах ученическата лична карта, че си беше драма да я намери, а нямат бележници, нито има ЛК още. Краен вариант е паспортът, но е способна да го загуби след първия изпит, та се презастраховах Simple Smile Смятам да я пратя с обикновена прозрачна торбичка и приготвен един джоб с етикетче с името й - за телефона. Освен шишенце вода ще вземе и 2-3 бонбона тип "Мерси", че сутрин често й пада кръвното и й причернява, а отказва да закусва диването.

# 411
това с вътрешните квестори не  мисля че е ново
миналата година е имало вътрешни в училището до нас, но не знам дали всички са били такива

# 412
Аз може ли да помоля на лични да ми прати някой тези таблици по български с авторите, че при нас нищо не са им давали. Като знам и госпожата им , надали ще им каже нещо по въпроса.

# 413
  • Пловдив
Мисля, че тази година видеонаблюдението е задължително и на НВО. Дочух, че дори в реално време ще се наблюдава, та май няма значение откъде са квесторите.

# 414
произведенията в един клип, може да е полезно на някой
https://www.youtube.com/watch?v=SRX-Tmosv10

# 415
  • София
В нашето училище пък искат да им занесем тази седмица джоб с ученическата карта, черни химикалки, моливи и чертожните инструменти, като отпред на джоба да сложим името, номера и класа. Казали са им, че химичката ще го посреща на вратата на училището преди НВО-то и ще им раздава джобовете на влизане. Така ще се избегне някой да е забравил нещо.
Иначе нашите днес и в четвъртък ще имат снимки за албумче след часовете. Така, че госпожицата си приготвя тоалет за снимките.

# 416
  • София
И аз си мисля, че няма значение дали квесторите са външни или от училището, когато има видеонабюдение.
Пликове, още не съм купувала. Утре съм на РС и ще видим какво ще каже класната.
Ученическа карта, какво беше това? Ще я накарам уикенда да я търси, ако не я намери ще ходи с бележник. Лична карта все още няма, а задграничния паспорт й е от 5 години и няма как да се легитимира с него.

# 417
И аз си мисля, че няма значение дали квесторите са външни или от училището, когато има видеонабюдение.
Пликове, още не съм купувала. Утре съм на РС и ще видим какво ще каже класната.
Ученическа карта, какво беше това? Ще я накарам уикенда да я търси, ако не я намери ще ходи с бележник. Лична карта все още няма, а задграничния паспорт й е от 5 години и няма как да се легитимира с него.

Ужас, при нас абсолютно мълчание от класната Sad

# 418
  • София
Dive, забравих да се похваля - резултатите са им страхотни, малко под максимума, стигат за исканата паралелка в нашето училище - искаха да си останат там и ние се съгласихме. Малкият се цупи вчера, че нямал макс точки по математика  - беше много сладък Joy

Да ви попитам  - в пощата има ли последния ПИ на Вектор по математика? Не го видях, искам да му го дам на набора, днес му било ден за математика Joy

# 419
  • София
За мен информацията, че няма да има външни квестори е страшна!
Идеални условия - нашите квестори диктуват от катедрата отговорите, а камерата снима децата. Новини, отзиви не четете ли?
В Долно Туткаво всички са с отличен успех! И в Горно, и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт