Седмокласници 2020/2021 - Тема 14

• 34 049
  • 729
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Благодаря Desem, свалих го 🤗

# 256
  • В центъра на моретата
Desita_g, защо не питаш класната-при нас до миналата година бяха един вид бланки, тази година са други с логото на училището. По същество са с идентично съдържание.

# 257
Какви мотиви посочвате в молбите до директора за повече дни?

# 258
  • В центъра на моретата
Семейни причини -  двоумях се какво да пиша, ама в крайна сметка реших, че няма смисъл да издребнявам.

# 259
Семейни причини -  двоумях се какво да пиша, ама в крайна сметка реших, че няма смисъл да издребнявам.
Благодаря! Simple Smile

# 260
  • София
На мен класната ми каза да напиша като основание само "Семейни причини", явно е достатъчно само това

# 261
  • София
В бланката на нашето училище пише "семейни причини" и после " ..... ", т.е. трябва да ги посочим. Аз писах, че НВОто е причината.
Преди малко казвам на девойката, че трябва да говори с учителите по БЕЛ и Мат дали може  да се включи в часовете (има деца ОСЕР), а тя: "Чакай, аз занесох заявленията, но още не са ми ги одобрили, още не е сигурно" Joy

# 262
  • София
благодаря, момичета, дано наистина повлече крак и за брат си Simple Smile по този повод, надникнах в регалия, имаше инфо само за втората част по МАТ, и там без изненади има 11,50, каквото и да значи това. ако на 1 част има поне 50, това ще е върхът, нямам високи очаквания за съжаление.
пак прегледах школото, никъде нищо и от никого за тези служебни бележки или каквото там, за номера, под който ще бъдат за кандидатстването, да не говорим, че никой не им е казал и къде ще е нво-то- може ли да не е в тяхното училище, нямам никаква идея. родителска среща няма, според мен няма и да има, класната им е супер заплес и като цяло по-скоро не се вълнува от тях, но все пак не беше лошо да им пусне някаква информация....

пп. много им се иска да имат куче и на моито юнаци, но аз съм се запънала за момента, кандисах преди 2 години на риби, но днес такъв стрес, едната решила да се заклещи в близост до помпата и ни напред, ни назад, голям зор видях да я отклещя, а малкия ревна с глас, че рибата е умряла (хепи енд, засега е жива, но според мен сама искаше да се очисти...)

# 263
  • София
elpet, и ние почнахме с риби, девойката бъркаше в аквариума, до момента, в който осъзна, че освен да ядат във водата, там и излиза храната....  и нямаше да се предам за друго, докато не чух от нея "като порасна ще си купя куче". Куче нямаме, но склонихме на пиле.

Скрит текст:
За съжаление първото си отиде, голяма мъка бе и за двамата. Основният ни проблем е, че не може да се извеждат на вън, но пък сме предоставили пълен достъп до цялата къща, клетката е само за спане и да похапват/къпят... къпане не отказва и в по-широка чаша.
Сегашното е голяма беля, най-изявения тийн в къщи е. Кълве наред и нас в това число, знае си името, шътка и казва "не" (за последните заслугата е на баткото, много му се кара) . Той е третата "катерица" в къщи (обичат много ядки с девойката и таткото, с предпочитание към бадеми и кашу), и единственото от децата в къщи което обича манджа Joy

Мястото му за следобедна почивка - шкафа на MW, спи ми в тавите..., не отказва и някоя беля
... механизмът на шкафа оцелява, но е наръфал уплътненията на врати, дограма, фурна.

Последна редакция: нд, 06 юни 2021, 21:32 от Desem

# 264
И набора искаше куче Джак ръсел. Бяхме му обещали след матурите. Веднъж срещнахме един човек да се разхожда кучето ( Ротвайлер) . То се изходи по голяма ... , той извади ръкавица и найлонка да почисти, и аз веднага " И теб това те чака с кучето "😂😂 Отговора беше, че не иска повече куче😀😀

# 265
И набора искаше куче Джак ръсел. Бяхме му обещали след матурите. Веднъж срещнахме един човек да се разхожда кучето ( Ротвайлер) . То се изходи по голяма ... , той извади ръкавица и найлонка да почисти, и аз веднага " И теб това те чака с кучето "😂😂 Отговора беше, че не иска повече куче😀😀
Да ти кажа и моят първоначално се гнусеше ама сега й почиства безропотно Simple Smile
Ама то такова сладурче !

# 266
  • София
мацки, отварям шампанското и черпя поголовно и без потвърдителен имейл от великата нова система Simple Smile (дано не пиша пак опровержително, де, но) според качените списъци към всяко училище, дребното е класирано в 1 клас точно там, където искахме, та моля, заповядайте на почерпка, само да не ви разваля обяда Simple Smile

Честито!!!!!

Скрит текст:

Бях позабравила какво е да се къпе куче. То вярно е малко и не може чак до носа (ми) да ме измокри, но пък много бързо! И... много козинесто... За сушенето после да не говорим - няма начин да стане само с хавлии, сешоарът е мноооого страшен колкото и ниска степен да му се вкара... Днес пък се запозна с бягащата пътечка. Е, той тати ходи, не бяга, ама пак много страшна. За ремонтиращите багери, бормашини и н'ам си к'во да не говорим. Горкото животинче... сигурно е живяло на тихо и спокойно и хич не е искало да му се случи да дойде да живее в нашата шумотевица.
Много благодаря на всички, които ни честитиха!

Последна редакция: нд, 06 юни 2021, 15:58 от katiABV

# 267
  • София
Наборът е на предпоследен ПИ по МАТ днес. не смея да проверя в сайта на Регалия длаи има оценки от тяхния ПИ.
Идващата седмица имат ПИ по БЕЛ в училище и с това ще се приключи. Мисля д го карам да прави по един тест по БЕЛ и МАТ на ден. Чудя се дали двата дена преди матурите да не го оставя да отдъхне малко или лекичко пак да се упражнява?!

Честно да ви кажа, много ми се иска вече да идват тези матури и да отминават, толкова съм напрегната, така ми писна.

elpet, честит прием на първокласник, една грижа по-малко Simple Smile

И моите искат куче, особено наборът, който постоянно ме врънка. Даже заплахата, че ще чисти акото навън с ръка уж не го плаши, ама аз си знам, че то сега е на приказки. Много ми се иска и на мен, но това си е сериозен ангажимент, който в момента не мога да поема. А и ако пътуваме, какво става с животинката? Вие как псотъпвате като ходите на почивка?

Папагалът е страхотен, ама и за тях се чудя не правят ли голяма мръсотия?

# 268
  • София
А и ако пътуваме, какво става с животинката?
Бях писала по-назад, че ние сме с котарак. Оставяме го на хотел, когато заминаваме на почивка. Много добре му се отразява, защото хем ми го връщат във форма, хем по-хрисим и гальовен.
Ако имахме куче, щеше да е с нас, но тоя бандит няма как.
Скрит текст:

# 269
  • София
Ей, страхотни домашни любимци имате - вчера отидохме с ММ на разходка, домочадието не пожела да ни придружи. Говорихме за куче, аз се чудех какво ще го правим, когато пътуваме. ММ каза, че това е най-лесното - на хотел. Нещо май се навивам, но има голяма разлика в размерите на исканата порода - аз искам йорки, а ММ  - немска овчарка. Децата са съгласни на всичко Joy

Общи условия

Активация на акаунт