Седмокласници 2020/2021 - Тема 14

• 34 174
  • 729
  •   2
Отговори
# 390
  • София
Ти се майтапиш, ама има едни прозрачни чували с дръжки на Фино Simple Smile Аз имам бели за мъничка кофа, полупрозрачни.

Като джобовете за документи ли са прозрачни?
Ще проверя.
Иначе аз намерих един много голям прозрачен плик от някаква доставка, който съм прибрала, но има едни малки червени надписи на 2 места. Simple Smile

# 391
  • София
Ааа, аз ще сложа няколко - прозрачни, полупрозрачни, с надписи и без. Каквото не му върши работа - да мята през прозореца, майките ще правим оборка на двора. magi_sveta, ще се включиш ли? Joy Сори, изтрещях от.....не знам и аз вече от кое по-точно Joy

# 392
  • В центъра на моретата
От Лидл взех чували с дръжки-прозрачни (за яке, раница). От книжарница- прозрачен плик с цип - А 4 (за служебната бележка) и отделно ще сложа малки торбички (за сандвичи) с цип - за телефона.

# 393
Прозрачните пликове за телефона се предоставят от квестора и имат етикет с имената на ученика.

# 394
  • София
Скрит текст:

Ако сега трябва да вземам куче, ще взема пудел обаче. Няма косми.

Късмет с това... Първото ми намерение беше за тойче. Ама познай: хем не могат да се намерят, хем трябва да се внася от... нейде си и горкото бебе да седи само карантинирано, хем струват повече от колата ми... хем нерядко резултатът е или друг тип пудел, или болно животно, или изобщо без пале... и без пари.
С големите е уж по-лесно... ама не особено.

vox, прати ми съобщението, моля (не зная дали става док да се праща тук, ако не да ти пратя мейл?)

# 395
  • София
Бебчо, няма да правя. Съвсем нищичко за това училище повече няма да правя, освен да чакам и да броя дните до края.
Снощи и нашата кака беше на РС, със същата надежда, че ще получи бележките и т.н. - нищо. Мислих да пиша още вчера, но тук дните са дълги и разпилени като задължения, та поне не ми държат дълго бесовете. Не знам, ако си бях в София... А това с математиката е върха на безхаберието на директорката към децата на "предния директор" (показа и на родителите как трябва да садим цветя, беседки и винилова трева, за да получим внимание)...
Радвам се, че оставих детето на онлайн за две седмици. Той се посърди, но вчера вече беше на моето мнение.
И като сме се разговорили за домашни любимци - тук по ливадите тази сладури вече са ни домашни любимци.

# 396
Има излязли резултати на Вектор. Горе долу добре се е справил.

# 397
  • Varna
Има излязли резултати на Вектор. Горе долу добре се е справил.
А тези резултати дали не са само на децата, които сахсехявили онлайн... или аз не влизам на правилното място. На моето дете не намирам резултати... Виждам че са само по 120 човека, а знам че бяха над 600

# 398
  • Варна
Хана, в страницата на самата школа трябва да се влезе, а не от профила на детето. Там си има секция Пробни изпити, вътре са табличките с резултатите на явилите се  присъствено.
Отчитам добър първи модул по БЕЛ, разочароващ преразказ и тотал от 90т. По математика са по-добре нещата - 95т. Нямам идея дали би се доближил като трудност изпита, но резултатите по БЕЛ са много силни, особено при преразказите. Явно децата умеят да пишат Simple Smile

# 399
  • Варна
Благодаря за инфото за резултатите, развалих си деня. Вярно, че беше болен, ама чак такова дъно не очаквах Sad

# 400
  • София
... Вчера едно птиче ми подшушна, че е възможно всички квестори да са вътрешни, но не съм срещала официален документ по въпроса, тъй че го водим в графа слухове.
И на мен така ми каза учителка. Понеже вече имало камери навсякъде, нямало нужда квесторите да са непознати. Ако излезе вярно, очаквам експлозия на отлични резултати в малките училища и населени места.

# 401
Днес са им дали бележките. Класната им е казала ,че с ученическите книжки и бележките ще се легитимират. Нищо не пипа вече по НВО, до утре трябвало да предаде попълнена тетрадка по Биология, на която естествено не е писано няколко месеца и сега пише по нея. Ще имат изходни по физика и химия -там ще бъде големият провал. Защото на  онлайн обучението със преписване и помощ от баткото има само шестици,а не знае нищо . Казах да вземе да прочете поне нещо ,че ще се изложи . Да съм била спокойна.
От къде бяхте казали ,че сте купили големите прозрачни пликове? . Обикновена прозрачна торба не става ли !?
Имам едни прозрачни чували 😄,накрая ще дам от тях 🤣🤣🤣
С дръжкииии трябва да са😂 Една торбичка от плод и зеленчука и толкоз.
Обикновена найлонова торбичка не става ли ?

# 402
  • Варна
Добро утро. Благодаря за и формацията за Вектор. Лошо ми стана от резултатите и най-вече по математика.... Общо не би стигнал 400 бал, ако това бяха НВО.
Много много ми е притеснено.
От днес съм го спряла от училище заради дете, което вчера е вдигнало температура.

# 403
Малко ви изоставих, че ми се появи много работа.Моят син ми каза,  че от четвъртък ще бъдат само 5 деца в клас и ми прирева и аз да го спра от училище., та реших да му угодя,  като за последно. Днес има две важни изпитвания , утре две контролни.Яд ме е чакаха цяла година и да ги оформят последната седмица.По някой от предметите има по 1 оценка.От толкова учене по другите предмети , не му устава време за БЕЛ и Мат. Вече е толкова уморен, че имам чувството, че се разпадне преди 16.06.Вчера като излезе в 7.00 за училище спря да учи в 19.00 ☹

# 404
Олеле, това с вътрешните квестори ако се окаже вярно е най-лесният начин да се вдигне общата успеваемост, ДО да е супер успешно и най-потърпевши ще са най-подготвените деца. Камерите глас не записват, няма как да са решение.

Общи условия

Активация на акаунт