Седмокласници 2020/2021 - Тема 14

• 34 114
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Аз пак да ви занимая с медицинското. Преди малко ходих до ЛЛ и обясних, че ми трябва документа. Тя каза, че избързвам, защото това медицинско конкретно е валидно 1 месец и да дойда пак в края на месеца. Цената по ценоразпис на вратата беше 5 лв. Толкова от мен. Дано не ме е подвела, но тъй или иначе ще се ходи пак.

# 556
  • гр.Варна
Аз благодаря на Дидева за търпението,с което обяснява за n-ти път едно и също нещо или споделя материал.
Факт е,че си безценна и определено помагаш на всички ни да сме наясно с нещата.
Чух се с класната ни във връзка с отсъствието на синковеца другата седмица.Попитах я за вътрешните квестори,но тя каза,че не е чувала за това.
Не помня кой беше писал за таблиците по БЕЛ.Моля,ако е удобно да ми изпратите на лично инфо.

Благодаря Wink

# 557
  • София
На моето наборче пък вчера ги раздали служебните бележки и добре, че попитах. Защо пък е нужно да ме уведоми иначе....
Тотално вече май са се бъгнали децата.
Да минава вече и следващата седмица, че да си отдъхнат поне, че тяхната работа е приключила. 

# 558
Здравейте,
Не пиша в темите, но ви чета отвреме на време. Имам седмокласник и ме тресат същите вълнения като вас. Simple Smile Справочникът на Веди доста ми помогна да се ориентирам кое как, както и постовете на Дидева.
Молбата ми е някой да ми прати на лични формулите, които ще се дават на изпита по математика, както и таблиците по БЕЛ.
Благодаря!

# 559
Няколко страници по-назад бяха публикувани (формулите)
Marmotche, lulumba, нашите имат ли служебни бележки? Синът ми отсъства в края на миналата седмица

# 560
  • София
Формулите ще се раздадат на децата на самото НВО, не е необходимо предварително да ги набавят

# 561
  • Варна
Моето момче днес ми каза, че е много уморен. Милият! Разбрахме се другата седмица да не ходи на училище, освен за някое контролно ако излезе. И без това още се сополивим. Искам и да си отспи. Това ставане всеки ден в 6.30 допълнително утежнява ситуацията.

# 562
  • София
... Marmotche, lulumba, нашите имат ли служебни бележки? Синът ми отсъства в края на миналата седмица

Още не.

# 563
  • Варна
Според вас кое е по-безобидно за трите дни другата седмица? Бележка по семейни причини или бележка за болест? Притеснявам се с някоя "болест" да не му докарам проблем за НВО-тата...

# 564
Трите дни по семейни причини до класната най-добре.Аз не знам дали ще има въобще деца другата седмица.Днес в нашия клас са били 8 деца , а утре 4-5 .

# 565
  • София
Здравейте,
Не пиша в темите, но ви чета отвреме на време. Имам седмокласник и ме тресат същите вълнения като вас. Simple Smile Справочникът на Веди доста ми помогна да се ориентирам кое как, както и постовете на Дидева.
Молбата ми е някой да ми прати на лични формулите, които ще се дават на изпита по математика, както и таблиците по БЕЛ.
Благодаря!

Кои таблици по БЕЛ?

Формулите ги има няколко страници назад, някой ги пуска скоро

# 566
  • София
По семейни причини е по - добре, освен ако ЛЛ не ви е много близък и не ви даде бележка без преглед.

# 567
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
Здравейте,
Благодаря!

Кои таблици по БЕЛ?

Формулите ги има няколко страници назад, някой ги пуска скоро

в темата някой писа, че учителката е дала таблици с имената на авторите, годината на раждане и смърт, май и произведенията, и от там тръгнаха "таблиците"
не е официализирано, даже да ги намерите няма да ви разрешат да ги внесете.

# 568
  • София
Дано и моето теле кандиса да си остане вкъщи поне двата дни другата седмица. Заспива върху бюрото ми в часовете между тренировките и училище, всичко го боли от умора и пак се инати да ходи на училище.

# 569
  • София
Добри, ясно, и аз реших, че ще някакво объркване, това с таблиците.

Кали, може би и схемата на Дидева да добавиш следващия път... Пък ще черпим като свърши одисеята Simple Smile надявам се да има защо.

Днес бе последния час по Мат и учителката малко ми разбърка плана "до неделя", но пък тя по- ги разбира от мен.

Последна редакция: ср, 09 юни 2021, 21:06 от Desem

Общи условия

Активация на акаунт