Бързи въпроси и отговори деца -1

• 33 434
  • 757
  •   1
Отговори
# 60
Какво особено се случва с децата около 1г8м - 1г9м?
По-осъзнати ли стават, по-самостоятелни?
Тези дни, покрай жегите, обиколихме няколко детски центъра и навсякъде има лимит от 1г8м, за да се оставят децата без придружителн.
Днес звънях и на два центъра от тип "Монтесори - работа с деца от ранна детска възраст" и там ми казаха, че искат поне 1г9м за записване на детето.
Стана ми интересно какво вълшебно има в тази възраст? Simple Smile

# 61
Може би имат предвид стабилно вървене с тази възраст.Търсих частна занималня,забавачка,Монтесори и каквото и да е ,за да я оставя за три часа,понеже нямаше кой да я гледа.Навсякъде ми отказаха,понеже не върви сама стабилно .Накрая моя приятелка обикаля с нея улиците .
Предложете ми обувки ,хубави,без Колев и Колев.Сандалите ще умалеят скоро и искам нещо затворено ,но леко за септември -октомври.Много харесах Биомеханикс ,но междинните им ми се струват много дебели ли как да ги нарека.

# 62
Бобчи, аз есента/зимата ще минавам на Adidas и Nike. Харесала съм и спортен модел и тип боти за сняг.
Като цяло, пазарувам спортни обувки за нас от Shopsector, може да погледнеш там дали нещо няма да то хване окото. Аз съм доволна и от двете марки. Simple Smile

# 63
Аз за мене съм от доста марки доволна,но предпочитам за сега,производител който прави точно детски обувки май.Гледах и Рийбок и Ванс(същия го имам аз и щеше да е готино и тя да има) ,но нещо много ми се струват като обикновена маратонка.Имат ли нещо по-различно от маратонките за възрастни?

# 64
Не знам дали има нещо специфично при детските обувки, но според мен подметките са хубави.
Аз цял живот си кривях стъпалата навътре и откакто нося Adidas, Nike и Reebock в ежедневието, походката ми се оправи. Та най-малкото ще ги пробвам на малкия. Simple Smile
Иначе, от Колев и Колев и аз съм много разочарована. Сега сме с летни сандали на Small Foot ( турска фирма), защото в два магазина тях ми препоръчаха. Но аз съм от Стара Загора и тук  не е като да има голям избор.

# 65
Колев и Колев не ща да ги чуя.За тези пари с оглеждане и следене по сайтове ще купя в пъти по-хубави обувки .Искам да има стабилност обувката за нея ,аз по принцип нямам претенции към дрехи и не съм по табелите,но и за нас купувам само хубави обувки,с това компромис не правя.Ще умувам още
Рокет ,гледай в абаут ю,често пускат процент и на намаленото и има много изгодни оферти.Там също гледах детски найкове,рийбоци ,адидас,ню баланс,конвърс,ванс и найк.Но таблици с номера гледам само в обувкибг,понеже са най-точни по мои наблюдения .

# 66
  • София
Тези дни, покрай жегите, обиколихме няколко детски центъра и навсякъде има лимит от 1г8м, за да се оставят децата без придружителн.
Днес звънях и на два центъра от тип "Монтесори - работа с деца от ранна детска възраст" и там ми казаха, че искат поне 1г9м за записване на детето.
Хахаха ,идея нямам,родител и педагог съм по образование ,но не знам за такъв преломен момент 😂
Шегата настрана ,аз навсякъде срещам граница от 3 години по клубчета и занимални,то и аз по-малко едва ли бих се доверила да оставя (изключвам градините),малки са си и специфични повечето.
Моят син се поосъзна на около две години и половина,след като започна да говори ,при мен това беше някакъв преломен момент,почна да реве една идея по-малко и стана значително по-лесен за отглеждане

# 67
Здравейте, има ли в София някъде детски кът с улеи/писта за топчета. Става дума за голяма такава. Много благодаря!

# 68
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Primigi е хубава марка, която се произвежда в Бг и продават на по-ниска цена някои модели.
Спомням си, че за сина гледах, но пък нямаше неговия номер, защото нямат пълния сортимент, а трябва да се следи.
Иначе и двете ми деца обожават superfit.
Дайхман имат детска линия Elefanten, също са хубави, но незнам какво се предлага в Бг.

# 69
  • София

Предложете ми обувки ,хубави,без Колев и Колев.Сандалите ще умалеят скоро и искам нещо затворено ,но леко за септември -октомври.Много харесах Биомеханикс ,но междинните им ми се струват много дебели ли как да ги нарека.
Зависи от крачето,моят син е с тънко и дълго и в момента има на Nike и Reebok , открила съм кои модели са като за неговия крак.Може да видите и Geox и Primigi ,те също са удобни и стабилни

# 70

Единственото, което ми идва на ум, е че около 20тия месец се случва 10тия скок в развитието на детето (открива "света на системите"), но не бих предположила, че съвсем различни места се уповават на една и съща информация. Просто наистина грубо около този период има интензивно развитие в уменията и възприятията на детето.

# 71
Поръчах два адидаса,към които наистина съм  с резерви,един биомеханикс отново и един суперфит.Много ми допадат суперфит на пръв поглед,като дойде всичко ще мерим вкъщи и ще оставя едни,другото ще върна.

# 72
  • Германия
Сандали на суперфит и аз купих сега, харесвам ги. Дано изкара лятото с тях и септември-октомври да взема вече затворени обувки, само още не съм решила за марката.

# 73
А като цяло, как разбирате дали обувката е подходяща или не?
Повечето, които гледам сега, всички изглеждат да са с хубава подметка, стабилни и в ценовия диапазон 40-60лв.
Освен това като сме мерили по магазините, всичко уж му пасва добре на крачето.
Какво друго се гледа?

# 74
Мисля, че най- лесно се познава по това как ходи детето. Като не му е удобно, си личи, понякога и не искат да ги обуват, спъват се лесно, падат. Когато са удобни обувките, ходенето е безпроблемно.

Общи условия

Активация на акаунт