Какво ще купя отново - 4

• 104 689
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Купите на WMF са страхотни, имам 3 комплекта в различни размери, много съм доволна, а в момента са и на поносима цена.

# 541
Купите на WMF са страхотни, имам 3 комплекта в различни размери, много съм доволна, а в момента са и на поносима цена.
Къде?

# 542
  • София
https://wmf.bg/komplekt-kuhnenski-kupi-22-24sm
Във WMF, 39.90 са едните.

# 543
  • София
Аз си взех и тигана за палачинки. Предоволна. + Комплект прибори Tavira. Марката има и аутлет. Вероятно не са най-, най-добрите, но вършат много добра работа.

# 544
Имат и фирмени магазини в някои молове в София, както и щандове в магазини на Технополис. Фен съм на марката от години, редовно подарявам и от детските им комплекти за хранене.

# 545
  • София
Овлажняващи капсулки-концентрат за лице на DM. Кожата ми стана кадифено мека и сочна.Такъв ефект не съм очаквала.

# 546
Овлажняващи капсулки-концентрат за лице на DM. Кожата ми стана кадифено мека и сочна.Такъв ефект не съм очаквала.
Кои точно си ползвала ? Аз взех за очи едни, мисля

# 547
  • София
И докато сме на тема козметика, тези капсули само за вечер ли са?

# 548
И аз бях доволна от всички видове капсули, но когато потърсих, не ги намерих вече, взех шишенце серум, което уж било същото. Снимах го в "какво повече няма да купя" - нищо общо с капсулите, кожата ми стана отвратителна от него, не може да се извади от шишенцето, ползвам го за ръце, когато се сетя.

# 549
  • В градината...
Купих си два серума от Makeup /онлайн магазин/, полски някакви. Много съм доволна. Оттам си взех и нефритен масажор, с който ги нанасям.

# 550
Купих си два серума от Makeup /онлайн магазин/, полски някакви. Много съм доволна. Оттам си взех и нефритен масажор, с който ги нанасям.
Може ли снимка на серумите, защото напоследък и аз разглеждам този сайт, но повечето марки са ми непознати.

# 551
  • В градината...
Заповядай 
Скрит текст:
Вече трети път поръчвам от този сайт. От там на хубави цени си вземам спирали на Max factor.

# 552
  • София
Кои точно си ползвала ? Аз взех за очи едни, мисля
Едни тъмно сини 7бр., опаковката е синя също.Днес си сложих и сутринта една капсулка, не съм слагала крем за лице,кожата все още ми е приятна на пипане, въпреки излагането на студа.

# 553
Не бях го опитвала, но е много хубаво.

# 554
  • София
Откъде е купено?

Общи условия

Активация на акаунт