91 НЕГ "Професор Константин Гълъбов" - тема 7

• 64 585
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
Как разпределят децата по класове? Вземат най-високия бал и го слагат в А клас, следващият по БАЛ в Б клас и т.н. или 26те най-високи бала отиват в А клас, после Б и т.н.?

Как беше дистанционното обучение тази година? Имаше ли деца, които избраха ОЕСР, и включваха ли ги в основните предмети?
А когато всички минаха на ДО, как беше в 8ми клас? Контролни, изпитвания правеха ли?

# 91
  • София
Как разпределят децата по класове? Вземат най-високия бал и го слагат в А клас, следващият по БАЛ в Б клас и т.н. или 26те най-високи бала отиват в А клас, после Б и т.н.?

Как беше дистанционното обучение тази година? Имаше ли деца, които избраха ОЕСР, и включваха ли ги в основните предмети?
А когато всички минаха на ДО, как беше в 8ми клас? Контролни, изпитвания правеха ли?
Говори се, че точно така е разпределението, но дали е така само ръководството знае.
Дистанционното тази година беше по-добре от трагичното миналата година.
В 8-ми клас първоначалното ДО беше повече от зле.
То по принцип изучаването на нов език е трудно при ДО, но и НЕГ не се справиха бързо с предизвикателството.
Сравнявам със СМГ.

Последна редакция: пн, 28 юни 2021, 15:33 от Eiger

# 92
  • Sofia
В лайстунг са приети 16 момчета и 38 момичета. От А кл- приети 14, от Б- 7, от В - 6, от Г- 6, от Д - 6, от Е - 3, от Ж- 12.

От тази информация може да се съди, че късата клечка теглят децата в "е" паралелка. Мога да потвърдя от личен опит, тъй като дъщеря ми беше при въпросната учителка. За съжаление. И вероятно не само ДО беше фактор. Хубавото е, че тази година в 9 клас случиха на страхотна учителка по немски Simple Smile дано да ги изкара до края Simple Smile

# 93
  • София
Мимето, може ли инфо коя е била на Е клас миналата година, същата ли е била и сега, както и коя е страхотната дама в 9 клас?Че лично за мен, на база многогодишни наблюдения над този учителски състав,  проблем са именно учителите по немски нагоре...Не че не могат или не знаят, просто по една или друга причина се скатават.  А не толкова тези в 8 клас, макар че сега с многото нови (май цели 3), които са за първа година,  е трудно да се  вадят изводи. Може и на лични, ако  Ви притеснява изтипосването на имената им тук.

# 94
  • Sofia
Г-жата в "е" клас трябва да е същата от миналата година, Л.Н. Ако не се лъжа, миналата година влезлите в лайстунг от нашия клас бяха двама или трима, на фона на 12-14 примерно от някои от останалите класове.
Иначе от тази година сме при г-жа Стефка Стоева по немски език. Тя доста изисква от децата, от което аз съм доволна и щастлива Wink

# 95
  • София
Появи се слух за смяна на директора от есента ... Ха дано ...

# 96
  • София
Да, и аз чух нещо такова.

# 97
Пу, пу дано. Тоя слух май е от доста време.надявам се този път да е истина.

# 98
  • София
А данооо Simple Smile

# 99
В лайстунг са приети 16 момчета и 38 момичета. От А кл- приети 14, от Б- 7, от В - 6, от Г- 6, от Д - 6, от Е - 3, от Ж- 12.

От тази информация може да се съди, че късата клечка теглят децата в "е" паралелка. Мога да потвърдя от личен опит, тъй като дъщеря ми беше при въпросната учителка. За съжаление. И вероятно не само ДО беше фактор. Хубавото е, че тази година в 9 клас случиха на страхотна учителка по немски Simple Smile дано да ги изкара до края Simple Smile
[/quote

Друга е късата клечка. И това е обществена тайна.

# 100
  • София
Дамата, която освен учител по немски е и поетеса ли е тази обществена тайна? Или друга?  За първата негативи съм  чувала от завършили вече деца, учили преди това  в училището, в което е предавала тя преди НЕГ, но тук никой почти нищо не написа цяла година за начина й на работа, за мнението на самите деца и техните родители.  Както и за другите нови дами. Докато някога за ВГ като слаба брънка във веригата масово се пишеше и това беше всъщност  добре, поне да знаят хората, макар че, за жалост, не могат да избират. Но поне да си имат едно наум. Въобще тази година мненията  за обучението в 8 клас са някак по-обрани, лаконични, без конкретика, хората и да имат някакви оплаквания от един или друг учител, сигурно просто ги отдават на ДО.

Последна редакция: пн, 28 юни 2021, 17:55 от пенсионирана русалка

# 101
  • София
А даноооо!

# 102
  • София
Аз не мисля, че Л.Н. е къса клечка. Дъщеря ми беше при нея. Да, и в нейния випуск нямаше голяма успеваемост на изпита за лайстунг, но и друг път съм писала - немския се знаеше достатъчно добре. У дома сме доволни от нея. Не зная обаче дали ДО не се е отразило негативно на преподаването й.

# 103
  • София
Лилфи, браво на детето (видях сега, че е племенник) , прочетох те в седмокласната тема Simple Smile Накъде гледа като училище?

# 104
  • София
А, номер две е в Испанската в момента. В момента седмокласната одисея я минавам с племенника, че така се случиха нещата, че аз се занимавам с това. Иначе се надявам за номер три пак да финишираме в 91 НЕГ.

Иска при втората в Испанската засега, почти връстници са и са на един акъл. Ще видим. Тази вечер пак ще си говорим.

Общи условия

Активация на акаунт