91 НЕГ "Професор Константин Гълъбов" - тема 7

• 64 643
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
  • София
А, номер две е в Испанската в момента. В момента седмокласната одисея я минавам с племенника, че така се случиха нещата, че аз се занимавам с това. Иначе се надявам за номер три пак да финишираме в 91 НЕГ.

Да, видях и се поправих Simple SmileНо пак браво.

# 106
Ах, дано, дано вече вземе да се случи наистина тая смяна. Че то между слухове и ДО времето отлетя Confused

# 107
  • София
Въобще тази година мненията  за обучението в 8 клас са някак по-обрани, лаконични, без конкретика, хората и да имат някакви оплаквания от един или друг учител, сигурно просто ги отдават на ДО.

Аз няколко пъти писах и питах за нашата класна (от новите), но тя изчезна през април. Дойде заместничка от друго училище, сега последните дни е вече трета поред. Та не мога да препоръчам нашата, защото всъщност такава май няма..... Simple Smile

# 108
  • София
Въобще тази година мненията  за обучението в 8 клас са някак по-обрани, лаконични, без конкретика, хората и да имат някакви оплаквания от един или друг учител, сигурно просто ги отдават на ДО.

Аз няколко пъти писах и питах за нашата класна (от новите), но тя изчезна през април. Дойде заместничка от друго училище, сега последните дни е вече трета поред. Та не мога да препоръчам нашата, защото всъщност такава май няма..... Simple Smile
За И.В. ли става дума?

# 109
  • София

За И.В. ли става дума?
Не, помня добре поста на Елита, за друга учителка ставаше дума.

# 110
  • София

За И.В. ли става дума?

Не, И.В. дойде от вашето училище, нали? На нашия клас в началото беше М.И., но откъде е дошла и къде отиде не се разбра. Дано всичко да е наред при нея. Децата се чудеха дали не е бременна или болна (дано не е последното).

# 111
  • София

За И.В. ли става дума?

Не, И.В. дойде от вашето училище, нали? На нашия клас в началото беше М.И., но откъде е дошла и къде отиде не се разбра. Дано всичко да е наред при нея. Децата се чудеха дали не е бременна или болна (дано не е последното).
През 2018 поне е била сътрудник в посолството. Втората нова дама май е дошла от едно от частните с немски. Третата - от 73-то.

Последна редакция: пн, 28 юни 2021, 20:21 от пенсионирана русалка

# 112
Да , така е разпределянето, по бала ги подреждат в паралелките. Няма възможност за избор на паралелка и учител. Дистанционното беше на много прилично ниво в 8 клас тази година, изисква се, учи се, изпитва се! Е, не е по-добре от присъствено, но …
Аз пак да попитам за 9 клас как става разпределението, кой клас при кого отива? Децата едва се опознаха и сега  отново ще се разпръснат:( quote author=Eiger link=topic=1339900.msg43071823#msg43071823 date=1624880047]
Как разпределят децата по класове? Вземат най-високия бал и го слагат в А клас, следващият по БАЛ в Б клас и т.н. или 26те най-високи бала отиват в А клас, после Б и т.н.?

Как беше дистанционното обучение тази година? Имаше ли деца, които избраха ОЕСР, и включваха ли ги в основните предмети?
А когато всички минаха на ДО, как беше в 8ми клас? Контролни, изпитвания правеха ли?
Говори се, че точно така е разпределението, но дали е така само ръководството знае.
Дистанционното тази година беше по-добре от трагичното миналата година.
В 8-ми клас първоначалното ДО беше повече от зле.
То по принцип изучаването на нов език е трудно при ДО, но и НЕГ не се справиха бързо с предизвикателството.
Сравнявам със СМГ.
[/quote]

# 113
  • София
...
Аз пак да попитам за 9 клас как става разпределението, кой клас при кого отива? Децата едва се опознаха и сега  отново ще се разпръснат:(
...
Две паралелки ги разформироваха, а към другите добавиха по няколко деца на мястото на тези, отишли в лайстунг.
Не знам на какъв принцип.

# 114
От какво ниво започват децата да учат английски език в 9 клас? Еднакво ли е то за Лайстунг и ДСД паралелките?

# 115
  • София, Лагера
До колкото си спомням от съвети тук, в Лайстунг започват английски от В2. Затова и пуснах моя хубостник на Британика последната година (8 кл). Преди това не беше учил АЕ в училище, а само в някакви лежерни школи.

Дъждец, не мисля, че по бал са разпределяни децата по паралелките. Синът ми + неговия приятел + техни 2 съученички имаха почти равен бал, а ги разпределиха в отделни паралелки, Като моя младеж от клас А имаше по-малък бал от негова приятелка от В клас. Но може и да е от съотношението момичета- момчета, не знам.

А, забравих да се отчета: везните на младежа наклониха към лайстунга... не заради езика, а заради биологията и химията - тези заветни предмети! (на кой се метна баш такъв?!) . Жив и здрав да е, все ми е едно какво ще учи - щастлив да е!

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 23:27 от Ноеми

# 116
  • Sofia
Ноеми, къде ги намирате тия деца Ве, чУек Laughing

# 117
  • София
Ноеми, поне на теория нищо не пречи разпредeлението на  детето ти и на съучениците му да  е описаното от теб по коментираната тук схема. Dали на практика е така, няма как да знаем.  А и  сме коментирали назад, че деца на учители от училището, близнаци, тризнаци и сие  нарушават схемата... Едните, защото като деца на преподавател в гимназията могат да избират при кого да са, а другите, защото при записване може да поискат да останат в една паралелка, нищо че по бал биха им били отредени различни. Момичетата и момчетата ги "въртят" по отделно, за да се спази условието за равен брой ученици от двата пола в паралелка. Иначе е възможно дете с по-нисък бал да е в А, а друго, от същия пол и с по-висок бал, да е  примерно в Г. Просто това в Г е попаднало там на  завъртане n, а това в А - примерно на завъртане n+3.

# 118
  • столицата
Русалка колко математически го обясни😁

# 119
Здравейте,
излязъл е списъка с разпределението на лайстунг паралелките

Общи условия

Активация на акаунт