Как да познаем партньорът гей?

• 15 397
  • 263
  •   2
Отговори
# 75
Информацията е оскъдна и след всяко ново уточнение все по-объркана.

Сексът ли е единственият проблем във взаимоотношенията на тази двойка?  Липсата му следствие ли е от нещо? Те изобщо какъв тип взаимоотношения поддържат така? Защо чак след години липса някой страничен се сеща да се чуди по форумите дали пък не бил гей господинът? Жената стои като ваза и чака той да ѝ каже: "Лягай, мило." И нито го е насмела с як скандал, сериозен разговор, заплаха за раздяла поне? Каква е тази жена? Зависима финансово, социално? Влюбена до глупост? Какво дете иска този, като от години нямат сексуални контакти?! Изкуствено ли ще я осемени? Какъв е изобщо тази човек? Грижи ли се за детето си като хората? Ама не само с пари, а с отношение и възпитание към него.

Въобще тази неясна сага и мъчително църцорещите подробности единствено пораждат нови въпроси за мен.

Ако се абстрахирам от чуденките... дали този е гей, прелюбодеец, марсианец, полуполов, безполов, шейпшифтър или каквото и да е там... няма никакво значение! Важното е, че жената не получава секс, което очевидно за нея означава непълноценна връзка. Да бяга, да го впряга на семейна терапия с надежда за промяна, или да търпи.

Ако идеята на темата е да се намерят начини да бъде следен този мъж и хванат в крачка, вземете го напишете това най-после, ама не на ден по лъжичка. Наемете си детектив, направете всички циркове с приложения за следене и т.н. и му вземете парите и толкоз. Няма да стане с БГМАММА виртуално презокеанско разузнаване, освен ако пък някоя съфорумка няма опит в това... Ако има и чете, да вземе да драсне тук, че работата е май-май на тоя зор. Не толкова за секса.

# 76
И какво като е гей ?
Това си е там между двама души . Не разбирам уж приятелката каква роля играе в случая .

# 77
Жената като знае, че мъжът и не иска да прави секс с нея е по-изгодно за успокоение да си каже, че е гей, вместо че тя вече не го привлича на физическо ниво, защото както знаем жената трябва да изглежда визуално добре за да привлече мъжа, докато обратното изобщо не е задължително. Една жена може да прави и с много грозен и дебел мъж, понеже тя не се привлича на физическо ниво от мъжа. Не случайно почти всички мъжки модели, феновете им са гейове, понеже жените не се впечатляват от външност.
Мъж също може да прави секс за пари, нарича се жиголо, не е нещо нечувано. Безумие е да се твърди, че жената не се привлича на физическо ниво от мъжа. Жените се привличат от външност, как ти хрумна да твърдиш обратното? А мъж може да е привлечен от жена, която не изглежда добре, това също е абсолютен, абсолютен факт.

По темата, след като мъжът не желае да говори по въпроса, наистина не е от значение защо не се интересува от секс: импотентен ли е станал, любовница ли има, друг мъж ли. Решение на жената е дали ще се примири (защото примерно той е много добър човек и баща) и ще си живеят до дълбоки старини, или ще го остави. Аз познавам двойка, която живее без секс. Ами, тяхна си работа.

# 78
Информацията е оскъдна и след всяко ново уточнение все по-объркана.

Сексът ли е единственият проблем във взаимоотношенията на тази двойка?  Липсата му следствие ли е от нещо? Те изобщо какъв тип взаимоотношения поддържат така? Защо чак след години липса някой страничен се сеща да се чуди по форумите дали пък не бил гей господинът? Жената стои като ваза и чака той да ѝ каже: "Лягай, мило." И нито го е насмела с як скандал, сериозен разговор, заплаха за раздяла поне? Каква е тази жена? Зависима финансово, социално? Влюбена до глупост? Какво дете иска този, като от години нямат сексуални контакти?! Изкуствено ли ще я осемени? Какъв е изобщо тази човек? Грижи ли се за детето си като хората? Ама не само с пари, а с отношение и възпитание към него.

Въобще тази неясна сага и мъчително църцорещите подробности единствено пораждат нови въпроси за мен.

Ако се абстрахирам от чуденките... дали този е гей, прелюбодеец, марсианец, полуполов, безполов, шейпшифтър или каквото и да е там... няма никакво значение! Важното е, че жената не получава секс, което очевидно за нея означава непълноценна връзка. Да бяга, да го впряга на семейна терапия с надежда за промяна, или да търпи.

Ако идеята на темата е да се намерят начини да бъде следен този мъж и хванат в крачка, вземете го напишете това най-после, ама не на ден по лъжичка. Наемете си детектив, направете всички циркове с приложения за следене и т.н. и му вземете парите и толкоз. Няма да стане с БГМАММА виртуално презокеанско разузнаване, освен ако пък някоя съфорумка няма опит в това... Ако има и чете, да вземе да драсне тук, че работата е май-май на тоя зор. Не толкова за секса.
Мъжът се грижи за детето си - дори прекалено се угажда, което доведе до разглезване. Въпросът за връзката и секса е поставян многократно, за семейна терапия също. Не е съгласен с терапия, за връзката нямало какво да се коментира и така. Тя казва, че чувства озлобление към нея. Естествено и тя се озлоби. Какви пари тя да му вземе? Къщата е купена като всеки е платил половината от нея.

# 79
В такъв случай или си намира някого, за да задоволи потребностите ѝ в интимен план и продължава да си живее с този мъж като фиктивно семейство, или търсят начин да се разделят възможно най-цивилизовано и да заживеят в различни домове.

Струва ми се, че първата опция няма да е подходяща за нея, явно не е тип перде и не си е намерила любовник досега.

Двама озлобени родители и разглезено дете не ми звучи никак подходящо да продължават да живеят заедно. Създала се е отровна атмосфера за всички тях, която им вреди.

Знам, че не е това оригиналният въпрос на темата, но пак повтарям... Няма никакво значение дали той е гей. Това са възрастни хора с интелект и нормално (дори вероятно по-високо) социално положение, а също така и родители. Нека преодолеят егото си и направят най-доброто за детето си и за себе си по отношение на психическата си и емоционална стабилност.

Ако той няма желание за преодоляване на въпросното его, ще трябва жената да предприеме смелата стъпка и да си тръгне. Озлоблението се натрупва и избухва като бомба със закъснител.

Помислете върху това...

# 80
Не ми е ясно защо така са се озлобили. Заради секса? Чак пък да се озлобяват...

# 81
Аз това го разбирам в смисъл, че той е решил в един момент, че повече не иска секс с нея, и е тропнал по масата в стил "Рече и отсече", ама само мислено, без да я уведомява, че няма повече да спи с нея. Дали заради друга жена/друг мъж, някакви си техни драми... Само можем да гадаем.

Съответно тя постепенно схваща ситуацията и започва да пита, да се сърди, да моли и т.н. и т.н. Господинът обаче е много властен и не смята за нужно да обяснява, съответно е озлобен, защото тя пита... (Бек от неградски произход като по учебник...)

Тя след толкова правене на маймуна няма как да не е озлобена... Но не си тръгва по някакви си нейни причини...

Та не толкова сексът е проблем, ами моделът на отношения като цяло... Той нещо си решава, но не смята за нужно да го обсъжда с жената, която живее и е майка на детето му... ?!

Разсъждавам по написаното от авторката само. Като цяло много труд ми струва да си съставя заключения по беглите щрихи. Smiley

# 82
В такъв случай или си намира някого, за да задоволи потребностите ѝ в интимен план и продължава да си живее с този мъж като фиктивно семейство, или търсят начин да се разделят възможно най-цивилизовано и да заживеят в различни домове.

Струва ми се, че първата опция няма да е подходяща за нея, явно не е тип перде и не си е намерила любовник досега.

Двама озлобени родители и разглезено дете не ми звучи никак подходящо да продължават да живеят заедно. Създала се е отровна атмосфера за всички тях, която им вреди.

Знам, че не е това оригиналният въпрос на темата, но пак повтарям... Няма никакво значение дали той е гей. Това са възрастни хора с интелект и нормално (дори вероятно по-високо) социално положение, а също така и родители. Нека преодолеят егото си и направят най-доброто за детето си и за себе си по отношение на психическата си и емоционална стабилност.

Ако той няма желание за преодоляване на въпросното его, ще трябва жената да предприеме смелата стъпка и да си тръгне. Озлоблението се натрупва и избухва като бомба със закъснител.

Помислете върху това...
Аз това го разбирам в смисъл, че той е решил в един момент, че повече не иска секс с нея, и е тропнал по масата в стил "Рече и отсече", ама само мислено, без да я уведомява, че няма повече да спи с нея. Дали заради друга жена/друг мъж, някакви си техни драми... Само можем да гадаем.

Съответно тя постепенно схваща ситуацията и започва да пита, да се сърди, да моли и т.н. и т.н. Господинът обаче е много властен и не смята за нужно да обяснява, съответно е озлобен, защото тя пита... (Бек от неградски произход като по учебник...)

Тя след толкова правене на маймуна няма как да не е озлобена... Но не си тръгва по някакви си нейни причини...

Та не толкова сексът е проблем, ами моделът на отношения като цяло... Той нещо си решава, но не смята за нужно да го обсъжда с жената, която живее и е майка на детето му... ?!

Разсъждавам по написаното от авторката само. Като цяло много труд ми струва да си съставя заключения по беглите щрихи. Smiley
Напълно съм съгласна с Вас. Явно тя ще си тръгне. Той определено й дължи някакво обяснение след като настоява, че трябва да останат заедно и в същото време не дава никакво обяснение на въпроса й: Кажи каква ти е сексуалната ориентация? И за детектив е мислила. Казват й: "Ти ще ни кажеш кога и докога да го следим." В моите представи един детектив след като поеме случая трябва сам да прецени кога и как ще го следи.

# 83
Разбирам я, но също така цялото това ровене я изтощава много. Не е ли по-лесно да спаси колкото ресурс ѝ е останал и да продължи напред? Каквото и да научи, няма да я направи по-щастлива... Дори да открие, че той няма пороци. Даже тогава ще бъде още по-трудно.

# 84
Имам познат, който след 21 години брак и три деца, съобщи на жена си, че е гей, напуска я и отива да живее с мъжа на живота си.
По този повод съм си мислила как бих реагирала аз в такава ситуация. В началото сигурно ще се чувствам излъгана, глупава, сляпа и тн. Но после си представям, че ще кажа - той си е такъв, пада си по мъже. Аз конкуренция на жена мога да бъда. На мъж - не.
Съпругата от темата бих я посъветвала да си сложи парола на телефона и да създаде ситуация на ревност. Ако не предизвиква такава, да решава дали ще се развежда или ще си намери любовник.

# 85
  • София
Тази тема вде едно аз съм я писала. Същата ситуация. Не правим секс изобщо. Изморих се да ми отказва и спрях да видя ще прояви ли той желание. Ами не. Няма такива желания. Иначе и той иска второ дете. Много е обидно, не толкова физическа нужда от секс, свиква се, но самочувствието...Аз го отдавам на здравословен проблем, мързел на ненормална степен или не го привличам изобщо.  Не мисля, че е гей, нито че има друга. Стоя заради детето, но нервите ми не издържат

# 86
Имам познат, който след 21 години брак и три деца, съобщи на жена си, че е гей, напуска я и отива да живее с мъжа на живота си.
По този повод съм си мислила как бих реагирала аз в такава ситуация. В началото сигурно ще се чувствам излъгана, глупава, сляпа и тн. Но после си представям, че ще кажа - той си е такъв, пада си по мъже. Аз конкуренция на жена мога да бъда. На мъж - не.
Съпругата от темата бих я посъветвала да си сложи парола на телефона и да създаде ситуация на ревност. Ако не предизвиква такава, да решава дали ще се развежда или ще си намери любовник.
Да. Тя се чувства излъгана. Ако той беше склонен да даде някакво обяснение тя ще го разбере. Той мълчи и не дава обяснение. Това  е неприятното. Когато има диалог изход се намира. Тя има колеги, които още при запознаване декларират съвсем свободно сексуалната си ориентация, но и други, които я крият.

# 87
Хайде да се поставим на негово място. Едва ли му е лесно да признае, ако е гей. Много от тях се опитват да са 'нормални' включително като създават семейство и деца, за да убедят себе си и обществото, че всичко е наред.
Не винаги хората са зли и се държат кофти, за да наранят партньора си умишлено. По-често те самите са объркани, уплашени и наранени.
Ноооо... Лесно е да ги пиша тези неща като страничен наблюдател.

# 88
Може обяснението да е болезнено за него и затова да не го дава. Може да е импотентен просто, какво се очаква да обясни.

# 89
Ако не са си достатъчно близки, за да си казват нещата, каквито са, ако не могат да говорят за това, което ги вълнува и което са, какво значение има дали е гей? Все едно е от значение причината, поради която не правят секс, освен ако не е здравословен проблем. Но дори и тогава трябва човек да сподели, за да получи от отсрещната страна подкрепа или пък да не я получи. При условие, че има такъв разрив - не правят секс и не си споделят, защо нещата не бъдат докарани докрай, за да е ясно кой накъде да хваща? Или ако се разбере, че е гей, това ще бъде фактът, който ще бъде развян на другата страна като нещо, срещу което ще се искат някакви дивиденти при евентуална раздяла?

Общи условия

Активация на акаунт