Как да познаем партньорът гей?

• 15 428
  • 263
  •   1
Отговори
# 105
Защото за мен правилният въпрос е: Защо тя търпи това отношение към себе си и не напуска връзката, в която е нещастна?
Може твоят въпрос да е на късмет и да разберем най-после, след като останалите попитахме към 20 пъти дотук. Ха дано! Smiley

П.П. Дори индийските сапунки текат по-бързо от развитието на тоя сюжет в темата. Smiley

# 106
Сюжетът много бързо ще приключи. Когато се намерят контакти на хакер за what's app, каквато всъщност е целта на темата.
Но не е бг мама мястото да се търси такъв Grinning

# 107
Отнел й 15 години?!?!
А тя защо е стояла и още стои и търпи?
Сама си отговарям (някой го написа и по-горе) - за да изкара него виновен. Да има оправдание.
Той дали е гей, има любовница, или е импотентен е все тая.
Тя е тази, която си губи времето в празна връзка и вместо да гледа собственото си щастие, продължава да инвестира време и усилия в следствени мероприятия.
В кой вариант ще се почувства възмездена и отмъстена за тия 15 години?
Не се търси възмездие. Тя е лекар не в БГ и няма никакво излишно време за да го разследва. Но....ако Вие имате дете от този човек няма ли да се интересувате какъв е той? С  какъв сте били приятели и сте му родили дете. Ако детето Ви казва: Липсва ми татко, какво ще му отговорите. Нещата не са толкова лесни както когато се пишат.

# 108
  • here and now
Разбирам желанието ви да помогнете, но не смятате ли че дъщеря ви е голяма жена и би следвало да се справи сама с проблема?

# 109
Разбирам желанието ви да помогнете, но не смятате ли че дъщеря ви е голяма жена и би следвало да се справи сама с проблема?
За съжаление проблемите на децата няма как да не вълнуват родителите. Тя се е справяла винаги сама - следвала е медицина в страната с високи изисквания, живяла е сама и т.н. Това не е проблемът.

# 110
Няма да ме вълнува какъв е БИЛ той. Интересува ме какъв Е. А той е мъж, който се държи лошо с мен. И няма желание да говорим и да оправим брака си, въпреки моите усилия. Точка.
На детето ще отговоря това, което казват всички разведени родители:
Мама и тати не могат да живеят повече заедно, защото много се карат и не се разбират. Но много те обичаме и ти ще можеш да виждаш и двама ни, независимо, че не живеем в един дом.
Има безброй статии и информация как да обясним на детето развода. Със сигурност е по-добре да живее със спокойни, разведени родители, отколкото в отровна обстановка на подозрения и обвинения.
Дъщеря ти е предложила семеен терапевт, не е приел. Да потърси такъв за себе си и за съвет за обяснение на детето.
Аз не понасям намесата на родителите в живота на "децата", след като са създали семейство.

# 111
Сюжетът много бързо ще приключи. Когато се намерят контакти на хакер за what's app, каквато всъщност е целта на темата.
Но не е бг мама мястото да се търси такъв Grinning
Не бъдете толкова сигурен по отношение на целта. Доста примитивно мислене за съжаление.

# 112
Хаха, примитивно мислене...започна се с обидите.
Просто прочетох всичките ти публикации по темата и ми направи впечатление, че на въпросите не се отговаря, а натрапчиво се пита за хакер.
Не е луд този, който яде баницата.
Мъжът си има мечтаното дете и свой живот, извън семейството. Не понася жена си и е злобен с нея.
Обаче тя стои в тия отношения и даже търси обяснение за неговото поведение, включително с частен детектив! А годините от 15 ще станат 16, че и 20...

# 113
Направо ме хваща яд в какви излишни филми се вкарват хората, то бива мотаене, ама чак пък толкова. Eдно си знае, едно си бае. Стига сте търсили оправдания да продължава тази безсмислена връзка. Ако не се намери удовлетворяващо ви обяснение, какво, още 15 години ли да минат? Какво значи, че е много грозно и егоистично, ако я е лъгал? Сега не е ли достатъчно грозно? Не е ли далеч по-разумно тази жена да се спасява и да си даде шанс за нормален живот, нормален партньор и спокойствие? Пък вероятно и тогава ще стане ясно какво е, ако има друга или е гей, като я няма нея, може би ще излезе на показ. Може и да бъде провокиран най-накрая да сподели, когато види, че нещата сериозно вървят към раздяла.

# 114
Ама то доста хора ти за дадоха смислени въпроси. Защо продължава да стои при него и да се мъчи.
И най важното защо решихте че е точно гей, защо не друга жена примерно, здравословни проблеми и т. н. Защо точно гей.

# 115
Защото ако е гей, тя няма да има вина за разпадането на семейството. Обаче ако е друга жена - може да се мисли, че всъщност тя не го обгрижва достатъчно, не го привлича, скучна е, много работи, не иска повече деца и тн. В случая е много важно да се знае причината за неговото поведение, за да бъде той изкаран виновен за разпада на брака, а не тя. В чии очи обаче е важно кой е виновен, не ми става ясно - на съпругата, на авторката или на обществото.

Аз всъщност само се заяждам с постовете си. Всъщност мисля, че това е една истинска жена - героиня, предана и интелигентна съпруга, която не се предава пред трудности, бори се за семейството си, въпреки че мъжът й има проблеми с казването на истината и либидото. Тя е готова на всичко - разговори, психолог, хакер, частен детектив - само и само да разбере истината за неговото поведение. Само истината ще я освободи от тези отровни отношение. А истината е, че мъжът й е пълен мерзавец, злобен гей, който в къщи е импотентен, а навън се раздава с мъже! Иска тя да му роди още деца, за да я върже и завинаги да бетонира пред обществото образа на образцов баща и мъж с много деца и прекрасна жена! Smiling Imp

# 116
А защо не му каже "Хайде да бъдем откровени един с друг! Подозирам, че си такъв. Ако е вярно, нека се разделим като приятели и всеки от нас да има шанс да си намери подходящ човек. За детето ще продължим да се грижим и двамата и няма да го настройваме един срещу друг."

# 117
  • Далече, далече
Това, че му е загубила 15 години от живота, означава ли, че от толкова са заедно? Ако са правили секс няколко години преди забременяването й, наистина е странно, че е спрял. Или е получил каквото е искал, или е помислил, че тя му е "сигурна" и няма да му избяга.

Може тя отдавна да има подозрения, че той е гей, но да го е искала въпреки това. Може да се е опитала да го "върже" с дете, особено ако е знаела, че той това иска. Сега не й харесва да живеят като съквартиранти.

# 118
Дискутиран ли е въпросът за развод?
15 години, колко от тях без секс?
Защо изобщо тази жена търпи такова отношение към себе си?
Детето си е дете, не може да служи за параван.
Трябва да се вземе решение. Това е обидно и отвратително. Дали е гей, дали е би, все тая, той не я зачита като жена.
Бракът е затова, хората да имат интимен партньор, не само да са съквартиранти.

# 119
  • Далече, далече
Може и нейното отношение към него да не е много мило, щом според него му е загубила времето. Ако е подозирала, че е гей, но е знаела, че иска дете, може да е отлагала и протакала.
И двамата не са много читави.

Общи условия

Активация на акаунт