Да си разтълкуваме съня - 12

• 62 714
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 1 005
Сънувах, че играем футбол с приятели и деца, а аз съм вратар и майсторски хващам топката.
Четох в съновници разно, че това означавало, че друг ще се облагодетелства вместо мен?
Според мен сънят ти предвещава успех в някаква работа.

# 1 006
  • София
Сънувах, че играем футбол с приятели и деца, а аз съм вратар и майсторски хващам топката.
Четох в съновници разно, че това означавало, че друг ще се облагодетелства вместо мен?
Според мен сънят ти предвещава успех в някаква работа.
Мерси, дано.

Тази нощ пък сънувах, че колата ми има пукната, дори разкъсана гума. Това, разбира се, както прочетох из някои съновници, е брутално на зле.
Някви предположения?

# 1 007
Последно време си имаме проблеми с мъжа ми, на моменти става и агресивен Sad
И майка ми е сънавала( а попринцип не сънува) че ме е ударил в главата с нещо, чак се е отбелязало, зърното ми весело на половина .. ужасно
Какво означава това, дали има опасност за нещо подобно 🙈

# 1 008
Ако върпсът е към мен - събудих се с чувство, все едно ми е казала "Сбогом". Хем бях щастлива за нея, хем бях тъжна. Възможно  е и да предстои прераждане, не знам... На 4-ти е задушница и ще отида до гробищата.

а ти какво изпитваше, с каква емоция се събуди?

# 1 009
  • София
snejanks09, често майките имат силно развито 6-то чувство спрямо децата си. Аз не бих пренебрегнала такъв явен сигнал.

# 1 010
Здравейте! Септември месец направих спонтанен аборт в ранна седмица.  Тази нощ сънувах как отивам на профилактичен преглед при АГ и в момента, в който ме гледа с ехограф се видя бебе, отговарящо точно на седмиците, които трябваше да бъде, ако не бях направила спонтанен аборт.  Какво може да означава  този сън?

Последна редакция: вт, 07 ное 2023, 07:55 от Потребител11

# 1 011
  • София
Здравейте,
Тази нощ сънувах, че усилено търся и правя самолетна резервация за жена ми и дъщеря ми и мен (без сина ни?). Установявам, че няма за отиване в събота и връщане в неделя, поради което им резервирам само на тях (че аз съм на работа) за заминаване в петък и връщане в неделя. Това може ли да се тълкува ?

# 1 012
Доста дълъг сън сънувах , но част от него запомних за съжаление .
Първата част е , че болната ми котка , която е с бъбречна недостатъчност и се чудя как да я спася , хапва фъстъци и салам и много й се радвах , че й се е отворим апетита .
Втората част я запомних повече и детайлно , беше свързано с с болката ми , че баба и дядо ги няма (вече почти 3 години ) и аз продължавам да плача ,да вървя и да не ги прежалвам и само за тях да говоря в съня , дори звъннах на мама и плачех по телефона и слизах на някакво надолнище пеша и хората около мене вървяха , но никой не ми видя сълзите , за да спре и утеши . ( това аз го тълкувам , че ще се радвам и смея за нещо в реалния свят ) . На телефона мама каза , ти много искаш дете , но няма да го получиш , докато не преживееш и не оставиш намира вече баба ти и дядо ти , детето ти не може да ги замени . А и ти не си готова , как ще разтърваваш децата , защото винаги едното е беля на главата и е по - буйно от другото ?! И аз почнах да отричам , че не е така и че съм справедлива и мога да гледам деца .

Ето тази част не знам да я тълкувам ? Да , искам дете , но не знам нали ще се случи скоро , пък и ние попринцип не работим за това с мъжа ми , че той неще още и не е готов за тази крачка и аз все се надявам да се изпусне и да стане белята дето се вика . 😀

# 1 013
Здравейте! Септември месец направих спонтанен аборт в ранна седмица.  Тази нощ сънувах как отивам на профилактичен преглед при АГ и в момента, в който ме гледа с ехограф се видя бебе, отговарящо точно на седмиците, които трябваше да бъде, ако не бях направила спонтанен аборт.  Какво може да означава  този сън?
Че трябва  да работите с психолог да плеодолеете травмата. Щом сънувате бебето, значи душата ви плаче. Казвам го от личен опит. Когато пренебрегнеш знаците, че трябва да си излекуваш болката, става страшно после.

# 1 014
Аз сънувам сънища, в които някой ми казва нещо и то в последствие се оказва много важно. За това и пиша тук. От няколко месеца страдам от главоболие. Една приятелка ми чика яйца против уроки и се оправям, но това е през ден, два. Чудех се от къде ми идва това и онази вечер сънувах, че съм някъде сред много хора и една стара жена с много светли очи ме хвана за ръката и ми каза "защити си името, някой ти изрича името по начин по който те урочасва". Аз и казах, че съм кръстена, а тя повтаряше "защити си името". Какво може да означава това според вас?

# 1 015
  • София
Не знам, но бих питала бабите в някоя църва. Тези, дето се грижат за свещите.
Споделете после какво са ви казали и какъв е резултатът.

Последна редакция: пн, 13 ное 2023, 23:55 от Raya

# 1 016
Сънувах детето ми с малка глава. Да се притеснявам ли? В действителност си е нормална, има все още мъничко коса. В съня май беше с повече коса, което е хубаво.

# 1 017
Преди около година слушах периодично едни съблиминалс /уж позитивни утвърждения, които са кодирани в мелодия/ и от тогава сънувам някакви кошмари, дори не винаги ги помня но винаги се чувствам уплашена и в опасност докато сънувам и после се будя всякаш от писък. Мисля, че това е именно от тях, защото четох, че вместо позитивни утвърждения били кодирани лоши неща в тези мелодии, но в онзи момент нямаше как да знам, пък нали все се опитвам да стана позитивен човек а какво си навлякох на главата.
Знаете ли как мога да си изкарам тези ужасни кошмари от главата, то е явно подсъзнателно внушение защото реално не ме притеснява нищо?

# 1 018
Можете ли да допуснете и друга причина за кошмарите?
(Едва ли е от съблиминалите, внушенията на аудио принцип работят главно с поведението в подсъзнателната част, както описва Олдъс Хъксли).
Пробвали ли сте съзнателна намеса по време на кошмар, да упражнявате по време на медитация влизането в добре защитена сграда (укрепен замък, полиция, каменен морски фар и тн.) например. И по време на сън, да прибягвате към такъв заложен предварително shelter?

# 1 019
  • София
Пробвайте да слушате класическа музика. Щом смятате, че звуковите вълни ви влияят, би трябвало да можете да редактирате предходните намеси с нови.
Ако пробвате, споделете после дали има промяна в начинът ви на сънуване.

Общи условия

Активация на акаунт