Да си разтълкуваме съня - 12

• 62 718
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 990
Много интересен сън, цветът на животните и всичко после с тях. Първо, че ги виждате и тръгвате след тях и им мислите доброто говори за свързаност. Моето тълкувание за животните (смесено стадо, за мен това са чувства) в случая е за взаимоотношения с човек, който харесвате, но сте на несигурна почва като социален или семеен статус. А по принцип черните животни насън, колкото по-плътен е цвета и страховито преживяването, толкова по-говори за успех, казва моя терапевт.
Останалото в съня няма връзка и не е важно, рефлексия на неща от ежедневието.
Това мисля аз, без да ви ангажирам с претенция за вярно тълкуване.

# 991
Много интересен сън, цветът на животните и всичко после с тях. Първо, че ги виждате и тръгвате след тях и им мислите доброто говори за свързаност. Моето тълкувание за животните (смесено стадо, за мен това са чувства) в случая е за взаимоотношения с човек, който харесвате, но сте на несигурна почва като социален или семеен статус. А по принцип черните животни насън, колкото по-плътен е цвета и страховито преживяването, толкова по-говори за успех, казва моя терапевт.
Останалото в съня няма връзка и не е важно, рефлексия на неща от ежедневието.
Това мисля аз, без да ви ангажирам с претенция за вярно тълкуване.
Благодаря ви много 🙂

# 992
Здравейте! Моля да ми кажете какво означава сънят ми, защото в интернет на различни места пишат хем хубави хем лоши неща и много се обърках. Сънувах, че сме на плажа на море с моя и децата и имаше нещо като басейни на плажа с някакви камъни и леко застояла вода. Видях в далечината, че се задават огромни вълни и побързахме да се изкачим на високо. Последваха няколко такива вълни. И моя мъж каза че ще се гмурне и не го е страх ( в момента се възстановява от здравословен проблем) . Мен ме беше страх да не му се случи нещо но си излезе невредим. При което се запътихме да се изкачваме на едно високо заведение. Попитах едното дете къде е брат му, а той каза, че не знае и сигурно го е заляла вълната. Като се изкачихме тримата вече в заведението видях, че вълните са спрели и небето е тъмно и започна да вали дъжд. При което се събудих. Моля ви, кажете какво означава този сън?

# 993
Здравейте,

Имам бебета близнаци и вчера и днес сънувах много странни сънища с момченцето.

Единият път падна в басейн, виждах го как лежи долу и се гмурнах да го спасявам. Първоначално ми беше много трудно да изплувам заедно с него на повърността, но после просто го подхвърлих нагоре и успях да го спася.

Днес пък бяхме на балкон на висок етаж и той нали понеже е малък и неразсъдлив, се промуши през една от решетките и за малко да падне от балкона, но аз успях да го хвана за краката и да го спася.

Дали имате идея какво биха могли да означават подобни повтарящи се сънища?

# 994
Сънувах , че ще излизам с приятелка и уж отиваме в едно заведение , а се оказва друго на плажа .
Тя ми се хвали , че е получила предложение за брак , но няма все още годежен пръстен на ръката си , защото щели да го купят по-късно . Какво означава това , че съня не е свързан с мен изобщо ?

# 995
Сънувах, че съм в голяма лодка която се обръща и аз самата се обръщам във водата викам за помощ нищо.. водата беше изключително бурна доста си се стреснах. Знам, че не е на хубаво но какво значи..

# 996
Тези големи масиви вода (морета, вълни и тн.) класически се свързват със несъзнавано или сексуално удовлетворение; също се отчита и къде сте вие самите спрямо елемента вода (един от основните). Иначе според мен, водата е нещо добро в съня, не вещае лоши събития.

Аз лично бих търсила в посока несъзнавано, напр. че осъзнатите ни мисли, чувства и тн. не са достатъчни за да разберем нещо в живота си (напр. децата, близнаците и тн.) и е нужно да се облегнем на по-богатия опит на интуиция и предци. За мен майките с такива сънища, могат да се обърнат към други източници, извън всичко в главите си, за да разберат децата си. Дали не ги карате да правят нещо против собствената им (различна от вашата) природа? Да учат пиано, докато те харесват животни примерно. В такава посока бих мислила. Лично мнение.

# 997
Сънувах, че раждам бебе. Почти не помня самото раждане, майка ми помогна. Ама си раждах  Не помня самото напъване или такива неща.Момиче, доста голямо бебе. Майка ми почна да го храни с омлет, а аз и викам да не го храни с такава храна, че не е полезно.
Лошо ли е това?

# 998
Здравейте! Сънувах, че си правя два теста за бременност и двата излезнаха положителни, а бях в цикъл. Какво значи нова?

# 999
  • на последния етаж
.

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 09:25 от Лита

# 1 000
Много често сънувам как си гледам косата в огледалото и корените ми са побелели. Това какво е?

# 1 001
  • София
Сънувах, че играем футбол с приятели и деца, а аз съм вратар и майсторски хващам топката.
Четох в съновници разно, че това означавало, че друг ще се облагодетелства вместо мен?

# 1 002
Здравейте,
тази нощ сънувах баба си /почина октомври 2020 г./ и същата ми каза, че е добре и ще се мести да живее във Виена. В очите и имаше вълнение примесено с носталгия, а на лицето й нежна усмивка. Интересно ми е според Вас какво означава този сън?

# 1 003
а ти какво изпитваше, с каква емоция се събуди?

# 1 004
Интересно. Сигурно е решила да отива в следващ живот.

Общи условия

Активация на акаунт