Да си разтълкуваме съня - 12

• 62 975
  • 1 114
  •   2
Отговори
# 150
Здравейте група какво мислите дали нещо проблема не е в мен да сънувам постоянно починали роднини и приятели... в седмицата 2 нощи да не съм сънувала ..Дали нещо аз не си вредя?
Снощи сънувах един мои познат почина не отдавна ... бяхме в нашето село с още компания вървяхме по улицата и нещо правихме Боже даже не знам дали не ме държеше за ръка не помня вече страх ме е само това знам ... ужасявам се ...и малко почвам да психясвам не издържам с тези кошмари 😔😔😔 Вчера иначе се бях сетила за него.

# 151
Здравейте, преди няколко дни  сънувах сън, за който се опитвам да не мисля. Аз обяснение нямам, но ако някой ми помогне ще бъда благодарна. Сънувах бебешко тъмно синьо боди,  което беше за някакво новородено бебе, което щеше да се изписва от болница. Някаква жена провери деколтето на бодито и каза, че ще му стане. Не видях нито жената, нито бебето в съня, само ясно бебешката дрешка. Дете в реалност нямам, дори в момента съм необвързана. Възможно ли е да е някакъв показателен сън за напред във времето според вас?
Или подсъзнателно искаш дете.
Разбира се че искам. Преди повече от месец сънувах,  че купувам риба-шаран..

# 152
Здравейре, сънувах странен сън и честно казано съм леко притеснена. Сънувах че съм на преглед при лекар, там ме преглежда и казва, че несъм за нея и ме праща при друг специалист. Усетих някаква болка, даже я почувствах, все едно беше истинско. Моля ви кажете какво означава това.. Има ли място за притеснение. Благодаря

# 153
в кой орган я почувствахте?

# 154
А аз две вечери сънувам,че имам син на около 2-3 години с руса коса много светла чак сламено руса.Имаше си и име Мартин това име никога не ми е харесвало нито пък ми харесва.А не съм нито мислила нито пък имам желание или намерение за дете!

# 155
щитовидната жлеза

# 156
щитовидната жлеза
запишете си този сън в тефтера. Може и да си направите профилактчни прегледи ( за всеки случай)

# 157
  • София
Често се случва на сън да сънуваме някаква болка в определена зона и после да се окаже, че наистина въпросното място е болно. Непременно си направете изследвания на жлезата.

# 158
Pepina_n3, Елора, сънувах починалата от рак на черен дроб жена, че се видяхме с нея, говорихме...В съновника пише, че ако видиш мъртъв човек в съня като жив, това вещае коварна и упорита болест. Какво, според вас, означава този сън?
Andjelina123, сънят ти не означава никаква опасност...празен сън е...нищо не значи..

# 159
Нямам наблюдения за починали хора.
 В нета пише много неща - и хубави и лоши.

# 160
Нямам наблюдения за починали хора.
 В нета пише много неща - и хубави и лоши.
Пише, ако видиш мъртвия, за добро е. Но ако мъртвият човек ти се явява като жив - лошо е много.

# 161
Pepina_n3, Елора, сънувах починалата от рак на черен дроб жена, че се видяхме с нея, говорихме...В съновника пише, че ако видиш мъртъв човек в съня като жив, това вещае коварна и упорита болест. Какво, според вас, означава този сън?
Andjelina123, сънят ти не означава никаква опасност...празен сън е...нищо не значи..
Ние не познаваме ситуацията. Най-добре ти ще си го разтълкуваш сама. Каква роля е играла тази жена в твоя живот или живота на твои близки? Какво си изпитвала към нея? Ти познаваш ли нейните близки? По цял ден  ли мислиш ли за тая жена?
По време на съня: за какво си говорехте, ти как се чувстваше?
Записвай си сънищата, веднага щом ги сънуваш. че после все по-малко подробности помниш.

# 162
Аз пък тази нощ сънувах, че съм в коридора и с метла мета пода Grinning

# 163
  • София
За мен това означава, че ще "изметеш" проблеми или дрязги, клюки.

# 164
Pepina_n3, аз никак не се чувствах, но жената почина от рак на черен дроб..А е била свежа, хубава в съня ми, просто се усмихваше, общи приказки говорихме...

Общи условия

Активация на акаунт