Да си разтълкуваме съня - 12

• 62 967
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 165
Pepina_n3, аз никак не се чувствах, но жената почина от рак на черен дроб..А е била свежа, хубава в съня ми, просто се усмихваше, общи приказки говорихме...
Не може никак да не си се чувствала каква емоция изпитваше насън? не знам в какви отношения си била с нея, но ако просто е някаква далечна роднина/позната на семейството ти (но не пряко на теб), обади се на близките и, кажи и, че си я сънувала как се усмихва.

# 166
Сънувах, че приготвям течен шоколад.
Често сънувам, че ям шоколад или че виждам, ама не знам какво значи, не съм го навързала с някакви събития.

# 167
  • София
Не тълкувам сънища, но според мен да ядеш шоколад насън е свързано или с недостатъчно радост в ежедневието и чрез шоколада си доставяш такава насън, или обратното - прекалено много положителни емоции, които се "овеществяват" в удоволствието от шоколада. Е, и ако си на диета, пак може да сънуваш липсващия шоколад Simple Smile

# 168
Може би е недостатъчно радост.

# 169
  • София
Съжалявам Sad

# 170
Хормонът на щастието - серотонин - помага ни да живеем в хармония с несъвършения свят.
 Шоколадовите продукти имат  високо съдържание на бързи въглехидрати, доставката на триптофан до местата на синтез на серотонин се ускорява значително (това е обяснението как действа шоколадът)

Така, че, Елора,  трябва да си доставяш радост, дали чрез шоколад или чрез друго, това е посланието.

# 171
Недей така, че отиде коня у реката Joy
От няколко години съм на нввмх - либерално, но сладкото ми е ограничено.
Иначе имам натурален шоколад и си хапвам по някое блокче, но не ми е зор да ям шоколад както преди.

# 172
ее, има и др. начини да си доставиш радост, не е само храната Simple Smile Grinning

# 173
Сънувах починалия си баща. Усмихна ми се радостно, че ме вижда, но веднага след това се разплака без глас.

# 174
Днес ми предложиха работа. Много съм щастлива. Не знам дали шоколада има общо, но помните ли сънят в който писах, че ревах много? Grinning

# 175
Здравейте! Баба ми почина преди няколко години и тези дни сънувах че ми се кара, но не помня за какво точно. Какво може да означава?

# 176
Здравейте! Баба ми почина преди няколко години и тези дни сънувах че ми се кара, но не помня за какво точно. Какво може да означава?
не познавам баба ти, но вероятно да си направила нещо погрешно. Мисли какви стъпки си предприемала напоследък - примерно оженила си се за неподходящ човек, започнала си нова работа, която не е за теб, или някоя дреболия. И точно в разрез с разбиранията на баба ти! Припомни си на какво тя държеше. Има ли нещо, което тя не би харесала, ако те види сега?

# 177
Благодаря за отговора! Честно казано не се сещам за нещо, което може да я е ядосало. Тя беше човек като мед, винаги много подкрепяща. Даже като се замисля, не се сещам за случай, в който приживе да ми се е скарала или на мен, или на някой друг.
Не знам защо, но някак си свързвам съня с това че много се притеснявам за бъдещо събитие и може би ми се кара, за да спра да го мисля.
Снощи пак я сънувах... Искаше ми маски.
Довечера мисля да й запаля една свещичка.

# 178
Тази нощ сънувах ,че търкам (мия) гърба на моя мъж ,не съм сигурна дали беше той .Може ли да ми кажете какво значи

# 179
Благодаря за отговора! Честно казано не се сещам за нещо, което може да я е ядосало. Тя беше човек като мед, винаги много подкрепяща. Даже като се замисля, не се сещам за случай, в който приживе да ми се е скарала или на мен, или на някой друг.
Не знам защо, но някак си свързвам съня с това че много се притеснявам за бъдещо събитие и може би ми се кара, за да спра да го мисля.
Снощи пак я сънувах... Искаше ми маски.
Довечера мисля да й запаля една свещичка.
А може и да не е съгласна с това бъдещо събитие. Може да не е добре за теб и да трябва да го предотвратиш.
или
А може и подсъзнанието ти да е 'потърсило'  баба ти, която винаги те подкрепя. Ти в случая имаш нужда някой да те насърчи. Някак си, за да си докажеш, че си права.  Може и да иска да ти каже да не се тревожиш просто,
Ти по-добре я познаваш, какво би казала баба ти за това събитие?

Общи условия

Активация на акаунт