Да си разтълкуваме съня - 12

• 62 818
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 330
Аз наскоро сънувах, че съм бременна с близнаци. Малко след това + тест, и месец по-късно, че имаме кошара отрупана с бебешки дрехи в синьо. Имаме затруднения в появата на нов член в семейството. И една загуба. Някой има ли идея какво значат?

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 16:38 от Минзухар.12

# 331
  • Крайбрежен район
Аз сънувах, че правя спонтанен аборт в трети месец. Имах силни болки, бях цялата в кръв и усетих как бебето си отива от мен. Толкова силна тъга изпитах, че като се събудих това горчиво чувство остана, като нещо, което сякаш наистина съм преживяла. После сънувах, че съм сред много жени - всички бременни. Аз се хванах за корема, погледнах към него и видях, че не съм бременна.
Не правим опити. И никога не съм правила аборт. Какво може да значи това?

# 332
Аз наскоро сънувах, че съм бременна с близнаци. Малко след това + тест, и месец по-късно, че имаме кошара отрупана с бебешки дрехи в синьо. Имаме затруднения в появата на нов член в семейството. И една загуба.

Малко след като разбрах, че съм бременна,  сънувах че съм облякла синя рокля, няколко седмици по-късно се видя, че е момче! Надявам висчко да е наред при вас и да изкарате една безпроблемна бременност! ☺

# 333
Благодаря, но аз все още не съм бременна. Надявам се сънищата ми да подсказват, че скоро ще се случи. 🙂
Аз наскоро сънувах, че съм бременна с близнаци. Малко след това + тест, и месец по-късно, че имаме кошара отрупана с бебешки дрехи в синьо. Имаме затруднения в появата на нов член в семейството. И една загуба.

Малко след като разбрах, че съм бременна,  сънувах че съм облякла синя рокля, няколко седмици по-късно се видя, че е момче! Надявам висчко да е наред при вас и да изкарате една безпроблемна бременност! ☺

# 334
Съжалявам, не съм Ви разбрала! Пожелавам Ви от сърце, скоро желанието Ви да се изпълни! 🙏

# 335
Минзухар,аз също често сънувам бебета за които се грижа,но не са мои.Може би защото ги искаме много🥰Последно сънувах две мои приятелки които си говорят и казват есента ще се роди!Аз ги питах кой ще ражда ,но не разбрах.После пък че купувам влакче и питах пак за кой купуваме,но отново не разбрах.Те говореха нещо ,но не ги разбрах!

# 336
Аз наскоро сънувах, че съм бременна с близнаци. Малко след това + тест, и месец по-късно, че имаме кошара отрупана с бебешки дрехи в синьо. Имаме затруднения в появата на нов член в семейството. И една загуба. Някой има ли идея какво значат?

Чела съм, че близнаци е нещо много хубаво да сънуваш.
Колко е вярно, не знам.
Сега вече нюансите са важни.
Нещо ново те чака според мен.
Въпреки, че бременност се смята за някакви затруднения.
Аз наскоро пък сънувах, че лекарка и то негърка ми казва, че съм бременна и гледах ошашавено. В същия сън имаше и военни действия, ама аз умело ги странях.
После стана това с Украйна, а преди това се разболях от коронка.
Нюансите, чувствата са важни.
Преди време имах драми някакви, но сънувах, че раждам дете и се чудех какво ще правя сега с него.
Това беше преди 3 години. Нито тогава, нито сега планирам да раждам.
Четох в нета, всякакви тълкувания.
Но едно ми направи впечатление, че всъщност означава ново начало, някакъв нов живот.
Така и стана де. Имаше промяна. Към онзи момент си беше за добро.
В съня също така и плачех и страдах,  че съм родила.

# 337
Елора Благодаря ти. 🌸☘️🌷

# 338
На по-стари питания виждам, че някои уточняват, че сън, който са сънували петък срещу събота, има по-особено значение, какво се има предвид?

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 09:51 от Ivaylag

# 339
за мен няма значение

# 340
Знам че има определени дати,но за дни мисля няма толкова голямо значение!
Метания  твоя сън го тълкувам ,като промяна която ти предстои!Може да си пред дилема по даден въпрос-работа или семейство !Страх те е дали ще вземеш правилното решение!

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 18:16 от tornado790

# 341
Здравейте! Моя приятелка е сънувала следния сън: някаква непозната жена, която е искала да я убие, а тя за да се защити е взела нож и с огромен гняв я наръгала и убила.

# 342
Здравейте! Моя приятелка е сънувала следния сън: някаква непозната жена, която е искала да я убие, а тя за да се защити е взела нож и с огромен гняв я наръгала и убила.

Ами конфликти някакви предстоят. Но може и да ги реши успешно.

# 343
Здравейте сънувах земетресение , нямаше големи разрушение , просто всичко започна мн да се клати и аз легнах на земята .Сравнителни бързо приключи .Тъй като живея до морето си помислих , че може сега да има големи вълни , имаше такива но не бяха големи даже имаше хора на плажа .

# 344
Вчера на площадката жена (майка) се обърна на два пъти към момиченцето си на 6-7г със Сеньорита. Дали това ѝ беше името много се чудех.

Общи условия

Активация на акаунт