Да си разтълкуваме съня - 12

• 62 815
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 345
Вчера на площадката жена (майка) се обърна на два пъти към момиченцето си на 6-7г със Сеньорита. Дали това ѝ беше името много се чудех.
Страхотен сън!

# 346
Вчера на площадката жена (майка) се обърна на два пъти към момиченцето си на 6-7г със Сеньорита. Дали това ѝ беше името много се чудех.
Страхотен сън!
Извинете, следя темата, но отговорът беше за друга, не знам как съм писала в тази Simple Smile

# 347
  • София
Здравейте,
Сънувах, че сме на вечеря с колеги, и аз сядам на стола и чупя (буквално) един фтоапарат на две, след което прибирам всички части. Крия, че го счупвам, защото се засрамих.
Навсякъде срещам, че това значело сблъсък с лъжа - не разбирам, ако е така, аз ли ще лъжа, мен ли.....

# 348
Здравейте снощи сънувах отровна змия и ме ухапа леко за крака ,някои в съня ми каза, че била отровна и ще умра 😒

# 349
Здравейте снощи сънувах отровна змия и ме ухапа леко за крака ,някои в съня ми каза, че била отровна и ще умра 😒

Да не си гледала снощи “Анаконда”, по ТВ го даваха 😀 извинявай, гледах го, сетих се като прочетох и се пошегувах 😀

Змията знам, че е свързана с враговете, може би трябва да се пазиш от такива щом не си успяла да я убиеш например.

# 350
Змията е враг ,но щом те е ухапала явно някой ти подлива вода.Пази се на работното място!

# 351
Сънувах че откъснах една единствена маргаритка, нямаше дряги около нея

# 352
  • Terra incognita
Здравейте. По принцип не обичам да сънувам и не го искам, но често ми се случва.
Бих искала да разкажа за един сън, който сънувах през последната си бременност и да ми кажете дали действително е означавал нещо, или е просто плод на подсъзнанието.
Към 6-7 месец сънувах, че влизам в една хлебопекарна и искам да купя хляб/ пита. Също и бутилка олио. Подадох 50лв на жената (тази жена я познавам, тъй като живеем на една улица), а тя ми каза -"няма да ми го плащаш, обаче ще кръстиш детето Х). Честно казано не обърнах внимание, тъй като вече бяхме избрсли име. А това, същото име от съня, бях обсъждала с близка приятелка, тъй като около термина ми е нейната рождена дата на еьин християнски празник. Мина се време и без никой да очаква аз започнах да раждам 20 дни по- рано, точно на прага на рождения ден на приятелката ми, на християнския празник, на който празнува името, споменато в съня. Родих малко след полунощ и все пак реших да посшушам вътрешния си глас и кръстих детето както ми беше казано в съня и така има и рожден ден и имен ден в едно.
После се усетих, че имам прадядо с това име.

Последна редакция: нд, 27 мар 2022, 22:53 от VickyTaylor

# 353
Самият факт, че си си запомнила съня до раждането, значи, че е бил важен за теб.
А може и детето 'нарочно' да се е родило по-рано (няма нищо случайно), за да е сигурно, че ти ще избереш името Х. И това че си движила в това време точно с тази Приятелка, също. Сега срещаш ли се с нея?
Изучи си родословното дърво. Може да откриеш още съвпадения -  не само като съвпадение на името на някой дядо, но и на датата. Всеки род има някои важни числа на деня от дати (или месеци).

# 354
  • Крайбрежен район
Това е много интересно.
Аз преди години сънувах, че една жена ме спира на пътя и ми казва кой месец ще забременея. Каза ми "Не казвам коя е годината, но това е месеца ти на забременяване. Ще бъде момиче". И аз много се изненадах, защото все се виждах като мъжка майка. А наскоро около един християнски празник сънувах, че раждам момиче и името му (празнува на същия този ден). Сънувах и датата на която раждам. Много беше странно. Не знам дали е пророчески или има някакво друго значение.

# 355
  • Terra incognita
Ще разуча за дядото. Чувала съм баба ми да казва "трябваше да кръстя майка ти Х", точно на този дядо.
С приятелката си съм близка вече много години. За съжаление живеем далеч, но поддържаме връзка. С нея също имаме доста съвпадения. Оказа се, че нейният термин е бил за рождената дата на първото ми дете, но тя се ражда попти месец по- рано на датата на второто ми дете.
Нейното дете е родено около термина, когато е трябвало да се родя аз. И двете сме родени на едно число, но в рсзличен месец.Такива неща.

# 356
Оказа се, че нейният термин е бил за рождената дата на първото ми дете, но тя се ражда почти месец по- рано на датата на второто ми дете.
Нейното дете е родено около термина, когато е трябвало да се родя аз. И двете сме родени на едно число, но в рсзличен месец.Такива неща.
о, това с термините и ражданията мн сложно, кой кога се ражда (особено "Тя СЕ  ражда месец по-рано от датата на второто ти дете" - кой - Приятелката ли? Или детето на приятелката) Simple Smile

# 357
  • Terra incognita
Приятелката, да. Ражда се месец по- рано на датата на второто ми дете. Но терминът, когато е трябвало да се роди е на деня на първото ми дете.
Да, малко объркано стана, обаче сме се оплели яко с тези дати 😅

# 358
термините не ги гледай, важни са датите и час на раждане, и мястото.

# 359
2-3 пъти за месец сънувах, че съм жадна и пия вода.
Някакви идеи какво би могло да значи?

Общи условия

Активация на акаунт