Да си разтълкуваме съня - 12

• 62 801
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 360
Елора - Въпреки, че бременност се смята за някакви затруднения, тук удари точно в десятката.. Мъжа ми се разболя от ковид и този месец пропускаме опитите. Вечерта пък преди да ми каже сънувах 2 съня които запомних много добре.
Първият беше, че раждам секцио, бебето се ражда здраво, момиченце казваше се Катерина. Имаше много доктори покрай мен, както и АГто при който ходя в момента, който ѝ изражда също.
После сънувах гроба на баба и дядо, и че съм при тях. Баба прави 7 години през април.
На другия ден се, чух с другата ми баба и ми каза, че е сънувала нещо подобно. Сънувала е кално бебе, цялото окаляно до уши и го викаш, викала да го измие ама то така и не отишло.
Все си мисля, че има някаква връзка всичко това.. И деня ми тръгна целия на криво и нагоре с главата. 😩
Аз наскоро сънувах, че съм бременна с близнаци. Малко след това + тест, и месец по-късно, че имаме кошара отрупана с бебешки дрехи в синьо. Имаме затруднения в появата на нов член в семейството. И една загуба. Някой има ли идея какво значат?

Чела съм, че близнаци е нещо много хубаво да сънуваш.
Колко е вярно, не знам.
Сега вече нюансите са важни.
Нещо ново те чака според мен.
Въпреки, че бременност се смята за някакви затруднения.
Аз наскоро пък сънувах, че лекарка и то негърка ми казва, че съм бременна и гледах ошашавено. В същия сън имаше и военни действия, ама аз умело ги странях.
После стана това с Украйна, а преди това се разболях от коронка.
Нюансите, чувствата са важни.
Преди време имах драми някакви, но сънувах, че раждам дете и се чудех какво ще правя сега с него.
Това беше преди 3 години. Нито тогава, нито сега планирам да раждам.
Четох в нета, всякакви тълкувания.
Но едно ми направи впечатление, че всъщност означава ново начало, някакъв нов живот.
Така и стана де. Имаше промяна. Към онзи момент си беше за добро.
В съня също така и плачех и страдах,  че съм родила.

# 361
Е, познала съм.
Виж сега, за някой символи в сънищата имам наблюдения, други не ги знам.
Примерно това за гроба не знам какво е.
Виж кал е на болест някаква.
Но като цяло има някаква истина в съновниците, ама има и много глупости. И не трябва човек да им вярва.
Просто всеки трябва да си наблюдава сънищата и после какво му се случва.
Тя баба ти е сънувала кал. Може би някаква болест за нея се отнася или близък.
То и на мен ми се е случвало кал като сънувам или болест или нещо се ядосвам.
Но като цяло бебета и деца в сънищата за мен не са хубав знак.

Ето сега за тая жажда дето я сънувам три пъти и пия вода,  не знам какво да мисля.

# 362
Мама е болна. И аз съм труден период в момента и нервите ми не издържат. Вече ме е страх да заспя и да не сънувам поредния гаден сън.... Май ще започна да си водя записки, аз съм с доста силна интуиция по принцип, но чак да тълкувам сънища не ме бива. Добре, че ви има вас. Дано лошия период мине.. 💖

# 363
Да знаеш, че стрес, лоши мисли също може да причинят лоши сънища, които всъщност нищо да не означават.
Затова сънищата, когато сме в кондиция са по от значение.
А не да се притесняваш за мъж, баба, дядо, мама, да сънуваш някакви неща и да мислиш най-лошото.
Аз записки си водя от много време, ама много.
Затова имам и наблюдения за някои неща.
И не става въпрос за гадаене и тълкуване, а за правене на заключения на база сън и реалност.
Понякога дори един символ за теб може да значи едно нещо, за друг друго.
Но като цяло нещата са еднакви.

# 364
  • Бургас
Пък аз си мисля дали наистина не си била жадна и затова да си го сънувала?
Ако не е това, най-подхожда тълкуванието, че имаш нужда от нещо и ще го получиш. Тъй както си утолила жаждата си.
И понеже съм на вълна́ болести, като те прочетох преди два ча́са, първо си помислих дали нямаш близък диабетик, да ти измери кръвната захар.

# 365
Може и така да е. Но двата пъти не бях жадна като се събудих.
Виж последния път да. Поглезих се с дюнерче. А от него винаги ожаднявам.
За кз съм си екстра. Аз съм с ир, бях 115, сега съм 67 и си задържам. Внимавам какво ям.
Няма как да ми е кз проблем, пък и имам глюкомер.
А дано да получа това дето ми трябва.
Ама не знам какво е. Жена съм. Искам всичко  Grinning

# 366
  • Бургас
Пари, мъже, коли, екскурзии 😄
Сънувай ме тая нощ, че и аз пия вода с теб 🤣 И ще си махаме после от круизните кораби 😄

# 367
Да знаеш, че стрес, лоши мисли също може да причинят лоши сънища, които всъщност нищо да не означават.
а също и мобилни устройства - трябва да се изключват, или да са далече от спящите. Проветрявайте.
Има хора, които се приспиват като си пускат нещо по мобилния, слушалка в ухото...

# 368
И това е така.
Ама аз с мобилния се събуждам. На метър от мен е.

# 369
а също и мобилни устройства - трябва да се изключват, или да са далече от спящите. Проветрявайте.
Има хора, които се приспиват като си пускат нещо по мобилния, слушалка в ухото...
Аз в момент на стрес спирам да сънувам.Мисля,че бях споделила как преди да почине съпругът ми имах сънища които подсказваха,че ще се случи нещо.В момента в който влезе в болница,колкото и да исках да сънувам нещо свързано с него и дали ще се оправи така и не ставаше дори не помнех сънищата си.
А онази вечер сънувах следното и не знам как да си го обясня.Сънувах,че съм в един автобус и виждам как един мъж взима калашник и стреля във въздуха.Намеренията му са просто бабитски,но в блока/къща на последния етаж е баща ни и както си мисля,че ще пострада от заблуден куршум така и се подпалва точно нашият апартамент.Аз излизам от автобуса и прескачам оградата искам да се кача по стълбите,но ме спират.А те едни дървени като нищо ще се подпалят.Отдръпвам се настрани,но изпитвам безумен страх за татко.Пламъците вече са застрашителни и няма шанс да е оцелял.Извеждат от апартамента бебе,но не и него аз плача и не мога да приема,че татко е мъртъв.Виках,крещях изпитвах дори по силна болка от реалната му смърт.Голямата ми сестра се появи и започна да се ядосва на хората,че не са го спасили и да казваш,че това бебе не е наше.А аз пък освен силната мъка по татко бях доволна,че са спасили това дете!
Само да вметна,че изобщо не гледам или чета новини нито да Ковида нито за войната сега знам я ама толкова.

# 370
Снощи сънувах непозната жена,която се държеше много близка с мен .И ми опипа корема в съня и ми каза,че съм бременна!Някъде отидохме заедно ,но не си спомням къде и защо.?Аз и казвах не съм бременна а тя беше сигурна.Според вас как мога да го изтълкувам?

# 371
Здравейте! За първи път пиша в темата и ще ви помоля за мнения! Преди малко се събудих от ужасен според мен сън... Сънувах, че съм тръгнала да заминавам в чужбина и съм на летището... В същото време сънувам баща ми с малка чанта с багаж (в която чанта има само сладки неща, а той много обича) да чака на автогарата и той да заминава.. Но така го сънувам все едно летището и гарата са едно до друго. Като го попитах учудена къде отива той каза че отива в Англия да работи, но да не казвам на майка ми и автобуса му бил в 9... След малко все едно тичам по етажите за билети, връщам се при баща ми, но не го пускам да тръгне и ревем и двамата, викам му хайде да се прибираме и двамата, няма да ходим никъде... Така се събудих... Много съм притиснена за него, той не е стар на 57г., няма сериозни заболявания, но напоследък е много изнервен, откакто не е на работа и не знам какво да мисля... Но с това заминаване и багаж... 🤐😭😥😢 Сънувал ли е някой подобен сън и как да го ттлкувам

# 372
Здравейте, сънувах че малка черна котка ми пресече пътя при което аз започнах да се въртя за да не ме хване лош късмет, прочетох противоречиви мнения, моля ви за тълкование.

# 373
Здравейте! За първи път пиша в темата и ще ви помоля за мнения! Преди малко се събудих от ужасен според мен сън... Сънувах, че съм тръгнала да заминавам в чужбина и съм на летището... В същото време сънувам баща ми с малка чанта с багаж (в която чанта има само сладки неща, а той много обича) да чака на автогарата и той да заминава.. Но така го сънувам все едно летището и гарата са едно до друго. Като го попитах учудена къде отива той каза че отива в Англия да работи, но да не казвам на майка ми и автобуса му бил в 9... След малко все едно тичам по етажите за билети, връщам се при баща ми, но не го пускам да тръгне и ревем и двамата, викам му хайде да се прибираме и двамата, няма да ходим никъде... Така се събудих... Много съм притиснена за него, той не е стар на 57г., няма сериозни заболявания, но напоследък е много изнервен, откакто не е на работа и не знам какво да мисля... Но с това заминаване и багаж... 🤐😭😥😢 Сънувал ли е някой подобен сън и как да го ттлкувам
а за теб защо е такава голяма трагедия, ако той работи другаде? Ако ти  каже, 'заминавам за Лондон', наистина ли би ревала?

# 374
Според мен съня няма никакво тълкование. По-скоро е на психическо ниво. Може би и ти се притесняваш, че не работи и не може да си намери работа и подсъзнанието ти си казва, че работа на тази възраст само в чужбина, която за тебе е Англия, за друг може и Таджикистан да е. Та един вид в съня си си изразила страховете си. Не е "пророчески"сън.

Общи условия

Активация на акаунт