Да си разтълкуваме съня - 12

• 62 801
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 375
Ами не точно самия сън... Аз реално в живота се чудя дали да замина за чужбина по ред причини.. Той (баща ми) от доста време е без работа и е много изнервен, само ние с майка ми имаме накви приходи, не че не се справяме, но той не е същия, а беше душа човек.. От друга страна от известно време тичам с него по лекари заради един проблем, уж не откриват сериозно заболяване, а проблема май се задълбочава, въпреки лечението... Мъжки проблем е и му е трудно явно да ми каже всичко... Това за нас общо взето и защо съм притиснена.. Относно съня... Заминаване с багаж май не е на добре... Описанието на съня го виждах съвсем ясно, дори като се събудих ми се решеве, все едно се сбогуваме, аз му казвам да не ходим никъде и да се прибираме, но плачем и така... Мисля че ми се присъни след това, оффф но беше много ясно, както самия сън... Но една починала на скоро комшийка да седи все едно на гарата, на която чакаме с баща ми... Много се уплаших... Ами дано нищо лошо да не значи, а просто някакво мое подсъзнание... Исках само да ми споделите мнения за съня с пътуване, багаж, сълзи, сбогуване все едно... Не знам... Бъдете здрави и дано само хубави неща ни предстоят...

# 376
  • Бургас
Дано да го прочетеш...
Комшийката чака някого. Ти искаш всичко да свърши, да "хванеш гората", да се окаже, че проблемите не ги е имало и ги няма. Кой чака комшийката - не знам, но не сте ти и баща ти. Може да тъгува по някого. Виж питай какво е обичала да хапва и подай на някого, наречи го да се успокои душата и́ и да е светъл и добър пътя и́. С баща ти добре ще се развият нещата. Така ще ти олекне отведнъж!

# 377
  • Tenerife
Заемам се да ви изчета в тази така любима моя тема- сънищата. Blush
Няма нощ, в която да не сънувам. Често помня какво е било, често си записвам сънищата, а когато не помня много ме е яд. Много мои сънища се сбъдват. Особено лошите неща. Рядко търся обяснение в съновниците, защото при мен сбъдването е най- често буквално, а дали да погледна за тълкуване на дадено нещо сама си усещам.
Сънувах една нощ много и големи натрошени стъкла- бели и сини, по паркинга пред блока ни. Докато се чудех през деня какво ли ще е пък това, разбрахме за конфликта в Украйна. Worried
Когато сънувам кръв или човек с името Николай, винаги научавам в реалността някоя истина.
Сънувам ли се бременна, имам големи тревоги след това.
Не се оплаквам, че сънувам починалите си любими хора. Така имам връзка с тях.
Сънищата са моят друг и дори по- хубав свят. Blush

# 378
Ти искаш всичко да свърши, да "хванеш гората", да се окаже, че проблемите не ги е имало и ги няма.
+1
и аз така мисля, явно гарата е мястото за бягане от проблема.

# 379
Да сънуваш, че плачеш насън, не значи ли, че ще се радваш наяве?

Аз като сънувах счупени стъкла близо до работното ми място, имах дертове там, изнасяха ги оттам навън, дано са си отишли дертовете...

# 380
Да Sanea, това значи. Щастие насън. Или възможно облекчение от дадена ситуация.
Понякога обаче като съм плакала е просто израз на емоции, не е ставало нещо кой знае колко радостно.
Виж смях да сънуваш е лошо вече.

# 381
  • в сърцата на децата <3
Виж смях да сънуваш е лошо вече.
При мен - не. Винаги ми се случва нещо прекрасно когато се смея насън.

Пък да ви развеселя малко със снощния ми сън - с нищо впечатлителен по принцип, просто запълване на съзнанието докато спя... До момента, в който в тоя сън става дума за една песен, която искам да пусна на един от присъстващите. И започвам да си ровя в телефона, опитвам да я намеря в youtube, но все излизат други варианти. И съвсем ясно си спомням как казвам на тоя човек "Такова нещо до сега само насън ми се е случвало" 😂😂😂 След което се замислих "сънувам ли?", реших, че не и сънят си продължи по реда си.

Днес се сетих по някое време за този сън, пробвах си youtube - излиза си песента 😂 И да ви кажа - хем е готино да има човек толкова реалистични сънища, хем после е ужасно докато установиш дали е реален спомен или не...

# 382
Радвам се, че за теб е така.
Аз затова казвам, че всеки трябва сам да си тълкува сънищата.
Много неща за един значат едно, за друг - друго.

# 383
  • Бургас
В една от книгите на Наина Владимирова пише, че сънят значи най-вече това, което си почувствал веднага след като се събудиш. Ако се чувстваш щастлив, значи е добър съня и обратно, независимо от това какви са били знаците в съня.

# 384
Има ли нейните книги из нета?

# 385
  • Бургас
Не съм намирала за теглене. В хартиен вариант се намират някои по антикварните книжарници. Чисто нови, от обикновена (или както се казва там) книжарница се намират нейни книги, които са от типа "събрано най-доброто", които за мен са с ниска стойност - имам две. А три от книгите и́ са направо безценни! -->  "Аз, гадателката", "Магия, гадаене, съдба" и "Уроци по гадане". Има ги по антикварните книжарници, но третата е без картите. А картите са важни! Виждала съм обява, че се продава чисто нова, но като питах за картите, се оказа, че не е нова и тях ги няма.
Аз имах 4-5 от книгите и́ (извън онези двете, за които споменах), но мухлясаха в студентската ми квартира и ги хвърлих. И сега ме е яд, защото и записки си бях водила в тях. Добре, че си пазя индийските карти от "Уроци по гадаене"! Другите могат да се купят или нарисуват, както направих аз.
Многословна съм, защото съм голям почитател на Наина Владимирова! Simple Smile

# 386
Здравейте! Какво означава да сънуваш, че имаш нов дом и миеш банята? 😀

# 387
Здравейте група не мислех да разказвам съня си ,но го мисля цял ден за това реших да разкажа.
Сънувах се ходя по една тъмна улица и някои ме гони или преследва ,даже май валеше, скрих се до една стена беше тъмно и въпросния (жена) ме настигаше чух детето да ме вика мамо мамо обърнах се и ме гледаше уплашено ,след това се събудих.
Почувствах ,че съм оставила детето си и не съм го скрила с мен ,а него все едно го беше страх за мен.
Моля кажете

Последна редакция: пн, 04 апр 2022, 22:16 от Happy mom😊

# 388
  • Бургас
Според мен сънят ти показва страховете на майката, които се раждат с детето. Страхуваме се от неща, които може би никога няма да се случат. Мисля, че сънят ти не показва какво ще се случи, а какво е в душичката ти - силна майчина обич и тревога дали всичко винаги ще бъде наред.

# 389
Според мен сънят ти показва страховете на майката, които се раждат с детето. Страхуваме се от неща, които може би никога няма да се случат. Мисля, че сънят ти не показва какво ще се случи, а какво е в душичката ти - силна майчина обич и тревога дали всичко винаги ще бъде наред.

Много сте права🍀❤️

Общи условия

Активация на акаунт