Да си разтълкуваме съня - 12

• 62 786
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 390
Не съм намирала за теглене. В хартиен вариант се намират някои по антикварните книжарници. Чисто нови, от обикновена (или както се казва там) книжарница се намират нейни книги, които са от типа "събрано най-доброто", които за мен са с ниска стойност - имам две. А три от книгите и́ са направо безценни! -->  "Аз, гадателката", "Магия, гадаене, съдба" и "Уроци по гадане". Има ги по антикварните книжарници, но третата е без картите. А картите са важни! Виждала съм обява, че се продава чисто нова, но като питах за картите, се оказа, че не е нова и тях ги няма.
Аз имах 4-5 от книгите и́ (извън онези двете, за които споменах), но мухлясаха в студентската ми квартира и ги хвърлих. И сега ме е яд, защото и записки си бях водила в тях. Добре, че си пазя индийските карти от "Уроци по гадаене"! Другите могат да се купят или нарисуват, както направих аз.
Многословна съм, защото съм голям почитател на Наина Владимирова! Simple Smile

Абе имах преди време някаква нейна на компютъра, но не ми направи кой знае какво впечатление.
Ама сега потърсих и открих, че имам някакви нейни на компютъра.

Ама хич не съм стигнала до там.
Маниак съм да колекционирам книги на компютъра. И често си ги архивирам.
Имам за пет живота от какви ли не жанрове.
Май съм мятала око от любопитство там на начини за гадаен, ама нещо не се справих и не ми допаднаха особено.

Тия дни попаднах на един стар съновник
Артемидор Далдиански - Съногадания
Направо антика и си я открих за 5 лв. на Славейков. Ще ходя тия дни да си я взема.

http://occultroom.blogspot.com/2015/06/blog-post_24.html

# 391
  • София
Сънувах, че съм с баща ми (починал), в една стая и около нас златен прашец, дъщеря ми в коридора, нещо се смееше баща ми. В следващия сън съм в театър, пълен, дори кучето ми е там, сцената осветена. Веднага след това съм на гости, а после говоря с някакъв стар съученик, дето  никакви връзки не поддържаме и не го харесвах.
От този сън ми се наби златото и театъра. Те са по-скоро отделни сънища…. Отново нищо нормално не виждам.

# 392
Животът е театър.

# 393
  • София
Да ви видим с тълкуването!

Сънувам, че някакъв камион се блъска в стаята /в смисъл, че се набива фронтално в нея/, в която съм и тъй като живея височко, следващата сцена е как падам с гръб към повърхността на Земята, усещам как дребни частици под формата на някакви отломки от стъкло или и аз не знам какво се посипват по мен или просто падам през тях. Когато падането приключва, ставам и се оглеждам в някакво огледало, незнайно как появило се там, където очаквам да има развалини да речем.

Не звучи много оптимистично /за реалистично забравяме макар сценаристите да са се постарали донякъде - камион се забива в стая, оригинално намираща се на четвъртия етаж в сграда - егати и камиона!/, но пък знам ли?

# 394
  • Бургас
Ами да. С гръм и трясък някакви гадории ще се случат в живота ти. И най-неочаквано ще се влюбиш, макар че изобщо няма да ти е до това.

# 395
Мислиш, че огледалото означава влюбване ли?
Много пъти съм сънувала огледало. Нямам спомен след това да съм се влюбвала.
Иначе като цяло аз влюбя ли се - значи ще си патя и страдам.

# 396
  • Бургас
Така мисля, Елора. Ама може и да не е така. Например казват, че да сънуваш хляб било много хубаво. Аз като сънувам хляб, знам че още в деня след съня ще се скарам с майка ми. Разбираш... от детството наблюдения, та до ден днешен. Баба ми пък казваше, че не ползва съновник. Някак знаеше какво значат сънищата. Аз сякаш искам да  приличам на нея и тълкувам според усещанията си.

# 397
Здравейте сънувах много странен сън.
Бях е кораб и имаше страшно много големи вълни ,беше ужасно по едно време една жена ни заключи в кораба и погледна страшно към морето идваше огромна вълна ,аз бях с един мъж и се обичахме (не знам дали беше моя мъж не помня) държахме се за ръка уплашени ,вълната заля целия кораб всичко се обърна имаше един мъж който си удари главата в прозореца и имаше кръв .. след това се озовавх с майка ми на една улица и си говорихме за случилото се ,оказа се че било филм питах я дали 2та влюбени са оцелели (които бяхме ние) и тя каза НЕ били хванати ръка за ръка,минахме през един мост и в една кабина светна нещо като огън и се събудих
Супер странния сън дали може някои да ми каже какво е всичко това

# 398
Била е нощ на странни сънища, аз от няколко дни сънувам. Снощи бях в сградата на началното ми училище, имаше някакъв уличен телефон на стената. Една възрастна жена ме помоли да й помогна с нещо, не помня какво, техническо, и на уличния телефон натисках нещо, и казах, това е, каквото можах направих, това беше първата ми счетоводителска справка (?!)(в реалния живот запусах магистратура финанси). И тогава баща ми се появи (той почина преди 12 години), прегърна ме и ме вдигна на ръце, и каза, че е много горд с мен, и ме държа така много време, и една неописуема радост изпитвах. В следващия момент уличният телвфон звънна, и говорих с една колежка от университета от преди много години, и се оказа, че съм сънувала сън в съня това с баща ми, и се събудих.
А онази вечер сънувах, че съм заминала за Австралия, беше много истинско, бях там…

Последна редакция: сб, 09 апр 2022, 21:11 от Анонимен

# 399
  • Крайбрежен район
Аз сънувах, че котката ми е глътнала кламер. Видях, че не му е добре, грабнах го и го занесох бързо на лекар. Ветеринария каза "Глътнал е нещо желязно. Трябва да го оперираме спешно. Иначе ще умре". Аз стоях и чаках на една пейка. Беше страшна агония. Ревях със глас. Доктора излезе и каза "Операцията мина успешно. Извадихме предмета". И ми подаде голям железен кламер. Аз се прибрах вкъщи и започнах да крещя истерично на хората там "Да не съм видяла повече кламери в къщата ми, иначе ще изхвърля всичките ви неща на боклука".

Много странен сън. Изпитвах едновременно тъга, уплаха, агония, гняв. Какво ли значи?

# 400
Здравейте, тази вечер сънувах непознат мъртвец в ковчег но не ме беше стах, а бях спокойна и се бяхме събрали много хора, които също не познавам. Носих чаши като дар. Какво означава този сън?

# 401
Здравейте! Искам да споделя едно мое впечатление и да разбера дали само при мен е било така. Последните няколко дни сънувам сънища, някои от тях буквално се сбъднат, интересното беше, че в съответния ден когато сънищата буквално се сбъдваха пишеше, че в този ден сънят нищо не значи. Та би ми било интересно да разбера дали и на някои от вас се е случило. ☺

# 402
Имала съм такива случай, не са се сбъдва ли веднага а след многооо време. ☺️
Здравейте! Искам да споделя едно мое впечатление и да разбера дали само при мен е било така. Последните няколко дни сънувам сънища, някои от тях буквално се сбъднат, интересното беше, че в съответния ден когато сънищата буквално се сбъдваха пишеше, че в този ден сънят нищо не значи. Та би ми било интересно да разбера дали и на някои от вас се е случило. ☺

# 403
Уау, значи спряла съм новините и съм на съвсем други вълни. Обаче снощи сънувам Зеленски, имаше битка и спечелиха войната. После някой каза, че нещата са се случили в полза на България. Зеленски имаше някакво копче на главата за дистанционно управление. Иди разбери. Напоследък само оптимистични сънища имам, въпреки че през деня съм потисната, сънувам приятели, любими, празници, рози…

# 404
Здравейте, снощи сънувах как бягам с тълпа от непознати хора. Небето стана черно, имаше голяма буря, светкавици (мен по принцип ме е страх). Криехме се в нещо като дупка, беше много тясна и само се виждаше небето. Имате ли идея какво значи, някакво предупреждение ли е? В съня си аз треперех.

Общи условия

Активация на акаунт