Да си разтълкуваме съня - 12

• 62 895
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, какво значи да сънуваш, че сънуваш?

Сънувах, че спя и ми се присънва баба ми, която почина преди 6 месеца и в съня си говорим как ми казва, че някакво момиче е готово да стане майка на дете от мъжа ми и аз казвам защо аз ще му родя дете и тя казва "ама ти не можеш, ти си ялова"" и после не си спомням и се събудих.

Да уточня,че не съм семейна или с приятел, много съм далеч от това и в момента работата ми е живота ми. Имам здравословни проблеми ,които по принцип се свързват с проблемно забременяване,но като цяло темата ми е далечна

Благодаря

Последна редакция: пн, 05 сеп 2022, 05:02 от popai_00

# 616
Да сънуваш, че сънуваш означава, че ти сама си предизвикала съня. Било то от натрапчиви мисли за това, тревога, съмнения. Дори и според теб да не си обръщала внимание, напълно е възможно подсъзнателно да манифестираш тези мисли. По-леко го карай, наслади се на моментите, фокусирай се за сега над неща, които наистина ти доставят удоволствие.

Това, което баба ти е казала според мен е твоето собствено съмнение, ако не познаваш момичето, потискаш сама себе си.

# 617
Здравейте , сънувах че съм в много напреднала бременност. Какво означава това?

# 618
Да сънуваш, че сънуваш означава, че ти сама си предизвикала съня. Било то от натрапчиви мисли за това, тревога, съмнения. Дори и според теб да не си обръщала внимание, напълно е възможно подсъзнателно да манифестираш тези мисли. По-леко го карай, наслади се на моментите, фокусирай се за сега над неща, които наистина ти доставят удоволствие.

Това, което баба ти е казала според мен е твоето собствено съмнение, ако не познаваш момичето, потискаш сама себе си.

благодаря. мисля, че има нещо в тази посока, защото се бях замислила тези дни, че сигурно ще ми е трудно бременеенето. а за потискането съвсем точно, натискам се по всички въпроси. най-големият критик съм си

# 619
Здравейте, сънувах любим човек, бивш, беше облечен в бяло- бяла тениска, набиваше се на очи цветът, защото принципно не носи такъв. Трябва ли да се притеснявам, бялото доколкото знам значи болест- негова или моя според Вас?
В същата вечер сънувах и лекар-гинеколог, който ми казва, че е добре да дойда на преглед и е рутина, да вземе проби, не знам дали е свързано.

# 620
Здравейте! Тази вечер сънувах че в апартамент в който бях имаше малък прилеп.   Опитвах се да го удрям за да умре, но той не умираше и се криеше и след време пак излизаше. Това се памтаряше постоянно, на края от ударите му се откъсна едното краче. Какво означава този сън?

# 621
Здравейте, сънувах че съм в бащината си къща(където не живея и не съм стъпала от 7 години) и съм облечена в бяла рокля като булка. В Интернет само лоши неща пише и много се притесних от този сън.... ☹️☹️☹️ Според вас какво може да означава?

# 622
Здравейте и аз да споделя какво сънувах снощи. Сънувам, че се намирам на един мост сред голямо езеро, бях с едно непознато за мен момиче, което се хвърли и почина пред очите ми. После не помня какво стана и в съня си помня, че и вуйчо ми се е хвърлил. Какво ли значи според вас?Rolling Eyes

# 623
Сънувах, че се намирам в някаква много голяма обществена баня, която се намираше под земята. Не се къпах, тя беше голяма и добре устроена, не луксозна, но поддържана. Не помня други подробности, освен че го свързвам с един друг сън от пролетта, в който по една спораловидна стълба слязох в едно подземие, което се намираше до блока на две стари “приятелки”, чиито отношения тази година преосмислян.

# 624
Здравейте, сънувах много странен сън, че колежка ражда дете и детето е само с един крак, някаква идея какво може да значи?

# 625
Здравейте!
Тази нощ сънувах баба ми ( почина 2009г.)
Бях в жащиния си дом. Баб ми стоеше пред мен в коридора, а баща ми зад мен. Аз знаех в съня си, че баба ми е мъртва и това е видение. Тя се усмихна и ми каза, че ми е малко сърдита, защото скоро не съм ходиша на гроба й. Също така, че иска да й купя подарък. На въпроса ми какъв да е подаръка, тя отвърна- книга. Каквато аз преценя, да я изненадам и да я оставя на надгробната плоча. След, което видях в съня си себе си отстрани как оставям книгата на гроба й. Това беше.
Много ясно си го спомням. Дори ме побиват тръпки, като си спомня. А преди месец пак я сънувах, бяхме тръгнали двете за сладолед. Тя ме чакаше на отрещния тротоар да купя, след което си говорехме и тя се върна в дома си.
От двете ми баби и двамата дядовци, събувам само майката на майка ми. По принцип бях най- привързана към нея, с другите нямахме кой знае каква връзка.
Вече се чудя, защо ми се явява толкова често?

# 626

А ти коя книга би купила, за да изненадаш баба си? Мисли.
И като я купиш, вземи да я прочетеш, и пак ни пиши. Simple Smile

# 627
Здравейте, сънувах че ме душат на сън. След като се събудих гърлото ме болеше, точно на същото място дето ме удушаваха на сън. Много се уплаших, на другият ден всичко вървеше наопъки. Приемам го като знак, какво точно означава?

# 628
  • София
Често се случва при някакво дразнене или болка по време на сън, човек да сънува че нещо го наранява на съответното място. Не мисля, че е знак за нещо. По-вероятно е да се разболявате.

# 629
Здравейте!
Имам нужда от помощ за разтълкуване на един сън. Той е следният: събрали сме се в тесен семеен кръг - майка ми и баща ми, които починаха преди  3 години, аз и моето семейство и семейството на сестра ми. Всички сме около масата и се чукаме с чаши. Как да се тълкува това най-общо?
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт