Да си разтълкуваме съня - 12

• 62 881
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, сънувах че имам пропуснато обаждане от определен човек . В реалния свят очаквам обаждане от този човек . Какво значи този сън? Благодаря ви

# 631
Ами да разболях се, настинах ☹️
Често се случва при някакво дразнене или болка по време на сън, човек да сънува че нещо го наранява на съответното място. Не мисля, че е знак за нещо. По-вероятно е да се разболявате.

# 632
  • София
Аз бих го приела като подкрепа и благословия в някакво начинание, което касае и двете със сестра Ви или просто да ви кажат, че са с вас.

# 633
  • Sofia
Някакъв скорошен празник да имате?
Или техни именни или рожденни дни?

# 634
  • София
Минзухар.12, оздравявайте бързо!

# 635
Благодаря 😇🙏
Минзухар.12, оздравявайте бързо!

# 636
Благодаря!
Баща ми имаше рожден ден на 9 септември и винаги се събирахме да го празнуваме, така бяхме свикнали още от времето на соца, когато това беше национален празник. Може би ни напомнят за този момент и така и за себе си.

# 637
Здравейте.Сънувах,че се поглеждам в огледалото и точно по средата на главата ми около 4 пръста ширина косата ми я няма и се вижда кожата на главата ми.т.е. коса има само отстрани на главата. Тълкуването,което видях в съновника беше за тежка болест и смърт ако се видиш плешив. Не че много ми се живее де,ама все пак да питам и тук дали има по-различно тълкуване предвид това,че не беше цялата глава плешива.Благодаря предварително.

# 638
  • София
Да, има. Падналите косми са на разходи или по-скоро намалели приходи. Също, ако нещо Ви притеснява в ежедневието, но само си го отбелязвате, без да взимате мерки, може да се визуализира в съня Ви като значимо увреждане във външния Ви вид.

# 639
Здравейте . Сънувах странен сън. Бях се изкъпала и пипайки си косата оставаха в ръцете ми кичури . Падащата касо беше лъскава , хубава , на поглеждайки се в огледалото все едно нямах загуба на коса и много плаках ,даже в истерия изпаднах . След това подгоних мъжа ми с нож незнайно защо , а накрая се черпехме за новородено дете 😮‍💨

# 640
Тази година сложих дълго отлаган финал на стари “приятелства”. Снощи сънувах, че съм записала час за някаква козметична процедура или дерматолог. По пътя ме сгащват накуп всичките тези персони, седим на някакъв телефонен разговор, който уж цели да разберат какво планирам да правя, а бързо преминава в семейните драми на едната от тях. В този момент в съня се сещам, че аз вече съм прекратила отношения с тях, и им казвам по телефона културно, че съм се наслушала на техните драми, и затварям. Обух някакъв бял панталон, предстоеше някакво светско събитие, и се запътих към козметичния кабинет. Там почнаха да ме мацат с някакви гримове, аз не бях сигурна изобщо какво ще ми се прави, и в този момент им споменах, че имам няколко участъка суха кожа (то и не насън имам), те казаха атопичен детматит, и продължиха да ме мажат. В това време онези отново се опитваха да любопитстват какво толкова планирам… май заради дерматологичния ми въпрос се обърка процедурата и не ме довършиха, и май видях пръски от дъжд на белия панталон, но все пак реших да го облека…

# 641
Сънувах мой близък роднина, който почина малко преди да родя. Прегръщаше детето ми, нищо не каза,само я прегръщаше. Дали значи нещо добро или лошо. Човека много обичаше деца по принцип приживе, мен също много ме обичаше.

# 642
  • в сърцата на децата <3
Нощес имах много интересен сън. Сънувах, че бабата и дядото на ММ са току-що починали (те са покойници отдавна), а ние ще заминаваме на море. Мой познат ми казва "Аз ще се погрижа, вие вървете си починете, не се тревожи" и ние заминахме. След това сънят продължава когато вече сме се върнали - оказва се, че познатият ми е сложил починалите в леглата им, все едно спят. Имаше полиция, казваха, че били убити и аз се притесних, че ще обвинят нас. Докато течеше огледа ни казаха да чакаме настрани и аз отидох да се разходя по някакъв строеж, приличаше на панелките от едно време - само плочи и колони. Там в купчина боклуци видях някакъв много красив велосипед в бяло и лилаво - казах на мъжа ми "Ей, виж къде съм си била забутала колелото!", а той ми отговори "Аз ти казах, че си имаш, ти - ново, та ново да купуваме!" След което се качих и направих няколко кръгчета по строежа с него, беше ми много удобно и се чувствах супер комфортно на него.
Предполагам съм се събудила, защото после съня продължи, но вече бях на опера с майка ми. Сградата беше величествена и огромна, на върха на висок хълм или някакво възвишение. След операта с майка тръгнахме да си ходим, стълбите на долу бяха в същия стил - огромни, мраморни и пищни, но много стръмни. Майка ми е едра жена, но слизаше с лекота, докато мен ме беше страх и се държах за парапета. Едва направих и две крачки, когато задуха силен вятър и като се обърнах в посоката, от която духаше, видях огромна, гигантска птица, подобна на орел примерно, но по-голяма и от човек. Тя се беше засилила към нас, но по някаква причина като видя, че я гледаме спря устрема си и кацна на върха на съседното възвишение. До нея долетяха още две такива, слънцето светеше зад главите им. Първата беше червеникаво-кафява, втората с бяла глава, а третата - по-скоро бяла, с много малко кафяво по краката. Гледаха ме втренчено и очакващо, но аз не знаех какво биха могли да искат. Но много им се зарадвах, дори в съня си казах това е **** (никакъв спомен нямам какво беше, но назовах име) - богът-птица 🙄

# 643
Здравейте, наскоро сънувах, че съм бременна с близнаци. Преминавам през много трудности за да имам дете, това като знак ли да го приема или не е на хубаво.

# 644
  • Страната на чудесата
Сънувах нещо, което много ме притеснява, като чета тълкуването по съновници. Изпращах свекъра си с някакъв селски автобус за някъде, беше много немощен и предложих да му кача багажа при шофьора, но той ми отказа. Като отвори торбичката, вътре имаше кал( почва) и червеи.
По-късно сънувах, че с дъщеря ми пътуваме в някакво луксозно купе с много кръгли дивани, на които лежахме на едни огромни възглавници, потънали в плюш. Не знам как да го тэлкувам, но ми е притеснено много.

Общи условия

Активация на акаунт