Да си разтълкуваме съня - 12

• 62 881
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Да питам и аз - тази нощ сънувах, че таванът на хола ни е наводнен и започват да падат парчета от него. Няма тълкование на такъв случай в съновниците, или поне аз не открих.

# 646
Здравейте, четох че преди е имало тема за разтълкуване на сънищата, но ми се стори стара.
Често сънувам, че губя детето си. На разходка сме и не мога да го открия... ( не помня да съм го споделяла с никого)
Тази сутрин обаче и неговата сестра се събуди и ми каза, че е сънувала кошмар.
Като я попитах какъв е бил. тя каза - загубихме брат ми. Еми колкото и да се опитвам да съм позитивна, в момента ми се реве и не мога да изчистя ума си от негативни мисли.

# 647
По време на бременността имало ли е страх, че ще го загубите това бебе?

# 648
Не, през бременността бях най-най щастливата на света.
Това, над което разсъждавам е, че като се роди от болницата го задържаха и не ми го дадоха веднага. Той се роди 3100, изплака веднага, изобщо без проблем.
По това време задържаха децата в ковиози ( само на лампа) аз да точат касата. Оказа се честа практика при поне 80 % от децата. Ужасна болница....
Въпреки, че бях 100 % сигурна, че детето е добре, се чудя дали не преживявам все още този момент.

# 649
Колко време са го задържали под лампа. Самото усещане тогава че са ви отделили от детето е било много силно и със сигурност е регистрирано и от момчето. Всичко, всички емоции в последните 24 часа преди излизането на бял свят и 24 часа след това се запечатва за винаги в съзнанието на детето и то може после да има страхове, които не са реални, но ако вие сте ги имала - то ще ги има за цял живот.

В този случай - ако момичето е по-малко, то вие на 100% сте се притеснявала с момичето да не стане като с баткото и ето от къде идват тези кошмари при детето. Също, сега се раждат някак си по-разбиращи деца и ако момичето ви започне да казва някакви неща, които вие сте ги казвала в последните дни преди раждането - не се учудвайте, съвсем нормално е това. Детето ви не е някаква преродена вещица Simple Smile Всички деца помнят всичко, което майката е казала и почувствала в последните дни преди раждането, просто го помнят като че все едно те са го казали това, те са го почувствали това (мама и те са били един организъм все пак) и освен това не всички деца са достатъчно сензитивни да го изкажат с думи.

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 13:32 от Елфичка

# 650
Търсих в съновника,но такова чудо не намерих...Имате ли представа как да тълкувам нападение на гълъби(гугутки) от тези сивите градските...Вървях си по улицата и минах покрай няколко такива,които ме нападнаха и ме кълвяха по краката и дупето...болеше.Успях да ги разгоня и не съм ги наранила...Какво ли ще рече това!?

# 651
Sun_in_your_eyes
само ти можеш да си разтълкуваш съня, но щом нещо се повтаря, сигурно не си направила нещо, сигурно не си разбрала посланието на съня

# 652
Малко странен въпрос…
На задушница може ли да се ходи до като сме в цикъл?

# 653
Търсих в съновника,но такова чудо не намерих...Имате ли представа как да тълкувам нападение на гълъби(гугутки) от тези сивите градските...Вървях си по улицата и минах покрай няколко такива,които ме нападнаха и ме кълвяха по краката и дупето...болеше.Успях да ги разгоня и не съм ги наранила...Какво ли ще рече това!?
какво е твойто отношение към тези сиви гълъби по принцип, като видиш сив гълъб какво е първото нещо, което ти хрумва?

# 654
Happy mom, По старите традиции си нечиста и не трябва да ходиш на задушница, но не би трябвало това да те спира сега.

Pepina, не е вярно. Птици, които те кълват е много ясно какво значи. Някой те кълве, злослови и т.к. ти го виждаш в съня си, значи на яве ще разбереш кой е това. Гугутките са най-обикновени "приятели" - от тези познати, които всички имаме във фейсбук и които са приятели само по име.

Явно Sun_in_your_eyes има сред тези познати, които нарича приятели, групичка, които са особено злобни и жлъчни към нея. Като ги разбере кои са и какви са - да ни пише тук.

# 655
Сънувах, че гледам срещу някаква зейнала човешка уста - с изплезен език, отворена, и много криви зъби, направо стеснено небцето от зъби, и се чува един периодичен гърлен крясък… Онзи ден един от чуждестранните ми колеги си показа истинския цвят, и се изхили малко зловещо в реплика на шефа ми. Той има такива много криви зъби и смачкана муцуна, направо на вампир прилича, като се ухили. Имам усещане, че сънят ми подсказва, че той нещо се опитва да ме злепоставя, вие как мислите? Реално в момента много се мътят водите на работа…

# 656
Сънувах, че гледам срещу някаква зейнала човешка уста - с изплезен език, отворена, и много криви зъби, направо стеснено небцето от зъби, и се чува един периодичен гърлен крясък… Онзи ден един от чуждестранните ми колеги си показа истинския цвят, и се изхили малко зловещо в реплика на шефа ми. Той има такива много криви зъби и смачкана муцуна, направо на вампир прилича, като се ухили. Имам усещане, че сънят ми подсказва, че той нещо се опитва да ме злепоставя, вие как мислите? Реално в момента много се мътят водите на работа…

Може и да мъти водата.
Но може просто да ти е направило грозно впечатление зловещото му изхилване и + грозната муцуна го сънуваш.
Все пак си внимавай.

# 657
Помогнете ми и на мен много моля .
Снощи сънувах ,че казвам на майка ми че трябва да се обадя на шефката за да видя до кога съм в отпуска .И много пъти и казвах ,че май от утре трябва да съм на работа ..
Скоро пък сънувах ,че изпускам автобуса за работа и казвам на баща ми да ме закара но той си показва пръста ,че е ранен и не може да кара  .
Какво значат тези сънища ?
Попринцип съм бременна и вече не ходя на работа .

# 658
какво е твойто отношение към тези сиви гълъби по принцип, като видиш сив гълъб какво е първото нещо, което ти хрумва?
Нямам лошо към тях,не ме е страх нямам фобия или нещо подобно.За мен те са едни душички,които трябва да оцеляват в трудната и враждебна среда на градът.Минавйки покрай тях (в сънят си) си мислех нещо,но не помня какво бяха около 5-6 гълъба едва като започнаха да ме кълват ми стана неприятно и ги разгоних,но нямах намерение да нараня накое животинче....Имах чувството,че го правят от безсилие а не злонамерено....

# 659
Нямам лошо към тях,не ме е страх нямам фобия или нещо подобно.За мен те са едни душички,които трябва да оцеляват в трудната и враждебна среда на градът.Минавйки покрай тях (в сънят си) си мислех нещо,но не помня какво бяха около 5-6 гълъба едва като започнаха да ме кълват ми стана неприятно и ги разгоних,но нямах намерение да нараня накое животинче....Имах чувството,че го правят от безсилие а не злонамерено....
аз не чета съновници, защото смятам, че сънуването е индивидуална и много лична работа. И сънищата са насочени само към теб. Щом за теб гълъбът значи дребни душички, които оцеляват във враждебна среда, значи сигурно имаш също в живота си (или предстоящо) такива дребни душици, но поради враждебната среда, в която живеят, те 'хапят, кълват', а ти ги разгонваш да не ги нараниш, може да са проблеми, може да са хора, може враждебната среда и на теб да ти влияе, може сънят да иска да ти каже, че много ги 'жалиш' тези хора, нападатели, може би да действаш по-твърдо с тях. Или обратно, ако много си ги наранила, да действаш по-нежно.Нюансите само ти можеш интуитивно да усетиш, попитай себе си, ти вътрешно знаеш.

Общи условия

Активация на акаунт