,не сънувам често може би 1-2 пъти в годината ама сънищата са ми цветни и почти реални , сънувах че с моя вуйчо , хващаме едни големи шарани в басеин в едно хале , водата беше бистра и около една педя , хванах ме 4-5 шарана на ръка и в един чувал ги слагаме ,но ни хвана пазача и ни каза ,отивате накрая на селото там има заведение тип гараж там са собствениците и питате жените им къде са , отиваме там по един черен път , влизаме на една маса седнали едни бабайти и пият мказваме си мале сега и бой ще ядем и ни е страх ,питаме жените къде са им мъжете , те казват ооо те измряха от доста време , от масата един се провиква ,браво момчета за пръв път някои да пита за тези ,куражлийсте , сядайте тука ще ви черпим по бира , на едната жена дъщерята , красиво момиче с къса руса коса ми казва ей я излез навън на улицата ,навън е ... свечеряване и взе да ме целува ,питам я как се казва ,Тя ааа няма да ти кажа намериме и продължава да ме целува , аз и казвам моето име ,да ме намери във фейса ... това беше събудих се с усмивка, сънувах го на Никулден .
Може да не се е сбогувал с някой приятел, може някой да не знае, че е починал...Препоръчани теми