Да си разтълкуваме съня - 12

• 62 925
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте,сънувах военни самолети(не съм гледала филми ,новини и скоро не е говорено по тема за война).Тези самолети ни бомбандираха и една от бомбите падна точно пред къщата,и сънувах че умрях 😱 .Ако някой разтълкува съня ми ще бъда много благодарна!

# 676
  • София
Какво би трябвало да значи да сънуваш бебе с едно липсващо око? Ако е от значение, липсваше лявото му око - вместо него имаше черна дупка, буквално. Истината е, че досега не съм сънувал такива неща и самият образ макар бебето да не изглеждаше или да се държеше гадно си е плашещ.

# 677
Здравейте Simple Smile ,не сънувам често може би 1-2 пъти в годината ама сънищата са ми цветни и почти реални , сънувах че с моя вуйчо , хващаме едни големи шарани в басеин в едно хале , водата беше бистра и около една педя , хванах ме 4-5 шарана на ръка и в един чувал ги слагаме ,но ни хвана пазача и ни каза ,отивате накрая на селото там има заведение тип гараж  там са собствениците и питате жените им къде са , отиваме там по един черен път , влизаме  на една маса седнали едни бабайти и пият мказваме си мале сега и бой ще ядем и ни е страх ,питаме жените къде са им мъжете , те казват ооо те измряха от доста време , от масата един се провиква ,браво момчета за пръв път някои да пита за тези ,куражлийсте , сядайте тука ще ви черпим по бира , на едната жена дъщерята , красиво момиче с къса руса коса ми казва ей я излез навън  на улицата ,навън е ... свечеряване и взе да ме целува ,питам я как се казва ,Тя ааа няма да ти кажа намериме   и продължава да ме целува , аз и казвам моето име ,да ме намери във фейса ... това беше събудих се с усмивка,  сънувах го на Никулден .

# 678
Здравейте! Търсих из интернет съновниците но така и не намерих нищо, моля ви за разяснение. Сънувах, че до мен седеше много хубав голям лъв с разкошна грива. Аз го галех а той си лежеше спокойно до мен. Изведнъж стана и се затича на някъде изплаши някакви хора и се върна при мен. Пусна от устата си много красиво и пухкаво розово перо. Какво означава всичко това?

# 679
Здравейте,сънувах военни самолети(не съм гледала филми ,новини и скоро не е говорено по тема за война).Тези самолети ни бомбандираха и една от бомбите падна точно пред къщата,и сънувах че умрях 😱 .Ако някой разтълкува съня ми ще бъда много благодарна!
Знам, че ако сънуваш, че на сън си умрял това означава, че ти е умряло злото.

# 680
Сънувах, че ям хляб. Пълнозърнест.
Лошо ли е, хубаво ли е, не знам.
Чета из съновници различни коментари.
Бях на море, беше топло и слънчево, гледах хората в морето, даже ме опръскаха със солена вода. После се прибрах в някаква хотелска стая и почнах да ям хляб. Бях гладна. Беше вкусно.

# 681
Плаша се от сънищата си, сънувах че гаджето на позната припада в ръцете ми и аз се опитвах да се обадя на бърза помощ, но не се получаваше. Чудих се защо го сънувах този човек, като съм го виждала само отдалече преди време , споделих съня си с близките, а следобед разбрахме,че е починал наш познат, но по-млад и изобщо не приличаше на човека в съня ми, късно вечерта  се сетих,че двамата са с едно и също име рядко срещано и аз все го забравям. страшно ми стана

# 682
  • Пловдив
Какво би могло да значи, да сънувам мой съученик, който за жалост почина преди 2-3 години? Бяхме близки, след това не се виждахме с години ...

# 683
да направиш нещо, ти сама знаеш, нещо, което сте правили заедно, или нещо, само като го видиш съученика и ще ти хрумне, или нещо, което той би искал, би се зарадвал. Запитай себе си и първото, което ти хрумне, това е отговорът, може би.

# 684
  • Пловдив
М не...няма какво...не сме се виждали 20г. Не мога да си обясня защо да го сънувам...

# 685
И аз и мъжът ми сме сънували мъртъвци, които ни навестяват насън - тази нощ. За него е по-обяснимо, загуби близък и сънува него. На мен почти не ми се е случвало да сънувам починали хора, но тая нощ сънувах в пълни подробности, от отварянето на вратата и появяването до учудването ми как така.

# 686
Може ли някой да ми каже какво значи сън в който моя приятелка сънува майка ми която почина внезапно преди 5 месеца че спи на леглото си в къщи и ние с моята приятелка и децата сме отишли и тя в както спи помагала с ръка на внука си моят син и казала ела бабо да те видя и той направил крачка напред към нея

# 687
  • в сърцата на децата <3
Някой знае ли какво значи да сънуваш починал човек, който и в реалността е починал, че не е погребан? Т.е. стои си някъде - на легло или където и да е, умрял си е, разлага се, но не е погребан? Вече няколко поредни пъти сънувам, че този човек е на някакво легло, но мъртъв отдавна и си стои непогребан, а всъщност си го погребахме без някакви забавящи фактори, даже плоча вече има...

# 688
Весела Коледа, бъдете благословени!
@evita1973.ed
не се притеснявай за детето! Просто общуване.

@snow_angel
може би трябва да разкажеш съня на близките му. Щом нещо сънуваш често, сигурно не е случайно. Починалите в съня не е задължително да ги видиш, където реално си мислим, че са. Simple Smile Може да не се  е сбогувал с някой приятел, може някой да не знае, че е починал...

# 689
  • в сърцата на децата <3
Pepina, аз съм близките. Не се сещам за никой, на който не сме казали, имаше само нас, сестра и племенник - те бяха на погребението даже. А почина при инцидент, с никого не се сбогува...

Общи условия

Активация на акаунт