Да си разтълкуваме съня - 12

• 62 843
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 795
Здравейте сънувах ,че съм на зъболекар и искат да ми сложат нещо като упойка поне това съм запомнила . Прочетох това в този съновник обаче,доста ме напрегна това какво ще означава,че в дългосрочен план ще се потвърдят .Аз не мога да разбера кое ще се потвърди съмненията или лоялността или болката и страха а ми е важно да го разбера ще съм благодарна ако някой знае какво значи това тълкуване 🙂

# 796
Искам да споделя съня си ,вървях към нещо имах за цел да стигна додадено място и през цялото време един глас ми казва ще дойде видовден. Мястото се оказа голяма зелена поляна много красива ,но незнайно защо там минаваха коли.Аз и големият ми син бяхме решили че ще направим всичко за да спрем тези коли да минават през красивата поляна.Само да споделя че синът ми е специални потребности-аутист. Просто имам усещането че някой иска да ми каже нещо но не знам какво
за мен да бъдете близо до природата, или както още се казва, да се заземявате. Ти или синът ти, или двамата.

# 797
  • София
Също е възможно да имате някакво недоверие към някакви съвременни методи на въздействие вероятно върху детето. Поне аз така интерпретирам съня. Сякаш външната намеса унищожава някаква естествено състояние и красота, която е важна за вас със сина ви.

# 798
да, сигурно не само за красота, ами щом е аутист, да се придържат до природосъобразен живот, храна, това може би ще го успокоява.

# 799
  • Бургас
В живота на семейства с дете с аутизъм има много външни хора, които опитват да "помогнат" - логопеди, психолози, рехабилитатори, близки и познати, съседи. Дават се съвети, настоява се детето да бъде възпитавано според техните виждания. Това натоварва родителите и най-вече детето. Според мен тези хора са колите, които минават по чистата, зелена поляна. Тази поляна е вашият живот, Petq-K, а ти и синът ти искате да ви оставят на спокойствие. "Ще дойде видов ден" - толкова ти е наболяло, че знаеш кой и как ви вреди. За някои ще дойде видов ден, Петя, а за други не. Махни от живота на семейството си хората, които смяташ, че ви натоварват. Моят син също е с аутизъм. С времето разбрах, че най-голям напредък се постига с всеотдайно семейство, работа вътре в семейството,  много контакти с деца и отборен спорт. Обожава училищната психоложка, може би защото тя не го кара да се чувства различен.
Надявам се, че съм била полезна.

# 800
  • Terra incognita
Tази сутрин ми се присъни най- добрата приятелка на майка ми, която за жалост почина преди няколко месеца.
Видях я по- млада и много спокойна и смирена.
Обясни ми, че всичко е наред, всичко е минало леко и без болка(?). Питах я какво прави сега, как минава ежедневието, дали е като преди. Каза- да, прави нормалните неща, един вид с други като нея. Каза, че трябва да тръгва, но щяла пак да дойде след месец, което доста ме стресна. Какво трябва да значи това?

# 801
От това “след месец” тръпки ме побиха.
Кажете какво е станало точно след месец и като се върне лентата назад, ще стане ясно що за послания ще ви носи таз дама

# 802
  • Terra incognita
По принцип след месец ще пътуваме към България и леко се стреснах от това.

# 803
Сънищата май не са точни откъм време, разбирай го като "по-късно" или "оново".
Аз си мисля, че въобще не е за теб посланието, а за близките ѝ. Предай им, че си я сънувала и разкажи им съня.

# 804
  • Terra incognita
Аз си го обяснявам с това, че след месец ще съм близо до мястото й на покой.
Или, че пак ще дойде да си поговорим.
Странна работа е това да сънуваш починали близки.
Често сънувам и баба ми, но тя никога не ми говори, не знам защо. Друг никого не сънувам.

# 805
Аз сънувах много мил мой приятел, който си замина без време. В ясен, открояващ се с детайли сън. И ми каза "всичко ще бъде наред".
Аз не се притеснявах за нещо по онова време и после явно всичко е било наред и така и не разбрах за какво говори Grinning
Ето случай, в който така и не стана ясно

# 806
обикновено не говорят, но съобщават чрез образи, символи
VickyTaylor, сигурно си по-сензитивна  и теб 'са избрали'.  Може би за да не се боиш, един вид да си знаеш

# 807
често сънувам доста ярки сънища.
Вчера за мен този се усети като кошмар

Имаше много силен вятър, прозореца на балкона се отвори и 2 огромни прилепа се опитваха да влязат, а аз натисках прозореца, за да ги спра.Накрая все пак влязоха и аз бях много ужасена, не че ми правеха нещо или ме преследваха, но просто ме беше страх да ги виждам и не исках да ме докосват.

много противоречиви тълкувания четох, ту предателство, ту промяна, добро, лошо?

Аз май стигам до извода, че понеже имам много промени в живота си, ме е страх от тях?

# 808
Здравейте, мили хора,

Ситуацията с мен е следната. Преди около 8-10 години бях доста по-насочена навътре, обръщах много повече внимание на емоциите. Тогава сънувах доста странни сънища, спомням си, че сънувах почти всяка нощ, като немалко пъти се случваше да сънувам неща, които в близко бъдеще се "сбъдваха" и тогава се сещах и си ги обвързвах със съня. Мина доста време оттогава и вече съм в такъв етап от живота ми, че нямам особено време да се замисля над по-дълбокото. Както и спрях да сънувам толкова често и значещи сънища, за което не съм сигурна дали е за добро или не. Интересното е, че наскоро сънувах близка приятелка от детството и един мъж, след което на следващия ден като говорих с нея, се оказа, че всъщност се случват разни неща между тях, но аз като цяло нямаше откъде да знам затова. Малко след това отново ги сънувах и когато я питах, тя каза, че отново има някакво развитие по темата. Аз малко се плаша и не знам какво да си мисля? Как мислите, дали е защото имаме много стара и дълбока връзка с тази приятелка и именно затова може би я "усещам"? Винаги съм знаела, че имам по-засилена интуиция, но никога не съм тръгвала да задълбавам в тази посока.

# 809
  • София
Да, случва се нещо като телепатия между много близки хора /не кръвни роднини, а близки приятели/. Това е като да си мислите едновременно да се обадите един на друг или да се сетите/сънувате едно и също нещо. Явно връзката с този човек много ѝ влияе и това се отразява на вас чрез сънищата.

Общи условия

Активация на акаунт