Да си разтълкуваме съня - 12

• 62 832
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 810
Сънувах се на гости на някаква къща на морето, заедно с други хора. Къщата беше на самия бряг и много отворена, и вълните се разплискваха покрай нас. Смътно си спомням как се разминавахме помежду си напред назад, ходихме по стаите. Уж цялата къща беше за нас и знаехме всички стаи, но аз имах усещането, че още някой е с нас, например хазяинът, и че си има стаичка, та надничах в малката кухничка да видя дали в дъното няма вратичка към друга стая. Но останалите ме спираха и ми обясняваха, че това, което виждаме, е всичко. В групата имаше един мъж от реалния живот, него познавам много задочно. Бях му хвърлила око преди време, но после дълго боледувах, и междувременно сега като се засякохме пак, той вече си има приятелка... Та в съня ми и той присъстваше, аз се опитвах да му привлека вниманието, да му се харесам, а той все ми обръщаше гръб. И в един момент в съня си помислих, че прекалено много се хваля за работа, и той ще започне да ми се дразни даже. А също някъде по средата на съня тръгнахме да се къпем в морето, и аз намерих някакъв воден дракон, качих му се на врата, и той първо леко ме вдигна над водата, после се гмурна и ме понесе във водата, чак се притесних дали ще ми стигне въздуха, но реших, че дракона знае какво прави и ще ме извади навреме, и се хванах да се държа здраво.

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 08:24 от Анонимен

# 811
Здравейте!  Тази нощ се събудих вир вода от един доста странен сън. Напоследък сънувам все различни и странни неща ,но тази нощ много ми бръкна в емоциите ,този мой сън. Сънувах ,че мъжа ми има втора жена, която е бременна от него. Аз си бях с него , но той постоянно ходеше при нея ,а аз си мълчах и бях тъжна в съня много. Някакъв празник е и вечеряме ,телефона му звъни и той ми казва ,че тя е започнала да ражда и трябва да отиде, а аз получавам някаква паник атака и падам от масата ,а и така се събуждам.
Дължа съня си на огромното желание да имам дете, а и на тъгата,че имам доста здравословни и женски проблеми и на този етап няма и не се получава. Може би изпитвам някакъв несъзнателен страх ,че ,ако нямаме дете ще си намери друга. Може ли и друг да изяви мнение по съня ми? Благодаря предварително!

# 812
  • София
За мен правилно сте определили причините да сънувате втора жена и дете.

# 813
Чувствате се несигурна, напълно ви разбирам и аз съм с такива проблеми.

# 814
Здравейте, имах за кратко любовник стар познат, но се съживих с него върнах те съм живота и се чувствах различно никога не бях , предполагам това е причината често да се сънувам често гола пред него като знак на откритост
Дали е така?

Сега обаче след раздялата ни ( според мен защото се появиха чувства и той се плаши от това и не знае какво да прави)
Сънувах него в някаква къща като заклещен, грижеше се за някого, но всъщтност май нямаше никой. Беше малко страшен сън. Човекът беше като изгубен. Какъв е смисъла според вас?

# 815
Според мен обичайния сън за голотата издава несигурност (вътрешно разобличение, че се правите на нещо, което не сте).
И пак според мен втория сън нищо не показва освен чувствата ви към него и че сигурно ви липсва.

# 816
Здравейте!  Тази нощ се събудих вир вода от един доста странен сън. Напоследък сънувам все различни и странни неща ,но тази нощ много ми бръкна в емоциите ,този мой сън. Сънувах ,че мъжа ми има втора жена, която е бременна от него. Аз си бях с него , но той постоянно ходеше при нея ,а аз си мълчах и бях тъжна в съня много. Някакъв празник е и вечеряме ,телефона му звъни и той ми казва ,че тя е започнала да ражда и трябва да отиде, а аз получавам някаква паник атака и падам от масата ,а и така се събуждам.
Дължа съня си на огромното желание да имам дете, а и на тъгата,че имам доста здравословни и женски проблеми и на този етап няма и не се получава. Може би изпитвам някакъв несъзнателен страх ,че ,ако нямаме дете ще си намери друга. Може ли и друг да изяви мнение по съня ми? Благодаря предварително!
ти си си го разтълуквала сама, браво. За да спреш да сънуваш такива неща, преодолей страха си от изоставяне, вярвай повече на партньора, поставяте се в ситуации, където има много жени (с деца/без деца) , но той не те изоставя, той те обича.
За да 'привлечеш' дете, не трябва да имаш страхове, трябва да излъчваш любов. (тук нямам предвид на физическо ниво)

# 817
Здравейте, моля за тълкуване:
В стая (съществуваща стая от стара къща където сме живяли преди) сме аз,майка ми и баща ми плюс още един мъж,който изглежда като баща ми,но усещането е че е друг. Изгонвам ги да си тръгват или лягат, за да си легна и докато си оправям леглото през заключената врата влиза починалата ми баба, казва ми името и поканва с жест някой да влезе в стаята (без думи). Влиза малко момченце около 5-6 русоляво с лунички. Аз казвам бабче и вече се събудих, тъй като знаех, че не може да е реалност.

Пс. Баба почина преди малко повече от година, за първи път след смърта й се прибирам в бг и до преди 2 вечери прекарах 3 нощи в стаята,която тя ползваше. Може би това е повлияло,но най-вече ме интересува момченцето

# 818
според мен някой ще има момченце, да кажем в рода ви, може да не е конкретно за теб и може да не е сега, а след години. И тогава може да стане по-ясно посланието.

# 819
Аз мисля, че ако бабата е добронамрена фигура и представя дете, с името на сънуващата (влизайки през заключената врата), моето тълкувание е, че предупреждава за някаква предстояща раздяла (приятелка, мъж), но това е от моите наблюдения от наличието на деца, врати и починали близки в сънищата Blush

# 820
На мен ми прави впечатление двойника на бащата и непознатото момченце - това все едно бабата разкрива нещо, което бащата е забравил още в детска възраст - случка, човек, умение, черта на характер...

# 821
а може двойника да е бъдещ партньор на авторката (подсъзнателно той прилича физически на бащата) и баща на момченцето
понеже ние не знаем много неща за авторката и рода и, и отношенията там... не можем да сме от полза, всеки сам трябва да с иразтълкува съня, ако не може да си го запише, след известно време може да се сети...

# 822
То много хубаво е, ако човек се отнесе малко по-рационално към съня и след по-особен сън, следи какво се случва. И хване връзката.
Ако пък и влезе да разкаже тук, още по-ценно, защото помага на всички, на които темата им е интересна и искат да знаят повече на емпирична база.

# 823
Преди близо година бях сънувала починалата ми майка. Беше вкъщи, в кухнята, хранеше съвсем малко детенце, тя изглеждаше съвсем здрава и спокойна, с хубава рокля и с тен.
Тогава си помислих, че брат ми и снахата ще имат бебе, те много време вече опитват. Но ето, една година по-късно, бебе няма...

# 824
Благодаря за отговорите. Записала съм си и ще видя в бъдещето.
Моето усещане беше все едно ме запознава с детето и е мое. И като цяло след самия сън си мислех за едни писания, които съм чела, че съдбата управлява кога и какви деца да имаш и че децата ни избират за родители и тръгват на път към нас, бил той кратък или дълъг път. При мен бих казала е много дълъг, тъй като не съм семейна и съм много далеч от мъж и деца, въпреки че имам желание.

Общи условия

Активация на акаунт