Да си разтълкуваме съня - 12

• 62 818
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 825
Сънувах ,че звъня на колега от старата работа (не съм там от 7 години, доста време) да му кажа "честит рожден ден ". Само че вдига жена му. Аз и казвам да му предаде, но тя не ме разбира и сякаш започва да си мисли , че съм любовница. Повтарям, че звъня да честитя рожден ден ( но всъщност съм сбъркала датата , през юли е рождения му ден). И минавам в обяснителен режим, коя съм, от колко време не съм го виждала, за да разсея съмненията на жената.

Много странен и нелогичен сън, никакво тълкование не се сещам сама, нямам контакт с този човек, ако изключим че лайква снимките ми във Фейсбук, от години живея в друг град.

Последна редакция: пт, 26 май 2023, 07:31 от Amandine

# 826
Amandine
според мен го харесваш/харесвала този човек.

# 827
Amandine
според мен го харесваш/харесвала този човек.
Да, имала съм симпатии, но не сме имали никакви отношения и е много назад във времето всичко, за това не виждам причина за подобен сън.

# 828
Сънувам често, че детето е във вода и го изваждам от нея.  Обикновено след този сън се разболява. Тази нощ отново сънувах същото, събудих се и не можах да заспя дълго време, много ми е криво.

# 829
Meredith ти поставяш големия въпрос: струва ли си да знаем предварително нещо, ако ще е лошо

Дано детето е добре и не се разболява

# 830
Снощи сънувах супер странен ...и леко плащеш сън.
Сънувах, че баба ми, която е починала, ми подарява колие - по-дълга верижка с някакви медальони като ключове - и ме пита дали искам да тръгна с нея. Аз се съгласявам и тръгваме на някъде, имаше някаква храна, която трябваше да изям, за да премина "отвъд". В съня си, знаех, че тя е починала и да тръгне с нея означа, че си тръгвам от света на живите.

# 831
Здравейте понеже съм бременна но когато отидох на лекар не се виждаше бебето беше само плодният сак… Снощи сънувах защото съм при лекаря и ми показва бебето на видеозона

# 832
Сънувах, че баба ми, която е починала, ми подарява колие - по-дълга верижка с някакви медальони като ключове - и ме пита дали искам да тръгна с нея. Аз се съгласявам и тръгваме на някъде, имаше някаква храна, която трябваше да изям, за да премина "отвъд". В съня си, знаех, че тя е починала и да тръгне с нея означа, че си тръгвам от света на живите.
имаш ли трудни ситуации/проблеми за разрешаване? Решението е нестандартно, зацикляш, трябва да се събереш, да се 'свържеш' с интуицията си.

# 833
Сънувах, че отивам на кино; редя се по някакви дълги опашки между седалките в салона, докато си заема мястото. Всички сме облечени с някаква вариация на бели вълнени палта. На опашката аз се опитвам да задмина все повече хора, за да се доближа до голямата ми любов от студентските години (той реално ми беше колега от работа, голямата ми неосъществена любов, заради когото накрая напуснах). Накрая заехме места в салона, даже мисля, че успях да седна до него или през място. Даже не обърнах внимание какво прожектират. Непрекъснато коментирах с някого нещо, с усмивка, хумор и настроение, стараех се моят човек да ме чуе и забележи така. Но не, той седеше студено и безразлично до мен. Накрая си по ислих, че сигурно защото той е толкова добър и спасява животни и е веган, а аз все пак от време навреме ям месо, и един вид не го заслужавам... Събуждам се и си мисля за мъжа от предния ми сън, когото наскоро харесах и който има приятелка вече, докато се появя - той също е веган, и по такъв начин с усмивка и настроение наскоро се надявах да ме забележи, явно тези изживявания още ми се отразяват, но защо насън го заместих с друг човек, който до ден днешен си няма никого до себе си, ами ми обърна гръб, по мое мнение от страх (и двамата много се изплашихме от силата на чувствата си навремето, а той реши, че си играя само и едва ли не на другия ден съм щяла да го зарежа заради друг...)

# 834
имаш ли трудни ситуации/проблеми за разрешаване? Решението е нестандартно, зацикляш, трябва да се събереш, да се 'свържеш' с интуицията си.

Проблемите са минсвързани с търсенето на нова работа, изобщо търся си нова роля в живота, но не ми се получава.

# 835
търси работа,  каквото баба ти би харесала за теб, или нещо, което тя е работила

# 836
Цял ден се опитвам да си разтълкувам съня и ми е притеснено . Може ли някой да помогне ? Благодаря !

Не помня с подробности началото на съня , а само една част от него .
Бяхме на някаква маса с покойните ми баба и дядо и баба ми обясняваше нещо , че дядо не е знаел уж тя кога ще отиде при него и си е намерил другарче , но е приключил всички отношения , в момента , в който баба е отишла . После уж ядохме нещо на масата и ме питаха какво ще ям и се изброиха много неща , като аз избрах зелеви сърми с кисело мляко . После какво стана нямам спомен и се движех и видях нещо като минибусче и вътре имаше може би около 5-6 човека и казаха , че са моята група и ме чакат да се кача при тях , но то просто нямаше място и затова те потеглиха без мен . След което се появи една жена , обаче не разбрах дали е някой мой духовен учител , нямам идея . Качих се с нея на друг минибус , в който бяхме аз , тя и шофьора . Странното е , че осъзнавах , че абсолютно всички са мъртви , без мен . Движехме се и съответно почнах да й задавам разни въпроси за отвъдното . За съжаление обаче ми се губят въпросите , а сутринта ги помних . Помня , че тя се подразни и започна да й става досадно , все да питам и ми отговори “защо ти е важно да знаеш и пълниш главата си с неща , които после ще забравиш ?” . След което ме попита , че връщане назад няма и сигурна ли съм , че искам да дойда в отвъдното , защото ще умра . И аз казах да , но започнах да я питам няма ли да ме боли и не се ли изпитва болка при умирането и тя каза да си представя , че се изкачвам на планина и че колкото по - нависоко се качвам и намаля кислорода , просто преди да изпита болка тялото , душата излиза от него и нищо не изпитва . И съответно това бусче се засили с всичка сила на едно голямо стълбище по нанагорнище , след което аз и тя изхвърчахме във въздуха и все по -нагоре отивахме като стояхме една до друга с лице към земята и осъзнавах , че душата ми излиза и вече съм мъртва . От там отидохме някъде , не помня къде . Тя ме предупреди , че там не работи интернета , няма телефони . Общува се с телепатия и с четене на мисли ,както и, че се телепортирали , а не пътували с разни други неща . Аз много се изкефих на това и започнах да изпадам в еуфория и да се радвам и да говоря високо и тя ми направи забележка , че тук емоции не се показват , за да не нарушаваме спокойствието на хората и околните , че тук няма нищо общо с живота наживе . Стана ми тъпо , че се следват някакви доста странни правила . Питах я как ще се ориентирам къде да отида и тя каза , че няма нищо сложно за ориентиране , защото всичко е огледало на нашия живот и реално където сме били приживе , там си отиваме и в отвъдното . И аз тогава казах , че искам да си ходя у дома и да си видя бабите и дядовците и да стоя при тях . Тя обаче каза , че ще отида , но първо трябва да я придружа и да отидем във Вършава , защото имала работа . Телепортирахме се и отидохме в нещо като болница …
Някой направи забележка на тази жена , да не се отнася толкова строго към мен и да ми казва постоянно НЕ , тъй като аз съм й била първата ученичка ? И тя сега се учи и трябва да си владее търпението , нервите и да показва уважение и разбиране ..

Няма продължение , тъй като в този момент ми звънна алармата и се събудих ..
Много съм объркана от целия тази сън !
Ще съм благодарна ако ми кажете нещо и ми помогнете да го разтълкувам .

Благодаря предварително !

# 837
Butterfly не мога да изтълкувам съня ви, обаче одеве четох една статия, че колкото по-висок коефициент на интелигентност има човек, толкова по-комплицирани са сънищата му, особено сънища за други светове, за отвъдното и т.н.
Та, вероятно сте доста умна.
Аз, като един средностатистически човек, примерно сънувам, че ям, че се давя, че плувам, т.е. сънищата ми не са странни като вашите.
Мога само да ви кажа, че винаги когато сънувам превозно средство, независимо какво, се касае за взаимоотношения, това е при мене, след години наблюдение го установих. Шофьорът ви е мъж, до вас стои жена, може би ще успеете да си го напаснете към проблемни взаимоотношения.

# 838
Като за добро утро да вмъкна съня ми от тази нощ.
Сънувам ,че с моя мъж сме в леглото и аз не мога да заспя и чувам някакви звуци на ходене из стаята. В съня съм със затворени очи и когато ги отворих,видях фигура ,която взе да тича из стаята от единя край до другия , при което аз дърпам мъжа ми и му шепна , за да разбера дали и той вижда това ,но той не се събужда. Аз изпадам в паника ,а фигурата забелязва ,че я гледам и се спира. Затичва се към мен и пада до мен на леглото ( спалнята ни е тройна големина) и завира лице в мен ,а нейното лице е някакво ужасно и ми крещии -" Аз съм баба ...."(името на баба ми , която е на 92 г. и живее в близкото село до града ни ) Въобще не приличаше на нея ,лицето беше обезобразено, но ми крещеше ,че е тя ,при което сърцебиенето ми беше до небето. В съня си помислих,че ще получа инфаркт. Може ли някой да ми помогне с тълкуването.

# 839
  • Бургас
Звънни на баба си. Да не би да има нужда от помощ сега, точно сега.

Общи условия

Активация на акаунт