Да си разтълкуваме съня - 12

• 62 810
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 840
Butterfly не мога да изтълкувам съня ви, обаче одеве четох една статия, че колкото по-висок коефициент на интелигентност има човек, толкова по-комплицирани са сънищата му, особено сънища за други светове, за отвъдното и т.н.
Та, вероятно сте доста умна.
Аз, като един средностатистически човек, примерно сънувам, че ям, че се давя, че плувам, т.е. сънищата ми не са странни като вашите.
Мога само да ви кажа, че винаги когато сънувам превозно средство, независимо какво, се касае за взаимоотношения, това е при мене, след години наблюдение го установих. Шофьорът ви е мъж, до вас стои жена, може би ще успеете да си го напаснете към проблемни взаимоотношения.

Благодаря Ви !
Това за проблемните взаимоотношения и МПС не го знаех . Действително имам проблемни отношения , вече стана 7 години съм в тях , нито предложение за брак , нито желание за деца , нито комуникация има нормална , нито споделяне , абе въобще все едно няма развитие наникъде .
Но за да излети изведнъж нагоре по тия стълби ,значи може и да се оправят тези отношения ? Ще трябва да помисля , тъй като в тълковниците не пише нищо адекватно ..

# 841
За мен превозното средство е някакво развитие и напредък, особено ако се движи нагоре.

Бътърфлай, с голям интерес изчетох съня, не мога да дам тълкование, но беше много интересно представяне на отвъдното, благодаря, че сподели.

Аз сънувах, че съм се върнала на работа след майчинството, но не работя, само се разхождам из фирмата и правя всичко друго -подреждам си бюрото, ходя до кафе машината. Имах някакъв мини лаптоп, колкото една длан, имах и моя си персонален лаптоп, но не го използвах.
Един колега дойде да каже, че ще идва шефа с нови клиенти и се подготвят да ги посрещнат, аз обаче отидох в другата сграда и забравих. Шефът дойде, аз някъде се разхождах, тръгнахме заедно по коридора, имаше разни неподредени неща, по-скоро боклуци, той започна да разчиства, аз да му помагам, почистихме набързо двамата.

После някакви носачи докараха много кашони с някакъв екзотичен разсад и всичко натрупаха в моята стая. Имах си мой офис в съня, с легло и всъщност си почивах като дойдоха доставката и шефа при мен, засрамих се малко, че си лежа, завита, а не работя. Не знаех защото са тези кашони при мен, нямат общо с работата ми. През цялото време шефът беше с по-гъста и по-черна коса от нормалното, всеки път се впечатлявах от косата му като го видя. Той дойде и каза, че лично ще ми обяснява някои неща и ще ме обучава.

На живо в работата ми имаше много интриги и майчинството беше глътка въздух. Много от хората, с които пряко работех не са там вече и екипът е различен, не знам как ще се впиша. Разчитам на преценката на шефа относно качествата ми и за това този сън ми е важен. Тези кашони какво значат - нови отговорности ли, трудности ли? И това че само се разхождах и не пипнах работа какво значи? В действителност като работех нямах време да си вдигна очите, нон стоп бях ангажирана и почти всеки ден оставах да довършвам спешни неща.

# 842
Като за добро утро да вмъкна съня ми от тази нощ.
Сънувам ,че с моя мъж сме в леглото и аз не мога да заспя и чувам някакви звуци на ходене из стаята. В съня съм със затворени очи и когато ги отворих,видях фигура ,която взе да тича из стаята от единя край до другия , при което аз дърпам мъжа ми и му шепна , за да разбера дали и той вижда това ,но той не се събужда. Аз изпадам в паника ,а фигурата забелязва ,че я гледам и се спира. Затичва се към мен и пада до мен на леглото ( спалнята ни е тройна големина) и завира лице в мен ,а нейното лице е някакво ужасно и ми крещии -" Аз съм баба ...."(името на баба ми , която е на 92 г. и живее в близкото село до града ни ) Въобще не приличаше на нея ,лицето беше обезобразено, но ми крещеше ,че е тя ,при което сърцебиенето ми беше до небето. В съня си помислих,че ще получа инфаркт. Може ли някой да ми помогне с тълкуването.
Аз съм споделяла в темата сходен сън. След това ми се случиха 2 неща: разделих се с дългогодишна връзка и пострадах при спорт, травма, която ме мъчи и досега.
Дано нищо такова не ви се случва, при мен всичко стана в рамките на 20-тина дни.
Имам и ясен спомен като тръгвах за това спортно събитие, че нещо в мен направо крещеше да не тръгвам, но аз го отдадох на обичайна тревога преди пътуване.

А за шефа с косата, за мен тази гъста коса означава проблеми.

# 843
Цитат
А за шефа с косата, за мен тази гъста коса означава проблеми.
Аз го тълкувам по скоро благоприятно, преди време сънувах същия шеф с дълга коса, на следващия ден имах повишение.
Притеснява ме повече това , че нищо реално не правя в съня и леглото.
Разчистването също ми се вижда благоприятно, раздяла със стари неща или неприятели.

# 844
  • София
За мен косата и въобще силното окосмяване е на пари Simple Smile

# 845
Здравейте!
Сънувах, че съм с колежка и пием нещо. Тя пиеше червено вино, а аз не помня какво. Тя ми каза, че е направила аборт от общ познат(в реалността не е възможно да се случи това) много се изненадах от тази новина. В същото време зад гърба ни в нещо като градина бяха младежи. Единият от тях се хвалеше на другите, че има връзка с приятелката на този познат. Младежът изглеждаше много щастлив и влюбен.
Какво може да означава този сън? Благодаря предварително за отделеното време и отговорите! 💐

# 846
От доста време не бях сънувала нещо,което така да ме впечатли.
Първо сънувах,че сме в една овощна градина а на едно дърво имаше череши,ябълки и праскови.Дървото беше така разклонено,че можех да кача малката си дъщеря и да и давам да си хапва плодовете.Късах и подавах,но трябваше да си тръгваме а ябълките бяха страхотни.Не можех да не си откъсна тръгнах си и се върнах,но не достигах всички и друснах клоните да паднат плодове и да си ги взема...
Следващият сън беше,че в един момент се появи дете на възраст около 10г...аз странях от това дете,но то просто се беше залепило за нас.В следващия момент от това,че страня от това дете то се превърна в много зъл човек.Качи ни в автобус искаше да ни убие освен нас имаше и още един автобус зад нас....Трябваше да минем през мост,но той беше въжен и се клатеше много сякаш всеки момент ще се скъса.Минахме благополучно автобусът зад нас също...имаше още един мост също въжен,който се клатеше още повече и точно на края стана стръмен и едва минахме на "твърда земя" а от другия автобус пътниците се спасиха а превозното средство падна във водите.Тръгнах нанякъде и трябваше да се изкачам по една отвесна скала на която има стълба от желязо....качих я.След нея имаше същата отвесна скала,но стълбата сякаш беше от найлон или пластмаса....нещо меко и късащо се.Започнах да се изкачвам...беше трудно единственното от което се страхувах е да погледна надолу защото беше високо и имаше дълбока вода.В един момент тази стълба.започна да се къса и да пропадам....успях да се хвана и да продължа изкачването,но малко по нагоре се случи същото обаче нямаше как и къде да се хвана.Започнах да падам....тъй като имам ужасен страх към дълбоки води и височини в момента в който започнах да падам си наложих да се събудя.И се събудих преди да падна във водата.

# 847
Сънувах, че съм си вкъщи, но е някакво непознато място; и баща ми (който реално почина преди 13 години) ме пропъжда, и аз тръгвам да се скитам по света, тъжна, изгубена, и помня, че търсих да открия себе си, коя съм

# 848
Сънувах, че съм си вкъщи, но е някакво непознато място; и баща ми (който реално почина преди 13 години) ме пропъжда, и аз тръгвам да се скитам по света, тъжна, изгубена, и помня, че търсих да открия себе си, коя съм
Може би те предпазва от нещо лошо, което е можело да ти се случи, и те връща да търсиш други пътища. Ако ти предстои някакви важни решения да взимаш в живота помисли върху тях...не знам аз така го разбирам...на мен също скоро ми се случи да сънувам починалия си баща, не помня много от съня, само че го виждах в някаква далечина, но той не ме виждаше...

# 849
Аз пък сънувах, че ям ягоди. 1 или 2 бяха. Колега ме убеждаваше, че са хубави и да си купя.

# 850
Здравейте,
Ситуацията със сънищата при мен продължава да ескалира Rolling Eyes Имах една голяма любов, но бяхме заедно преди 6 години (като имахме връзка няколко години с него с on and off етапи). Вече съм семейна, с въпросния бивш нямам никаква допирна точка, нищо ново не знам, но особено миналата година преди сватбата ми, не спирах да го сънувам и вечно бяха тематични сънища, та накрая се видяхме с него и просто като стари познати си поговорихме за миналото, настоящето и че се оценяваме един друг. Всичко си остана така, но проблемът е, че аз продължавам да го сънувам периодично. Вече не знам на какво се дължи, със сигурност не го усещам като нещо "неизживяно", но просто става много досадно след даден момент. Предполагам, че просто понеже е бил от най-важните хора в живота ми, продължава подсъзнателно да ме "поучава" и в сънищата. Случвало ли ви се е нещо подобно, имате ли идея как бих могла да спра по някакъв начин да го сънувам? Много почна да ме тормози цялото това нещо и че не мога да си го обясня...

# 851
Здравейте, сънувах че получаваме покана за сватба от човек, който се жени миналата година август т.е вече е женен и ние не бяхме поканени. Мисля че бях спокойно през съня .Това е което помня.

# 852
inmvb
сигурно не си го 'пуснала' още, бившия и. Външно може да е едно, разправяш и се държиш като женена, но подсъзнанието ти да открива противоречие, например, да си мислиш пак да се видите, да си поговорите.
Виж сама казваш, че не знаеш нищо за него (очевидно това те измъчва), трява ли да знаеш за него, ако си приключила с него?
Според мен трябва да направиш избора и духовно (не само физически, сложила и подпис някъде), пишеш на бившия едно писмо, написваш му всичко, което ти е на душата, не го пращаш, но ще ти олекне.

# 853
Сънувах си шефа. Беше застанал до мен и нещо ми говореше, аз си мислих, че е по-висок от обичайното (по принцип той не е много висок). Предишни пъти съм го сънувала, как отдалече ме гледа злобно и критично, сякаш изпитателно, а този път се държеше нормално и беше много близо до мен. Какво символизира разстоянието в сънищата?

# 854
Сънувах че си купувам розови аква обувки.Харесах и едни други прозрачни с лееки шарки по тях но ги запазих за по натам да си ги взема и тях.Някой може ли да каже какво значи този сън?

Общи условия

Активация на акаунт