Да си разтълкуваме съня - 12

• 62 777
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 900
Ами кажете им да са внимателни, че сте сънували нещо лошо за след две седмици.
Човек не знае има ли я тая дарба да сънува пророчески, няма ли я... само бъдещето отговаря на този въпрос.
Да не пътуват, да не се излагат на рискове около тоя период, аз така бих действала.

# 901
Сънувах, че летя над някакъв двор, беше тъмно, търсих къде да се приземя, защото под мен имаше куче, вързано на синджир, и където и да търсих да кацна, все му бях в периметъра. По едно време май го чух да лае, и се събудих.

# 902
Търсех в съновниците,но не намерих точно обяснение на това да переш килим.Имаше всичко друго,но не и пране! А аз сънувах,че пера един килим и,че има още един за пране.Търках поливах с вода слагах препарат и търках...Опитвам се да го разталкувам,но нещо не успявам...Имам чувството,че тези два килима са двама човека,но не разбирам какво искам да "изпера" от тях и какво има да се случва...

# 903
Здравейте! Ако си сънувал куче ,като какво се тълкува?

# 904
Здравейте! Ако си сънувал куче ,като какво се тълкува?
Някои източници като приятел, други като враг.
Зависи и от нюансите на съня.

# 905
Аз пак ще се пробвам. Сънувах, че съм натиснала някакво грешно копче на служебния компютър, и с това един вид съм си подала молбата за напускане. При което се пошлях с тази мисъл известно време по някакви улици, гледах откъде какви автобуси минават, правих сметки колко спестени пари имам и колко време мога да изкарам с тях, какви са ми алтернативите за друга работа. В един момент осъзнах, че не искам да напускам тази работа, и взех компютъра, и започнах да разпитвам - ама то е станало погрешка, ама няма ли как да го поправим това недоразумение... В реалния живот, вчера получих брошка по повод 10 години в компанията.

# 906
но май твоето вътрешно аз е измислило някой да натисне копчето погрешка, че иначе няма начин да смениш работата. И започва борба между подъзнанието и ума ти.
10 г не е ли много време за правене едно и също?

# 907
10 години в една и съща фирма, различни роли, с пауза по средата от 4 години също. На сегашната роля, от 2 години. Не бих казала, че е много. На мен работата не ми е приоритет, а само средство  - да си я свърша, да си взема парите, да живея. Мисля, по-скоро финансово планиране ме занимава. Разсъждавам над пенсиониране, макар че ми е далеч, дългосрочни спестявания... и се чудя - до кога ще мога да живея така, от заплата до заплата, още 10 години ли ще мечтая за нещо свое; аз друга работа не искам... дали не трябва да започна нещо свое. Но ме е страх.

# 908
  • София
Ами сънят отразява дилемата ви - да остана или да сменя работата. Явно е, че не ви удовлетворява нито емоционално, нито финансово. Не ви притеснява напускането, дори и в парично измерение, колкото страхът, че после ще съжалявате, ако се случи. Опитайте се да намерите работа, която ви е достатъчна поне по едно направление и ако прецените, че имате реални шансове да я получите, тогава се попитайте пак - “Искам ли да остана?”

# 909
Българинът е женен за работата, ще ви дам пример от чужбина, напускат поради някакви супер дребни поводи- някой го обидил, фирмата не му харесала, напускат без да имат друга работа, отиват на борсата, там си почиват хубаво, мислят накъде и как, взимат си всичките месеци парично обезщетение и животът продължава.

# 910
Ама аз не искам да напускам, не искам да сменям работа, камо ли да напусна и да не съм намерила друго, не знам още как да го кажа. Аз не съм "българинът", аз съм аз... Откакто работя, горе долу през година съм сменяла работата, непрекъснато изкарвах накакви курсове. Ами изморих се. Искам да си остана сега малко на тази работа; да се погрижа за здравето си; да се огледам за партньор... Имам някакви спестени. Според мен обаче не са достатъчно. Тези дни имахме покана за дискусия и на тема лични финанси. Според мен автобусите в съня ми бяха кати варианти, какво бих правила, ако нспусна. Но ми стана интересно, какво би значило да сънуваш, че напускаш, но после осъзнаваш, че си сбъркал. Преди много години бях сънувала, че шефа ме уволнява, и аз плачех. Същия месец той ме повиши. Странна работа са тия сънища.

# 911
Когато осъзнаеш нещо, това идва от ума ти, а ние ти казваме за подсъзнателното (неосъзнатото). При сън умът е почти  'изключен'.

# 912
Здравейте момичета! Нова съм във форумите. Благодаря ви за темата!

Наскоро разбрах за смъртта на приятел от детството с който не сме поддържали връзка от много години. Малко след като разбрах започнах да сънувам постоянно или него, или неща свързани с него, сънувам че си е починал но общувам с него. А когато съм будна от нищото се сещам за него и това вече 2-3 месеца. Благодаря ви че ме изчетохте!

# 913
Малко ми е смешно любители да обясняват за "подсъзнателното", все едно то е еднакво при всички, аз съм клиничен психолог 🤭

# 914
Записвай сънищата, ако нищо не разбраш сега, може по-късно да се изясни. Това не е страшно, че се сещаш за него или, че го сънуваш.  Ако има близки, може да им споделиш (според ситуацията), има вариант посланията от съня да не са за теб.

Общи условия

Активация на акаунт