Да си разтълкуваме съня - 12

• 62 967
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 180
Вчера писах ,но никой не ми отговори моля ако някои знае да каже .Сънувах вчера ,че свалям кир от гърба на моя мъж ,тъй като в съновника пише най-лошото се стреснах и реших да питам в групата.Благодаря

# 181
Сънувах бащата и майката на покойния ми съпруг да ме гали по бузата усещах,че му липсвам разбира се чувството беше като баща-дъщеря...Майка му стоеше на едно малко столче по средата на стаята е говореше за някакви пари,които сме си забравили в техният гардероб помня и сумата 65 хиляди а аз си мислех,че с тези пари ще можем да си купим къща и се чудих как е възможно да забравим пари.Докато си го мисля това тя добави,че са стари пари,но в обръщение все още...

Не знам какво да мисля наскоро не съм се чувала със свекър ми избягвам защото се разстройва.Не твърдя,че е ме е обичал като свое дете,но винаги сме се разбирали една лоша дума не ми е казал и ме подкрепи,когато имах нов човек до себе си.Гушка и се е радва на малката все е едно е негова внучка,но и той си с чиста и добра душа....
Докато майка му тя е друг човек тя два месеца след смърта на съпругът ми я чух да казва на свекър ми,че къщата ще остане на дъщеря и!Аз тогава животът ми беше в своя ад от вкъщи на работа,гробища,детска градина и депресия!Не ми е за къщата ако исках щях да остана да живея там и нямаше да мръдна ако съм им я искала.Много ме нарани,че за месец станах "оная" която е кръстила две деца на тях.А не ми се мисли досега какво щеше да е та дори и да нямаше нов човек до мен тя си помисли,че щом го няма синът и дошло времето да ми стъпи на вратът ама не позна.

# 182
Благодаря за отговора! Честно казано не се сещам за нещо, което може да я е ядосало. Тя беше човек като мед, винаги много подкрепяща. Даже като се замисля, не се сещам за случай, в който приживе да ми се е скарала или на мен, или на някой друг.
Не знам защо, но някак си свързвам съня с това че много се притеснявам за бъдещо събитие и може би ми се кара, за да спра да го мисля.
Снощи пак я сънувах... Искаше ми маски.
Довечера мисля да й запаля една свещичка.
А може и да не е съгласна с това бъдещо събитие. Може да не е добре за теб и да трябва да го предотвратиш.
или
А може и подсъзнанието ти да е 'потърсило'  баба ти, която винаги те подкрепя. Ти в случая имаш нужда някой да те насърчи. Някак си, за да си докажеш, че си права.  Може и да иска да ти каже да не се тревожиш просто,
Ти по-добре я познаваш, какво би казала баба ти за това събитие?
Благодаря за насоките! Мисля че би искала да ме подкрепи и да ми каже да не се притеснявам.
Става на въпрос за преглед за който много се притеснявам - фетална морфология. Страх ме е да не чуя нещо лошо. Мисля си че тя би казала, че страховете ми са неоснователни и глупави и само си тровя сама нервите. Може би за това ми се е карала.
По принцип аз, майка ми и сестра ми сме много интуитивни и често сънуваме почина близки или имаме пророчески сънища. Малко след като забременях, майка ми е сънувала баба. Като в съня аз съм била малко дете и не е имало кой да ме гледа. Тогава баба казала "Аз ще я пазя" (по диалект - тя ще ме гледа). Приех го като знак, че тя ще ме пази през бременността.

# 183
Сънувах бащата и майката на покойния ми съпруг да ме гали по бузата усещах,че му липсвам разбира се чувството беше като баща-дъщеря...Майка му стоеше на едно малко столче по средата на стаята е говореше за някакви пари,които сме си забравили в техният гардероб помня и сумата 65 хиляди а аз си мислех,че с тези пари ще можем да си купим къща и се чудих как е възможно да забравим пари.Докато си го мисля това тя добави,че са стари пари,но в обръщение все още...

Не знам какво да мисля наскоро не съм се чувала със свекър ми избягвам защото се разстройва.Не твърдя,че е ме е обичал като свое дете,но винаги сме се разбирали една лоша дума не ми е казал и ме подкрепи,когато имах нов човек до себе си.Гушка и се е радва на малката все е едно е негова внучка,но и той си с чиста и добра душа....
Докато майка му тя е друг човек тя два месеца след смърта на съпругът ми я чух да казва на свекър ми,че къщата ще остане на дъщеря и!Аз тогава животът ми беше в своя ад от вкъщи на работа,гробища,детска градина и депресия!Не ми е за къщата ако исках щях да остана да живея там и нямаше да мръдна ако съм им я искала.Много ме нарани,че за месец станах "оная" която е кръстила две деца на тях.А не ми се мисли досега какво щеше да е та дори и да нямаше нов човек до мен тя си помисли,че щом го няма синът и дошло времето да ми стъпи на вратът ама не позна.
иди се виж със свекър си. Свекървата явно е минала в крайност, да те елиминира от имотите, и съзнанието ти сякаш не може да го асимилира и се старае да търси нещо  добро в нея, (дава ви пари да си купите жилище). И изобщо, ако ще се бориш за правата си, да се опреш именно на свекъра, може той да изиграе някаква роля.
 Ти  си сънувала парите като ваши, т. е. според теб имаш пълното право на жилище, то е с ваши пари, които сте забравили, т.е. за мен си решила да си вземеш полагащото се, както и пишеш. Сигурно ще успееш, ето едни забравени пари там някъде, сега се сещаш за тях, те могат да решат проблема.

# 184
Здравейте. Сънувах, че змия ухапва детето ми по крачето. Какво може да значи това? Опитах се да я предпазя, но не успях..

# 185
Здравейте. Сънувах, че змия ухапва детето ми по крачето. Какво може да значи това? Опитах се да я предпазя, но не успях..
За мен сънят ти вещае някаква случка с детето, болка или неприятност - захапване и старанието ти да го предпазиш и не успяваш...Значи ще полагаш някакви усилия около детето, които няма да са успешни...Сънувах някога подобно и от опита си казвам...

# 186
  • София
Здравейте, преди две нощи сънувах, че чистя с прахосмукачка апартаментите на съседите в блока. Доста старателно при това....

# 187
Здравейте, сънувах, че се разхождам с любимия човек в един парк и държа червено лале. Зад нас вървяха познати, които се опитваха да го заговорят. Изпуснах лалето и не се обърнах да го взема, защото бързах да избягаме от въпросите на познатите, но някой ми го подаде (беше малко стъпкано ) и продължихме да вървим като се отдалечихме от хората.
Знам, че е малко объркано, но ми е интересно дали означава нещо.

# 188
Здравейте! Много бих се радвала, ако някой би могъл да разтълкува съня ми. Малки уточнения- аз съм Мария, а той Христо (казвам го, защото имената ни ги свързвам с Исус и Богородица); имаме 2 дъщери.
По същество: сънувах, че съм в болницата и съм родила третото си дете- син. Чувствах се отлично, не ме болеше нищо и вътрешно бях щастлива, защото ние сме три деца. НО! Бях решила да дам детето за осиновяване и грам не се трогвах от този факт. Не бях видяла бебето, но когато погледнах съпруга си, видях в очите му колебание и надежда, беше променил решението си и с очи ме умоляваше да си го оставим. Не се колебах много и реших да си го отглеждаме, защото си казах, че сигурно е много горд, че и той има син. Накрая и име измислихме- Мирослав.

Странно ми е, защото трето дете на този етап не обмисляме и не присъства в нашите планове, но сестра ми се борят за такова, та дали може да има нещо общо?

Много благодаря предварително и се извинявам за дългия пост.

# 189
може да има нещо общо, като например да помогнеш на сестра си...

# 190
Здравейте, попаднах на темата случайно. И веднага се записвам да я следя. Често сънувам, не винаги помня. Започнах да си държа до леглото тефтер, в който си записвам сънища, които са ме впечатлили и които помня. Преди две вечери сънувах, че съм на работа. Офисът не беше този, в който реално работя, а друга сграда, която не видях отвън, а само отвътре. Беше на три етажа, като на първия и втория етаж имаше басейни. Но на първия сякаш водата беше по-студена. На първия етаж бях аз, на втория един от колегите ми в един кабинет, счетоводителя в друг кабинет, в който като се качих да вземам служебна бележка имаше магазин на Адидас. Бях с малко момче, чието име не запомних. И искахме да влезем през изхода, за да не чакаме опашката от хора, чакащи да влязат в магазина. Появиха се полицаи, които ни питаха ще влизаме ли или ще се връщаме. Бащата на детето приличаше на Джеки Чан. С него си говорихме покрай тази служебна бележка, но не помня какво. На втория етаж имаше и нещо като заведение, където сервитьорките оправяха някакви неща, а едно малко котенце бягаше уплашено при хората, мяукайки разтревожено, но никой не му обръщаше внимание. Усещането ми обаче беше, че това е дете, в детска градина или ясла, което иска внимание от учителите, но те сякаш не го виждат. Изведнъж се появи друго коте и аз ги сложих двете в басейна и котетата се чувстваха добре. Слязох долу и видях още две котета. Мислех да сложа и тях в басейна, но на първия етаж. Пипах водата и сякаш беше студена. Не помня сложих ли ги във водата. Исках да отида до тоалетната, която беше на втория етаж и тръгнах по стълбите, но осветление нямаше, беше тъмно. Стигнах втория етаж, натиснах едно копче, не светна, натиснах го пак, тока просветна, сякаш видях нещо, но се оказах уж на първия етаж. Всъщност бях в леглото си, като го виждах все едно съм над него. И някой ми каза, явно си видяла нещо, което не трябва. Почувствах, че някой легна при мен на леглото. Усетих как се вдига завивката. Бях уплашена. Помислих си, че това може да е бившия ми приятел, който има ключ за апартамента ми. Започнах да се събуждам и си спомних, че ми го върна. Беше ме страх кой е при мен. Имах чувството, че сърцето ми ще изкочи. Да живееш сам, а някой да легне при теб, си е стресиращо. Обърнах се, нямаше никой. Слава богу. Някой ако има идеи какво може да означава този сън, ще съм много благодарна да ми сподели. Simple Smile

# 191
Вчера сънувах,че шофирам(аз не съм шофьор,но много добре се справях) по един широк и асфалтиран път широк и много удобен.Пред мен се появи тунел светлините за вход бяха червени,но аз влезнах в тунела.На излизане от страни на пътя се срутиха камъни.Върнах се в тунела да изчакам.Свършиха да падат камъните и не изчаках да дойдат и да разчистят а тръгнах.Минах благополучно по това трасе.Но през цялото време чувствах,че правя нещо нередно.Стигнах на кръстовище и трябваше да се включа в движението,но направих завой,но все пак бях посока първочалното ми движение и се чудех дали да се включа в движението и накъде да хвана.....събудих се!

# 192
нещо си объркана, решаваш някакви ситуации и не знаеш кна къде да поемеш, в някои случаи трябва да поемеш риск и да нарушиш правила. А на теб по широкия път ти е най-комфортно (това е ситуация, в която не нарушаваш правила и норми)

# 193
Добро утро, искам да споделя съня си от снощи. Сънувах, че съм със сестра ми и нейна приятелка и се прибираме, в този момент сестра ми изпищя, някой беше паднал пред прозореца и се беше обесил. Сестра ми беше толкова шокирана, че аз я взех на ръце и я отнесох до вкъщи, цялата беше почервеняла в лице и беше като обладана.  Ако някой може да ми разтълкува съня и  какво може да значи това? Благодаря предварително! Хубав ден Ви желая на всички! ☘️

# 194
Здравейте, от почти 1 месец почти всяка нощ сънувам 1 и същ мъж, различни ситуации. Какво може да значи това?

Общи условия

Активация на акаунт