Да си разтълкуваме съня - 12

• 62 958
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте мили момичета, 
Напоследък сънувам много странни сънища.  Преди няколко дни сънувах, че майка ми (която междувременно е на 70 г. и в прекрасен брак) си има любовник. Даже ми показа, кой е нейният любовник и ми каза, че това били нормални неща от живота. Аз бях много гневна в съня си и я обвинявах как може да избере друг мъж при условие, че има по-млад и по-хубав съпруг. Тази нощ пак сънувах майка ми и този път тя имаше не един,  а цели три любовника. 🙈 Спомням си, че отново ме води с нея на гости при всеки един от любовниците си, да ги видя и да се убедя, че са свестни хора. Извинявам се за дългия пост, но да сънувам подобни сънища два пъти мисля, че Вселената иска да ми каже нещо.  Ще съм много благодарна,  ако някой може да ми разтълкува посланието от тия сънища.  Благодаря от сърце! ❤❤❤
какви са ти отношенията с майка ти? А по отношение на твои приятели какво тя мисли? Ти женена ли си? Имаш ли любовник?

# 211
Здравейте, ровейки в разни съновници да разтълкувам сънят си  попаднах в тази дискусия. Ще съм ви много благодарна ако си кажете мнението😚
Изминалта нощ след 00.30 ч.точно се унасях и сънуяах, че наоколо е тъмно , нищо не виждах и се уплаших, че съм ослепяла.  Точно в същия момемт уплашена осъзнах,че всъщност съм със затворени очи и ги отворих и стана светло..Усетих, че пъшкам на сън и мъжът ми ме събуди. Знаете ли какво ознава?

# 212
  • Крайбрежен район
Сънувах три пъти около Архангеловден, че раждам момиче и как ще се казва. Името на детето има имен ден точно на този ден. Сънувах и датата на раждането, без месец и година. В един от сънищата сънувах бащата и той не е сегашния ми партньор. Какво означава това?

# 213
запиши си всичко това, изглежда важно.

# 214
Здравейте!
Мой близък сънувал, че пътува към Турция и го изпреварва автобус с бременни жени, облечени в бели дрехи и носещи черни чували на гърбовете си.
Търсихме в съновника какво означава това, но намерихме само за бременна жена, не и за останалото.
Може ли да ни помогнете да го разтълкуваме?
Благодаря предварително!

# 215
Здравейте, мъжа ми е сънувал, че някаква вещица(в съня е била като вещица), в действителност само я е засичал в работата не се познават лично,че му прави любовна магия и го дърпа с верига, а аз съм стояла като замръзнала до него, той ме е дърпал и е плакал, че не иска при нея, а при мен. Моля Ви да ми кажете какво значи.. Притеснявам се. Благодаря предварително!

# 216
Здравейте, ще съм благодарна да ми разтълкувате съня..

Снощи сънувах детето ми, момиченце на 7 г., че има счупени забити стъкла и камъни по целия гръб. Оказа се, че в училище са я бутнали и паднала върху тях. Не е могла да ги махне. Не е смеела да каже. И аз се опитвах да и ги махна, с много болка.спомням си, че стъклата бяха зелени а камъните с зелен мъх,не много големи, но по целия гръб.
Странен сън.

# 217
Сънувах близък, на маса. До него на масата бяха починалата му жена, той самият и негов младолик двойник. Какво може да значи това ?

# 218
Сънувах близък, на маса. До него на масата бяха починалата му жена, той самият и негов младолик двойник. Какво може да значи това ?
Вие бяхте ли на масата с него? Има ли деца? Болен ли е от нещо? Не искам да гадая лоши неща, но ми звучи като семейно предавана болест, не е хубаво когато умрелият седи на маса наравно с живия.

# 219
Здравейте!
Мой близък сънувал, че пътува към Турция и го изпреварва автобус с бременни жени, облечени в бели дрехи и носещи черни чували на гърбовете си.
Търсихме в съновника какво означава това, но намерихме само за бременна жена, не и за останалото.
Може ли да ни помогнете да го разтълкуваме?
Благодаря предварително!
Отговорихте ли си на практика какво е означавал съня? (случи ли се нещо?)
Много интересна символика.

# 220
Вие бяхте ли на масата с него? Има ли деца? Болен ли е от нещо? Не искам да гадая лоши неща, но ми звучи като семейно предавана болест, не е хубаво когато умрелият седи на маса наравно с живия.
Не бях. Влязох в стаята и видях всички изброени на масата. Нямаше деца, а близкият ми е онкологично болен.
Преди години сънувах баща си, как се хваща на хоро от духове и след няколко месеца почина. За хорото знаех, но за масата - не. Просто и двата съня оставиха същото неприятно усещане в мен.

# 221
Сънувам страшни сънища напоследък. Бури светкавици, гръмотевици. Снощи сънувах пак буря, прозореца се отвори и някаква сила ми показа  библия опакована. Какво означават тези сънища, някой знае ли?

# 222
според мен да прочетеш библията. Или някакъв отговор ще намериш там на нещо, което те тормози. Или, ако не знаеш какво решение да вземеш, ти помагат, да вземеш такова, решение, което би взел религиозен човек

# 223
Оф, тази нощ дето мина сънувах, че някаква лекарка ми казва, че съм бременна. Гледах уплашено и тъжно. Иначе нямах корем.
А преди да ми го каже някаква мини война имаше. Някакви мъже се стреляха, моя милост по средата, ама избягах.

# 224
Ще помоля за малко тълкуване ако може ..😊
Снощи както си сънувах съвсем нормален сън ми се появи една моя позната ,която почина отдавна ,видях я само в лице .. гледаше ме и беше усмихната ,после изведнъж изчезна ..събудих се и лицето и ми беше още в създанието 😔🤔 какво означава

Общи условия

Активация на акаунт