Да си разтълкуваме съня - 12

• 62 900
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 270
Дали има някакво тълкувание или не...?

Зависи какво си сънувала и какво помниш, иначе означава, че ти липсва и мозъкът се опитва да подтисне чувството, когато го виждаш в съня си. Simple Smile

# 271
Сънувах кошмари 2 дни поред.... Снощи сънувах, че апартамента ни гори, също и този на комшиите до нас. След това търсех баба (жива е). А мама сънува, че е във вихрушка... Нямам добро предчувствие за тези сънища, макар че не съм наясно какво значение имат.
Сигурно новините в последните ни влияят.. 😶

# 272
  • в сърцата на децата <3
Сънувах кошмари 2 дни поред.... Снощи сънувах, че апартамента ни гори, също и този на комшиите до нас. След това търсех баба (жива е). А мама сънува, че е във вихрушка... Нямам добро предчувствие за тези сънища, макар че не съм наясно какво значение имат.
Горяща къща/дом символизира вътрешен конфликт. Къщата е проекцията на тялото ни в реала. Огънят е конфликт, вътрешен, който ни изгаря - знаем, че ТРЯБВА да постъпим по даден начин, но вътрешно не искаме да го правим. Търсенето на бабата показва, че търсите вариант чрез опита да се измъкнете от ситуацията.
Вихрушката показва промени, но обикновено не добри.

# 273
  • Пловдив
Какво ли може да значи да сънуваш, че имаш втори син, а реално нямаш друго детете?

# 274
Ако има нещо общо с това, че мама на другия ден беше крива. 🙄😁
Горяща къща/дом символизира вътрешен конфликт. Къщата е проекцията на тялото ни в реала. Огънят е конфликт, вътрешен, който ни изгаря - знаем, че ТРЯБВА да постъпим по даден начин, но вътрешно не искаме да го правим. Търсенето на бабата показва, че търсите вариант чрез опита да се измъкнете от ситуацията.
Вихрушката показва промени, но обикновено не добри.

# 275
  • в сърцата на децата <3
Всеки е крив след кофти сънища 😁

Всъщност не всеки сън "значи" нещо. Има такива, които значат - показват бъдеще, различно/паралелно настояще, т.нар. "пророески" сънища. Някои се отнасят само за личното ни бъдеще, други - в по-голям мащаб. Абсолютно е възможно на всеки един да бъде дадено да види голям пророески сън, дори никога преди или след това да не е сънувал подобно нещо.
Има и сънища, които са проекция на АЗ-а. Дълбоко подтиснати желания, страхове, надежди. Те не се тълкуват в традиционния смисъл. Ползват се за осмисляне и канализиране на емоцията, за освобождаване.
Има контактьорски сънища - починали близки ни казват или показват НЕЩО. Може да е предупреждение, може да е утеха.
Във всички случаи е важно при тълкуването да се опише максимално пълно емоцията по време на съня - притеснение, щастие, страх, гняв... Това е най-важното в съня. А най-трудното е да разграничиш кой е вида му. От дете тълкувам сънища, но дори аз нерядко се затруднявам да разпозная дали е страх, предупреждение или контактьорство. Особено на собствените ми сънища, защото емоцията доминира и заглушава интуицията.

# 276
Здравейте ,рядко сънувам ,ама онзи ден сънувах  странен  и цветен сън ,бях войник и се прибирам в поделението но  като герой ,офицери ми козируват ,одумват ме ," ето го млад сержант ( фамилията ми) " , всички ме гледат и усмихват ,един познат ми казва ела ще ти дам нещо ,минавам покрай една стая там момичета шушукат гледат ме и казват .той е ,той е ... , подминавам и отивам до един прозорец ниско до земята като от изба и чакам познатия да ми даде нещо ,викам ехо какво стана той чакай ,чакай ,изправям се и над мен от едно дърво една зелена змия съска и ме захапа за вратът ,заболя ме леко ,и един офицер дойде дръпна я и скъса на две и казва ,ми тя така си прави ,събудих се ама бях спокоен не изплашен ,моля ако някои може да го разтълкува .Благодаря Simple Smile
За моя сън ,може ли да се каже нещо ?

# 277
  • в сърцата на децата <3
Може да се разглежда като светоглед - въпреки хвалбите и просперитета, да не губите връзка с реалността и да се пазите от врагове. Колкото по-голяма е змията - толкова по-сериозен е зложелателя. В конкретика го виждам като близък човек клюкар, опитващ се да Ви злепостави, но без успех. Цялостно е добър сън и предвещава благополучие.

# 278
Здравейте група сънувах много странен и страшен сън 😔 сънувах иконата на Богородица погледнах я веднъж ,после 2ри път и 2рия път не беше Богородица а на нейно място и детето ,което брегръща бяха скелети😲
Много се уплаших и го мисля от сутринта.
Аз съм вярващ човек имам иконка на Богородица и всяка вечер се моля.
Моля кажете ми какво е много съм се уплашила ...

# 279
Здравейте. Снощи сънувах нещо много зловещо. Започвам с предистория на съня, защото мисля, че е важно: кръстена съм на баба. Винаги съм смятала, че много приличам на нея като характер, бях си ѝ слабост. Живота се стече така, че се омъжих далеч и се виждахме рядко, но пък често се чувахме и си говорехме с часове по телефона.
Тя беше много възрастна и живееше сама. С напредване на годините склерозата си казваше думата и вече обмисляхме кой да я вземе и да я гледа, защото все по-трудно се справяше самичка. Говорихме с нея и тя предпочете да остане при други роднини, защото аз съм твърде далеч от дома ѝ. Реших да дойда при роднините, за да помогна с подготвянето на стаята за нея (освежаващ ремонт) и да ѝ помогна с багажа и местенето. На деня след като пристигнах, ходих да я видя, говорихме си... Тръгнах си късно, след 9 вечерта е било. На другия ден сутринта към 10 отидох пак, за да ѝ занеса храна... Намерих я мъртва. Станал е инцидент след като съм си тръгнала - оставила е вратата на хладилника отворена леко и лампичката е нагрявала докато се е подпалила. Избухнал е пожар и баба се е задушила... Така я и открих - стаята цялата черна, а тя - лежаща на земята бездиханна.
Разследването приключи и становището е, че става дума за злощастни обстоятелства или както там си го формулират с термини. Няма насилие категорично.
Всичко това се случва в нощта на 3-ти срещу 4-ти. Снощи сред 4:30 сутринта я сънувах. В началото всичко беше прекрасно - аз съм при нея, успокоих се, че я виждам жива и здрава. И изведнъж... Беше зловещо. Абсолютно черен мрак, усещане за зло. Някак усещах, че се намирам в нейната къща. Тя се появи с изкривено лице и се опитваше да ме души. Аз се дръпнах, направих кръстен знак с два пръста и започнах да крещя "Вярвам в Исус Христос! Вярвам в Исус Христос!" Тя се отдръпна, погледна ме, издаде нечовешки писък и изчезна.
Моля ви, трябва ми тълкувание! Тялото ѝ още не е освободено от съдебна медицина, може би чак след 2-3 дни ще можем да я опеем и погребем. Защо ми е сърдита? Направих всичко за нея... Миналото лято две седмици блъсках сама като луда да ѝ правя ремонт на къщичката, никога не съм я оставила... Никой не е искал да умира, исках да си я взема да си я гледам както тя ме е гледала като бебе. Защо, защо??? Страх ме е да заспя... Тя винаги е била блага жена, макар и строга когато е нужно. Какво означава този сън? Още съм в шок от преживяното, стаята ѝ е цялата черна... Пред очите ми се върти епизода как блъскам по вратата, а от нея падат сажди, след това я отварям и попадам в непрогледния мрак на опожарената вътрешност... Дори не мога да приема, че всичко това е реалност.

# 280
още си  в шок от станалото, Може да не ти е сърдита.

# 281
Здравейте! Бременна съм и тази нощ сънувах много гаден за мен сън, споделям ви, за да ми помогнете с разтълкуването, ако можете.
Аз и майка ми бяхме пред една съседка, с която не сме в близки отношения (в никави не сме) и реално не съм виждала от години, но в съня ми тя беше починала (а всъщност е жива) и трябваше ние да я закараме до моргата. Роднините й натовариха самият ковчег на задната седалка (ние виждахме само ковчега затворен, самата жена не сме я виждали). Стигнахме до моргата, свалихме ковчега от колата и го оставихме пред входа, като през цялото време се притеснявах да не се отвори ковчега и да я видим, защото съм бременна (и в съня ми, и в реалността). След това търсихме някаква жена, за да и кажем, че оставяме човек там и да го приберат, после въпросната жена се появи, после пък отиде на някъде и ние зарязахме ковчега пред входа и си тръгнахме.
Всичкото това го правихме с голямо недоволство поради ред причини в реалността и съня - бременна съм, не ни е никак близка, цялото семейство са като луди буквално, има си роднини, не е наша работа и т.н., но ни бяха помолили, защото нямаше кой.

Какво мислите, че предвещава този сън?

# 282
Здравейте група сънувах ,че циганин ме целува ,аз не му давах и бягах от него ,скрох се в една тоалетната и го изгоних.
Само да кажа нямам нищо против циганите ,просто в съновниците пиша смърт у много се уплаших 🙁

# 283
Здравейте група сънувах ,че циганин ме целува ,аз не му давах и бягах от него ,скрох се в една тоалетната и го изгоних.
Само да кажа нямам нищо против циганите ,просто в съновниците пиша смърт у много се уплаших 🙁
По-скоро ще се справите с нещо, което ви е неприятно или ви притеснява.

# 284
Аз, когато сънувам циганин/и, ми е на болест. До 3-4 дни някой е "цъфнал" вкъщи с някоя болест.

Общи условия

Активация на акаунт